torstai 17. elokuuta 2017

Star Trek - Discovery

https://www.youtube.com/watch?v=oWnYtyNKPsA

Pah !

Törmäsin tuubissa tällaiseen pilaversioon meidän matkoistamme. Kamalaa kuraa ja hävytöntä !

- Kuten nykyään AINA ja KAIKESSA, Kulttuuri (Marxisti[rotanpaska]) väki ei voi olla laittamatta jumalauta vittu NEEEEEEEKERIÄ etualalle ja jotain tylsää ja ympäripyöreää vitun "viisasta ja syvällistä" märehtimistä siihen taustalle, luoden täten kai jonkinlaisen Mystisen ja Älykkään Neekerin vaikutelman. Ja ikäänkuin heillä olisi paljonkin sanottavaa. Siis tekijöillä. Mutta kai sitten nekruillakin. Muutakin kuin ay-yo gitcha fuckin ass outta here maan - biiiaatch! mofockaaaa !
Jne yms. Viisasta ja syvällistä ja sivilisaation tukijalka matskua kuten sanoin.


Jollette kukaan nykyinen enää tiedä tai muista; neekerit on Afrikassa, mudassa ja tasangolla ja pusikossa ja metsässä ja viidakossa ja hiekassa ja taivasalla ylipäätään, ja lehmänsonnassa, elävä aivan äimistyttävän alkeellinen ihmisenkaltainen laji jonkinlaisia vitun supertyhmiä mulkosilmäisiä sammakkomaisia villejä idiootteja.

EI mitään mitä kuuluu ihailla ja pitää TASAVEROISENA herran tähden !! Saati sitten kuvata avaruusaluksella ja TULEVAISUUDESSA ja tulevaisuuTENA.

Vitun älykääpiöt paskapäät petturit saatanan saastat.

HÄVETKÄÄ ja haistakaa vittu.


Hienon NÄKÖISTÄ toki tuo materiaali tuossa mainoksessa, mutta ihan täyttä tylsää sontaa, ja taaskin; miks siinon nekru !??!?!

Hei !?

Why the nigger in it !?!?


En minä tykkää niistä enkä halua nähdä niitä, eikä minun ole mikään vitun pakko. Ja te TIEDÄTTE tämän, vitun kusipäät.

Neekeri avaruusaluksella ! HAh, kaikkea sitä jumalauta näkee.

Ja tuo VAIKUTTAA Nyky Sukupolvien aivoihin !! Selittäkää nuorillenne ettei tuo kuvaa ja vastaa TODELLISUUTTA MILLÄÄNTAVALLA eikä mihinkään mittaan eikä vähimmässäkään määrin. Ja että KAIKKI neekerin saama "ruutuaika" ja kuuluisuus on suoraan POIS meiltä, ja sikäli heiltä, nykynuorilta siis.
Pysykää niin valkoisina kuin mitä olette, älkääkä pakittako, käykää heltymättä Marxistin päälle. Joka rintamalla, kaikin asein, tauotta, leppymättä, armotta.
SE, on pelin henki.
"Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti