tiistai 22. elokuuta 2017

Malediivit

Luki että ottavat kuolemanrangaistuksen taas käyttöön.
Se mitä tässä OIKEASTI nähdään, tai ainakin minä NÄEN; on se kuinka ympäri maailman, kaikki heimolaiset, kaikki primitiivit, palaa takaisin omaan todelliseen olemukseensa. Rodulliseen pohjavireeseensä.

Se tarkoittaa että Valkoisten Aika, ainakin heidän yllään, on ohi. Heille on nyt näytetty mitä on sähkö ja vessapaperi ja pyörä ja inhimillisyys ja vapaus ja sen sellainen, ja se kuvottaa heitä niin.

Niin että on palattava äkkiä viidakkoon, apinoiden ja kuoleman ja kauhun ja sekopäisyyden keskelle, missä heidänlaisillaan on hyvä ja kotoisa olo.
Sukulaisten kuivatut irtopäät kaulassaan ja linnun reisiluu ison leveän primitiivitrollinnokkansa läpi, keihäillä toisiaan tökkien ja murjottaen puussa, he voivat ottaa chillisti ja elämä hymyilee.

Valkoiset Paholaiset taas elää kuin Helvetissä, pelaten pleikkaa kotisohvalla ja syöden pitsaa ja juoden kylmää kokista ja Saatanan vittu viä pelleilee luonnonvoimien ja salojen kanssa "tieteeksi" naamioidun Satanistisen taian muodossa.

Eivät edes tanssi ! Joten....mitenkä nämä Idiootit Valkoiset oikein luulee saavansa sadetta ? Häh ? Hahahaaa. Idiootit!


-

Turkin versio tästä Vetäytymisestä Takaisin Tyhmyyteen on tietenkin tuo Erdoapina ja hänen islähmistinen diktatuurinsa ja muu tappokultin kiukuttelu ja yleinen kusipäisyys.
En tiä, ehkä se on vain se aurinko, mutta KAIKILLE(!) näille ei-valkeille, tulee jossain vaiheessa pakottava tarve lähteä kadulle juoksemaan ja kiljumaan ja tekemään jotain todella, TODELLA, tyhmää. Kuten tulemaan panssarivaunun jyräämäksi murjotuksi epämääräiseksi sörsseliksi tai mössöksi.

Tai kivittämään kyseistä kulkuneuvoa, jonkinlaisissa lähi-idän versioissa kalsareista.

Ja usein myös kirkumaan siinä samalla erään tappavan murhakultin nimeä, kultin joka sortaa heitä ITSEÄÄNKIN yhtä paljon ja enemmänkin kuin varsinaisempia vihollisia. Eli se on kuin joku raiskauksen uhri tai erään nimeltämainitsemattoman fillarivaras--->kirvesmurhaajan uhrit, lähtisi kadulle "fanittaan" pahantekijä-vihollistaan äänekkäästi ja täynnä aitoa innostusta ja inspiraatiota.

Kahelia.

Mutta heeyy; siihen se aina menee. Kaikki palaa sinne mistä on lähtenyt, ja neekerit ja lähi-idän anti-ihmiset on lähteneet mudasta ja Beelsebuubin takapuolesta joten sinne kaikki heidän tiensä aina vie. Takaisin.

Ja täten; Malediiveilla rangaistaan kuolemalla.
Kuten Singa-apinalassa remmillä.
Ja hiekkamailla kuolemalla kans.

Se on kai ihan hyvä rangaistus, jos Yhteistö tykkää kyttyrää jostakusta hankalasta ...niin...miksei vain pistää sitä päiviltä ?
Jos vaikka joku kävelee päin punaista tai varastaa omenan tai puhuu rumia, ja ehkä pahojakin, Kuninkaasta tjns. Ihan sopivaa se on tappaa. Sellaista on "Valtio".

Mutta joku roti sentään on kaikkein villeimmilläkin barbaareilla, ja brutaaleimmilla ihmistensyöjillä, sillä ei edes ne altista toisiaan, saati sitten itseään, Peilfeissin "musiikille" tai  suomalaisen pikkukaupungin neliöhinnoille.
Helsinkiä en edes mainitse koska en ole mikään Helvetin demooninen eläin, ei itse Saatanakaan sentään NIIIIIN paha o.
Helsingin neliöhin....tsshhhh ! Ei !
Ei!

Eijeijeijeijei..ei ei ei sitä EI voi edes kirjoittaa. Sattuu sormiin. Ja sieluhun.
Kuumottaa.

Kuitenkin; takaisin viidakkoon, savannille ja eränmaan hiekoille - käy mutiaisten tie.
Valkoisten tekniikka ja tieto ja ymmärrys ja ihmisyys ja vaatteet ja sen sellainen on niin lääst siison ja nähty ja paheellista syntiä että oxat-pois !
Ja kieltämättä, kyllähän tähän KAIKKEEN kyllästyy välillä ihan täysin ja totaalisesti.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti