perjantai 11. elokuuta 2017

Anatuden Hanuri

Katselin lähes kokonaan tuon Anatude-Tuiskun musiikkivideon "Hanuri". Tässä on siitä ja Anasta ylipäätään, lyhyt ...sanotaan nyt vaikka että "arvostelu" tjns.(Sori tuosta ^ Olympialaiset....tai kisat tai mitkä lie, lainasin noita juoksijoiden housuja tähän kuvituskuvaksi koska sopivat niin hyvin...)


Tuo Antin musiikkivideo on niin homo / homoa että...

- se MÄÄRITTELEE homouden ja homon.
- se määrittelee homouden ja homon uudelleen.
- ...on superhomoa.
- maailman homoin homokin punastuu häpeissään tuon homouden ylimääräisestä määrästä ja sulkee tuubinsa.
- jos sen katsoo kokonaan, saattaa paitsi OLLA JO homo, mutta muuttua sellaiseksi !
- jotta jopa Hankamäkikin tulee laatimaan artikkelin sitä vastaan. Luultavasti. joskus ainakin ?
- se on NIIIIN homoa että jos Antti pyrkisi, ja miksei pyrkisi(?), johonkin homoklubiin sisään, vaikka Hawailla, hänet heitettäisiin samantien takaisin ei vain kadulle, mutta sen toiselle puolelle, liiallisen MEGAHOMOUDEN takia.
- kaikki Lappalaiset on nyt homoja assosiaation takia.
- musiikkisoitin "hanuri" on nyt historiaa ja entinen. Sitä ei voi enää kukaan ottaa käteensä....ja soittaa.
- Eltton Zon luultavasti nostaa protestin sitä vastaan jos ja kun kuuleekin siitä, saati sitten jos ja kun NÄKEE sen. Niiden keski-ikäisen ja järjiltäänmenneen "mä oon taiteilija!..toisin kuin se sika!" rouvan "avaruusajan" lasiensa takaa.
- ettei kelpaisi edes tuohon telkassa nyt pyörivään Expendablesiin edes SIVUosaan !Virallinen Anatuden "Hanuri" tanssi.


- se on niiiiiiiiiiiiiiiiiiin homoa.
- niin homoa.


...

- se on niiiiiiiiiiiin homoa, ettei edes homot kehtaa katsoa sitä. Ei edes pimeässä !
- se on niiiiiin homoa että Finlandin Tomikin luultavasti raapii arkkunsa sisäpintaa, siis pohjapuolta, yrittäen kaivautua syvemmälle maan uumeniin, pakoon ja piiloon kaikkea tuota sikamaista hyperhomoutta, ja häpeää ja sen sellaista.
- se on niin homoa ettei sitä voi näyttää HOMOklubilla tai HOMOsaunassa tai missään HOMO-ympyröissä, mutta ihan Perus Telkassa tai tuubissa tottakai voi.
- niiiin, niin homoa että kaikki "Antiksi" ristityt pojat ja tytöt tulee olemaan VÄHINTÄÄNKIN jotain "mitä sukupuolta sä ninq oot?...emmä ees tiiä!" tyyppejä, ja mitä luultavimmin ihan vaan Sika Homoja.

Jne.

Yritän siis sanoa, jollet jo saanut haapeaa käsitystä, että; tuo Antti Tuiskun "Hanuri" musiikkivideo ja biisi on ihan hämmästyttävän täyttä ja totaalista ultrahomoutta. Homoimmasta päästä homoutta, sitä homointa homoa.
Se on niin homoa että olen melko häkeltynyt ja jopa ihan yllättynyt ! En uskonut Tuiskun enää yltävän homppeliudessa sen syvemmälle, mutta vielä mitä !? Sinne se sukelsi, vapaasukelluksena, ilman mitään, paljaana ja alastomana ja haavoittuvana.
Se matkasi kuin luolantutkija, aina vain syvemmälle ja syvemmälle. Kunnes Anttia ja hanuria ei enää erota toisistaan.

Jos haluaisin olla TODELLA TÖRKEÄ tai tahditon ja melko hauskakin kai, sanoisin että "se on niin homoa, että saa Antin Instagramin näyttämään heterolta" !
Muttei niin voi sanoa, ei niin saa sanoo !

Mutta siitä päästäänkin illan toiseen aiheeseen, eli Antin Instagramiin.

Olen selaillut sitä, ja muutaman muun "eturivin artistin" ja myös Anna Abreun. (Anna on alkanut sentään paljastaa itseään ihan miellyttävänkin paljon.)

"Näytä tissit!"

Mutta niin, Antti. Katsokaa sitä Instaa ! Kristus ! Se on jo niiin homoa etten kehtaa ehkä enää kattoo sitä....mutta tottakai katson, mutten kehtais.
Se on kuulkaa niin homoo, niin homoo.
Se on TOOOOOOSI homppelia kamaa ! Kuin homokerhon ekstaasipilleri mutta tarkoitettu laajemman yleisön nautittavaksi.Minä halusin vain sanoa tämän kaiken.
Ja SEN että; minähän saatana SANOIN(!!) jo kaaaaauan sitten että "Antti Tuisku ON homo" !!
Ai faking told juu ffs !!"Öouvr n äut! sblllrr"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti