sunnuntai 27. elokuuta 2017

Haluukko mitä haluut ?...

https://www.youtube.com/watch?v=aBtLFH8j5FI
Katseltuani tässä lajitelman taas tuon hyypiön näitä videoita, en voinut olla laittamatta tänne edes jotain, ja TUO on.................jo jotain.

Ja tuon olisin voinut ja olen halunnutkin, itsekin sanoa kaikille niille vitun viisastelijoille, halki elämän, jotka on aina kuin Isä, tietävinään miten kaikki menee jos vain ...olisit periaattessa kuin he. Eli tekisit näin etkä näin, ja menisit tuonne etkä tonne ja söisit sitä etkä tätä.
Ei sellaista VOI toisten puolesta juurikaan sanoa tai tietää ja on totisesti vastuutonta sellaista edes esittää.


MINÄ saattaisin siihen kyete useimmissa tapaukissa, mutta MINÄ olenkin nero ja shamaani ja mitä kaikkea, mutta ne jotka niin YLEENSÄ tekee on ihan kaikkea MUUTA !
KAAAAAAAAAAAIIKKEA muuta.

Ne on kuin kuninkaan poika selvittäisi rikastumisesta jne. Niillä on vain käynyt yhden tai toisenlainen mäihä ja ehkä se on kohtalo tjns, mutta SE on VÄÄRIN, LUULLA, että kaikki tapahtuisi SAMOIN kaikkien muidenkin kohdalla ja elämässä ja kohtalossa jne.
Luultavasti se sama tie johtaisi vain ihan oikeaaan de facto katastroofiin jonkun muun kohdalla, joka johti vaikkapa Herr Maikrosoftin sinne missä se nyt keikkuu, tai tuon em. Kim Dotcomin tjns.


Mutta TUO on paljon syvempi ja mielenkiintoisempi "pointti" että haluaako sitä mitä luulee tai ajattelee haluavansa ! Sitä olen joskus miettinyt, ohimennen, enkä oikein vieläkään diggaa mistään mihin se johtaa ja ...mitä tämän enempää itsestään paasatakkaan tässä. Miettikää itse.


Olen ihmetellyt tuota Raamatun jankutusta "sitä saa mitä tilaa" periaatteessa, tai että "kolkuttakaa niin teille avataan" jne.
Ei se ihan niin näy menevän, mutta .............................totisesti; mitä jos sitä ei OIKEASTI haluakkaan mitä "oikeasti haluaa!"


Määän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti