tiistai 15. elokuuta 2017

Kapteenin KUNNIOITUS Vasureille (Kptn vs Siat)

https://www.youtube.com/watch?v=PDAnw0rLmK0


Siat pulassa Pasilassa.


Vasurit tai mitä lie olette, minä teen jotain Historiallista, ja ...

..minä taputan teille !!!

Tuo. TUO !! ^ On SE OIKEA asenne kyttiä vastaan ! JUMALAUTA !!
Pystyisivätpä "minun puolulaisenikin", mitä tai keitä sitten ikinä lievätkään, tuohon - sensijaan että heittäytyisivät räsymatoksi ja/tai alkaisivat ulvoa ihailusta kytän nähdessään.
Vitun aivottomat zombi-idiootit.

Minä TYKKÄÄN SUURESTI tuosta miten nämä zombit PUOLUSTIVAT omaansa tai jotakuta jonka kokivat omakseen, kyttääKIN vastaan !!

SE on jo jumalauta jotain ! Se on Thumosta !

Kuten olen sanonut, ai giv riiispekt wheer its öörnd, ja tässä se on ansaittu.

Hämmästyttävää !

Ja kuten näette, panikoivat typerät "Kansalaiset", ei kyttä ole TUON kummempi. Ihan täsmälleen kuten se lempibloggailijankin sanoi, tosin eritoten Mielenosoituksista, mutta kuitenkin; kytistä tulee ikäänkuin osa rakennettua ja luonnollistakin, ympäristöä, jos ja kun heitä ei ole tarpeeksi häkellyttämään uhriaan YLIVOIMALLA. Ja sitten ne vain seisoo tyhmässä ja UHMAKKAASSA asennossa siinä, kuin tikku sonnassa. HAHAHHAHaa, ai miin; tässä videossahan se on taas pähkinänkuoressa !

Kun pahaa vain USKALTAA vastustaa, se voi PAKITTAA yllättävän HELPOSTI !

Siis YLLÄTTÄVÄN !! Minä tiedän johonkin pieneen extenttiin itsekkin mistä puhun, kokemuksella.
Joskus se on kiinni tosin muusta kuin rohkeudesta, joskus esim vain siitä ettei viitsi tai näe mitään selkeää hyötyä tai palkintoa kaiken vaivannäön ja riskin tuollapuolen.
C´est la vie.

Mutta nämä tyypit, joka tapauksessa, käyttivät perkeleet myös tuota minun lausettani tai iskulausetta tai huudahdusta tai mikä lie ! "Hävetkää!!".
MINÄHÄN aina sanon niin !
AHHAHaaaaaaaaaaaaa.

Näköjään se on ihan hyvä tuolla kadullakin, tai Pasilassa.


Hienoa se on kyllä, kertakaikkiaan, aina nähdä kuinka kytän roska saa itse tuta tai EI SAA kiusaansa tehdyksi. Se on KAUNISTA !!
Se on kuulkaa kaunista katsella !

"Ai ?..jaa mä EN muka saa tehä SULLE mitä lystää....vittu mä vetäydyn ME-LE-KO tiukasti tohon seinustalle seisoon ja vittu me-le-KO, vitun uhmakkaasti! Kato vaikka!!"

Juu ei mitn. Np.Jos TUO olisi MINIMISSÄÄN se Yleis Asenne "Yhteiskunnan" ylimalkaisella alueella Valtiota ja sen Kyttiä vastaan, olisi tämä kurja vitun paska nimeltä "Suomi" ehkä ennenpitkää ollut OIKEASTI vapaa !!

Se olisi tunnetun ihmishistorian aikana vasta TOINEN kerta kun joku on oikeasti(!) VAPAA. Amerikan ensimmäiset n. 11 vuotta oli se eka kerta, sitten "Perustuslaki" eli kuten lempparikirjoittelijani sen TÄYDELLISESTI sanoitti ja kuvasi "sosialismin pohjapiirros" - astui voimaan, kuoli se OIKEA Amerikka siihen päivään.
Nyt ei ole AMERIKKAA, nyt on KYTÄT ja LAKI !


Täytyy sanoa vielä että en tiedä MIKÄ tilanne tuossa exäktli on ollut kyseessä, mutta kadehdin sellaista kaveria tai jotain, joka on valmis puoltamaan kaiffariaan jopa Kyttien Pyhyyttä (Luciferia) vastaan.


Tätä en kovin usein tee, mutta Vasurit; riispekt.
 :)

P.s tämä aiheuttanee HIRVEITÄ mielen ja tajunnan ongelmia ja ummetusta ja vääntelyä, ja painia ristiriitoja vastaan Blogin mahdollisessa lukijassa ja TAKUULLA ns Keskiverto Kansalaisessa. Mutta te olette vain nielleet tietynlaisen maailmankuvan ja selityksen ja vääriä käsityksiä ja yleisiä typeryyksiä, ja sekalaista harhaa, siinä kaikki.
Sen SAA painittua tajunnastaan pois, mutta se vaatii lähes yli-inhimillisiä ponnistuksia mitätöidä KAIKKI indoktrinaation rippeet, ne istuu TODELLA sitkeässä, ja varsinkin jos olet jokin typerä vitun taula / pölkky pää.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti