torstai 31. elokuuta 2017

Sakutko Saneli ?

http://beta.oikeamedia.com/o1-36516

Jaaha, ja wanha kunnon Saksan Maa !


Totta totisesti tuo lienee juuri noin, Sakut ne on SANELLEET.......se kuulostaakin oudon tutulta tuossa kontekstissa... mutta niin, siis Sakut on sanelleet Finuiiteille, jotka ovat uudenkarheassa Mersussaan hienostuneesti ja vaimeasti pierren, tunteneet joitakin "Mystisiä" ja ihanan lämpimiä tunteita mahassaan, ja jotakin "kuulumista Suureen Maailmaan" ja sen menoihin, ja jotka siksi ovat suostuneet "iliman muuta!" ihan mihin vain.
Ihan.
Mihin.
Vain.

Tyyliin "shut up and take my ...country!" JA "money".


Tuo on kieltämättä melko vaivaannuttava ja ehkä hyytäväkin mahdollisuus mitä tuo joku kommentoija tuo esiin, että Mersun tehtaat ja tuo telakka juttu yms, on olleet osa jotain (Bilderberg?) suunnitelmaa jolla voidellaan paikalliset Tyrannit, ja käsketään niitä käskemään.
Ja kytät nimittäin TOTEUTTAA !!

Vahtikoira ei AJATELE tai moralisoi, eikä TUNNE mitään.
Esim oikeaa ja väärää, hyvää ja pahaa jne. Eikä katumusta tai tunnontuskia.
Siksi(kin) ihmettelen aina suuresti MIKSI hevon helvetissä te Tavalliset Ihmiset (idiootit) oikein SURETTE sitä jos ja kun kyttä saa surmansa "työssään" tai joku puukottaa jotain vitun sikamuijaa, ja joka ei siitäkään saatana VIISASTU ja ota OPIKSI vaan palaa sihen samaan Saatanan juttuunsa. Vitun kusipää käpyaivo perkeleen paskaläjä Finuiitti jästipää.


Mutta eniwei, on tuo Pipilä sitten yksi Saatanan Perkele !
AHahhaa...ei voi kuin ihmetellä miiiiistä noin megakusipäisiä paskapäitä oikein AAIIIINA löytyy "politiikkaan" mukaan. Se on pirulauta merkillinen juttu !
Kuinka suuri osa "ihmiskuntaa" siis lopulta kuuluu tuohon kurjaan ja alhaiseen saatanan remmiin ?
Liian moni joka tapauksessa.
Liian moni.

Ja ne mädät omenat pilaa ihan koko jutun, koko elämän. Ja sen idean.
Mitä ideaa on "pelata" mätää ja jo ennalta SOVITTUA "peliä" ?!?!


Tästä ei hyvää seuraa.
Mistään tästä.

Pysykää valppaina, ja varautukaa ja aseistautukaa ja valmistautukaa, ja muistakaa kuka on se OIKEA KOHDE !!P.s Ei TOD! tule kuuloonkaan mikään 10-30 000 (nekrua) VUODESSA !! Ja periaatteessa loputtomiin !
Se ON sotaa.


Älkää sitten ulisko ja valittako TUOMIOSTA jos ja kun niitä alkaa tippumaan.Muistakaa syntinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti