tiistai 15. elokuuta 2017

Singa-apinala ja raippa

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708152200327261_ul.shtml

Minä TIESIN, kun menin lukemaan tuon kommentit, minä TIESIN että te pikku ääliöt remmiperseet kiljuisitte siellä silmät kiiluen ja innosta hehkuen tätä rangaistusta !
Ai nuu it.

Haistakaa statistiääliöt vittu. Vitun lahnat.


AJATELKAA joskus ennenkuin päästätte tuon typerilletyypillisen Automaattisen Parahduksen suustanne.
Mutta toisaalta....teitä on yhtä turha, kirjaimellisesti, neuvoa tietoisemmiksi elämänmuodoiksi kuin olisi tehdä samaa kissalle tai mäyrälle tai hevoselle tjns. Eli teidän OIKEALLE verrokkiryhmällenne.

Minä sanon että jokainen vitun Indoapina tai mikä lie Singasimpanssi joka USKALTAA loukata VALKOISTA tuollaisella nöyryytyksellä, pitäisi ENSIN itse nöyryyttää kuin lapsi tuolla metodilla ja sitten hakata kenties kappaleiksi ? Machetella ? En tiä, päättäkää ite.
Muttei machete paha olis.

Jos ei minkään muun, niin ainakin Valkoisten Globaalin Kunnian takia tuollainen eläimellinen alhainen älykääpiöys ja seksuaalis-sävytteinen typerä ylimielinen vitun sadismi tulisi lopettaa HETI.

Tuo on jopa noille marakateille USKOMATONTA saatanan saastaa. Mutta aasialaisethan ON, toisin kuin valkoiset, sangen ......sanotaanko "hävyttömiä" tjns, seksuaalisuuden suhteen, joten ei kai tuosta tule yllättyäkään.

Jokainen joka tuota tukee, tulisi ITSE nolata tuolla metodilla sanon MINÄ. SE se vasta olisi jotakin ! HAHAhaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Ihanaa.
Kun Etatisti / Statisti saa ITSE "Valtion" Isällistä Piiskaa ja Ruoskaa, Paljaalle, alttiille ja Alistuvaiselle pyllylleen. Ja....yök, tämän kirjoittaminenkin alkaa jo ällöttää.

Ehkä "paisuvainenkin" liittyy asiaan jotenkin...mutta olkoon, tämä on etovaa jopa vain kirjoittaa.

-

Ettekä te soihtujen ja talikoiden kanssa huuteleva massa, röykkiö, TIEDÄ itse TAPAUKSESTA kilin vittuakaan, joten miksi Julistaa Tuomionsa ?

Sitähän Jeesuskin käski tehdä muistaakseni...?....Tuomitse ! se taisi sanoa...


MINUSTA tuo vaikuttaa mm siltä että, paitsi että olette naisilla tuossa (kämmenellä) kuten Ester Vilar on hyvin kuvaillut, niin te myös samaistutte niihin ja tuohon AASIALAISEEN uhriin.

Se on VAIN yksi miljardeista ! Yksi aasialainen LOPUTTOMIEN identtisten ja kasvottomien ja persoonattomien kuhnuri-aasialaisten joukossa. Mitä TE(!!!!!!!!)    siitä välitätte ?!?!?!?!?!

MISTÄ moinen tunnekuohu !?!?!


Huu givs a gaaddemn FAK ?!!?Naiset ! Ne on jukolauta koulineet teidät HYVIN !!!


Kristus.
Bomb Singapore!!


Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti