tiistai 1. elokuuta 2017

Raikkerin Methaani

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika  05.30 01.08.2017


Tervehdys taas hyvä Tähtilaivaston Muu Väki.

Kuten ehkä jo tiedätte, on Raikkerin kanssa ollut hieman ongelmia. Ja eilen ne eskaloituivat monta askelta pahempaan kun hän yht´äkkiä ja ilman, ainakaan selkeää, syytä, hyökkäsi(!?) meidän muiden kimppuun.

Tai sitten uusi, hänelle tilaamani, ruokavalio ei vain ole oikein istunut ja toiminut, kuten Datakaan. (Se riehuu ympäri alusta kissansa kanssa ja pelottelee ihmisiä)...



..mutta kyse on siis Raikkerista. Joten pysytään hänessä. Joka on myös lause jonka toivosi hänessäpiilevien metaanimolekyylienkin sanovan toisilleen. Päivittäin.
Mutta kuitenkin.

Me istuimme kaikki ihan rauhassa täällä komentosillalla, katselimme aluksen korjaus ja pesu toimenpiteitä ja valvoimme lastiruuman täyttöä ja tyhjennystä yms, ihan rutiinia siis, kun Raikker yht´äkkiä pyyhälsi paikalle jostakin ja ...teki näin...




...ehkä hän yritti ujuttaa sen HUOMAAMATTA pitkin komentosiltaa, mutta näin siinä sitten kävi...



Maksoihan hän toki itsekkin saman hinnan kuin me muut, mutta on tämä kuitenkin melko outo ja selittämätön tapaus. Ja kuten näette (valvontakameran kuvaa), kuvasta, vain Data selviytyi ja jäi raukka ihmettelemään hölmistyneenä mistä on kyse.

Olimme pyörryxissä noin tunnin tai kaksi, mittaustavasta riippuen, mutta koska tämä ei ollut ensimmäinen kaasuisku meitä vastaan eikä totisesti MINUA henkilökohtaisesti, olimme pian jo tolpillamme.
Minä ihan VOIMISTUN näistä iskuista suorastaan !
Mutten nyt halua kehuskella joten olkoon. Pahoittelen.

Raikker on nyt selittänyt oman kantansa ja vakuuttaa syyttömyyttään ja teon tahattomuutta, ja komentosilta on nyt remontissa ja karanteenissa, ja kunnon siivouksesssa - toistaiseksi.



Tapaus on toistaiseksi Virallisesti Tutkittu ja syyttämättäjättämispäätös voimassa.


"Suuri Raikker, ei pierua!"



Ja vielä mitä; eräs Punapaitainen (ei Kommunisti!) Kadetti kokkasi meille oikein maittavaa munakokkelia, joten....no, syödään ja nautitaan.





Kuulemisiin !


Kapteeni over n out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti