maanantai 14. elokuuta 2017

"Me Emme Suvaitse™ Valkoista Ylivaltaa!"

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708142200324701_ul.shtml?ref=juurinyt_desktop

Valkoisen ylivallan kannattamista ei suvaita

Ensinnäkin, en minäkään suvaitse kyttiä tai "poliitikoita" tai "politiikkaa" tai naisia "korkeissa viroissa" tai idiootti-miehiäkään, saati sitten mussuja ja murjaaneja, mutta silti; siinä ne kaikki ON. Häpeämättä. Eikä ne ole omasta aloitteestaan menossa pois, ei mikään häiritsevä ja ärsyttävä ja tyhmä ja inhottava ikinä ole.

Ja toisekseen, aika pitkälti kuten lempiblogaajanikin aikanaan asian ilmaisi, mitä tulee "valkoiseen ylivaltaan", se on yksinkertainen fakta, asioiden luontainen olotila, ei sille tarvitse eikä VOI mitään tehdä.
Sitä ei tarvitse korostaa eikä sitä voi poistaa eikä muuttaa, ja kaikki tietää sen kyllä.

On sama kuin julistaisi ettei "suvaitse" sääilmiöitä; ne ei kuuntele sinua vitun ylimielinen idiootti dorka ! Kuin jos julistaa ettei "suvaitse valkoisten ylivaltaa".

Kristus mitä kaaliaivoja zombeja nämä on.

Ikäänkuin avaruusaluksia ja pelikonsoleita rakenteleva valkoinen jotenkin vähentyisi ja mitätöityisi esihistoriallisen alkeellisen apinan, kuten neekerit, tasolle jos Amerikan Poliitikot haluaa ja julistaa niin.

Ja JUURI NOIN kytät ja "lain" kanssa kekkuloivat ääliöt ja "poliitikot" ihan OIKEASTI "ajattelevat" ja näkevät maailman !
Ja NÄITÄ vitun MEGApaskapäitä te, TE(!!), vitun Tavalliset Idiootit suvaitsette ja vielä vittu oikein rohkaisette ja kohkaatte ja hurraatte ja "valtuutattekin" ilmeisesti !?

HÄVETKÄÄ ja haistakaa vittu.

Kiitos.Minä suvaitsen tämän asiaintilan ihan hyvin, Valkean Ylivallan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti