sunnuntai 20. elokuuta 2017

Onko Apple historiaa / Joku äijä räyhää tuosta aiheesta

https://www.youtube.com/watch?v=MKJjLwMUPJI

Ensinnäkin; toivon että ON.
Ja toisekseen; tuossa videossa joku ilmeisesti Amerikkalainen, vähän vanhempi mies, raivoaa laimeasti. Applesta ja Applelle. Ja ihan aiheesta. Mutta miksi helvetissä sillä on ylipäätään noin monta iPuhelinta !?!?!? Ja vielä monta kertaa yksi ja sama malli ?!
Sillä lienee ainakin ylimääräistä hynää jos ei muuta.


Apple on kyllä ihan uskomaton, käsittämätön, hävyttömän ja törkeän röyhkeä, TYPERÄ, kasa höyryävää kosteaa lantaa ja silkkaa vitun ylihintaista PASKAA.

On todella käsittämätöntä, ihan tasan OIKEASTI, miksi kukaan MAKSAA niitä pyydettyjä summia tuolle roistokoplalle mikä on Apple. MIKSI te teette niin !?
Ja mitä vitun jankutusta ja kuulopuhetta tuo paska on että "windous kaatuilee useammin kuin Käyttöjärjestelmä Tiukkapipo 10.2" !?!?

Olen käyttänyt windowsia kai niin kauan kuin se on ollut olemassa, enkä muista mitään tiettyä kertaa kun se on jotenkin kaatunut. Aiemmassa koneessa tuli sen silkan iän ja kiintolevyn suuren sisällön takia joitain "kaatumisia" / tilttejä välillä, mutta siinä kaikki.

Windous ei kaatuile, mutta nykyään kyllä VAKOILEE. Siksi kehotan pysymään windowsin vakoojasofta Kympistä kaukana. Tukekaamme vain maksimissaan Seiskaan asti mikkiä. Jos ei mene jakeluun niin olkoon menemättä.

Tehkää OMA kuten Linuxnörtit, niin saamme uuden ja turvallisemman käyttiksen.


Yksi hyvä puoli äplessä on, nimittäin niiden iimäkkien melko ylivertainen kuvanlaatu ja pikselien määrä ! Vitu SE on jo jotakin ! Ja jotakin minkä soisi olevan PC puolelakin ihan itsestäänselvä STANDARDI eikä mikään vitun ylihintainen harvinaisuus ja teknologiademomainen kuriositeetti.

Kuka haluaa tuijottaa perunan kuvanlaatua kun on saatavilla ihan oikeasti hyvä ja päteväkin eli 5K ?!?!

Se on kuin vanha lasinen-muovinen katodisädeputkitelkka, joka painoi 50 Kg, ja betamax-filmit, verrattuna nykyaikaiseen 50 tuumaiseen 5K tai 8K telkkaan ja BluuReihin; siis ei se vertaudu tietenkään MITENKÄÄN eikä sitenkään.

Eli antakaa nyt jo vittu soikoon palaa perkele, PC puolen valmistajat !!! Ketä vittu kiinnostaa jokin, wuhuu, 1080 HD ??
Olisin ehkä innoissani jos nyt olisi vuosi 2006 tjns, mutta kun ollaan vuuessa 2017 nin....ette te viittis ? Viittisittexte ?

Miks tolla videon äijällä on kaikkia noita tuotteita ? Ja noin monta ?..

Eniwei...huoh. ..tätä vitun Äplekohkausta. Uskokaa nyt jo kristus perkele ii-idiootit ettei aple ole missään hyvä saati parempi, muuta kuin hyväuskoisten idioottien höynäyttämisessä.
Kuin jokin oooiiikein öljyisän liukas ja "hyvä" vaihtoautojobbari. Ei sen kiesit OLE sen kummempia tai parempia, mutta ne ON, kalliimpia !

Oppikaa ja sisäistäkää ja HYVÄKSYKÄÄ tämä.
Minä yritän vain valaista ja auttaa. Ei se minua haittaa mitä osatatte, mutta jos ostatte näiden vitun nyrpeiden mulkkujen kurjaa megakallista paskaa;  TUETTE sellaista. Siinä kaikki.
Ja se mitä tuetaan..............sitä sitä sitten saadaan...junou...ostettavaksi yms.

Sanottakoon vielä että minä olen tässä viimepäivinä oikein yrittämällä YRITTÄNYT tykätä ensikertaa elämässäni aplesta ja iimäkistä yms, ja katsellut niistä sekalaisia tietoja ja videoita, ja minä en YRITÄ vihata sitä, mutta jos teillä on oma "logiikkapiiri" omassa ii-päässänne niin järkeilkääpä tämä suoraksi tai tämän suoremmaksikin vielä; jos sitä oikein YRITTÄÄ tykätä jostain kusisesta kurjasta sianpaskafirmasta mitä on AINA INHONNUT sydämmensä pohjasta, ja päätyy SILTI vihaamaan sitä TULISESTI, mitä se kertoo SIITÄ FIRMASTA ?!?
Ja sen tuotteista ?

Kenties ne molemmat, firma ja tuote, vain ON kertakaikkiaan ....paskaa ? Ehkä siinä kaikki ?
JA, siis, liian kalliita.

Tietenkin se on ihan sika kurjaa jos tätä juttua lukee isolta ja pikseleiltään kieltämättä ihastuttavalta, iimäkin ruudulta.... : /..... bummer.


Sua on narrattu, ja sä oot joutunu massahurmoksen kollektiivipsykoosiin. Sellaista se on.

MOLEMMAT saisi jo kuolla pois, Micromuinaisuus ja Vittupäät Kaliforniasta, tosin sieltähän ne molemmat kai on. Sieltä.


"Tehkää ny VITTU joku jotain tälle asialle"
- Määdvenzööz  Riku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti