tiistai 15. elokuuta 2017

Tom - Lentäjä

Ehkei se Scientologia sittenkään ole ihan humpuukia? Vai ?


Sillä nyt vihdoin on sen lukuisille eri väitteille ja lupauksille löytynyt vähän katetta, ja niistä saatu pieni esimerkki tai kenties vasta esimaku ?

Sillä on niin että yksi Sai-en-to-loo-gian pää-äänistä ja asianajajista ja puhemiehistä ja ehkä sen kuuluisinkin jäsen, eli Tom Cruise, on oppinut lentämään ! Ja ei lentokoneella vaan ihan henkilökohtaisesti ja itse ! Piilotetuilla Jumalaisilla Kyvyillään.


Terve.   ...Pysykää rauhallisina.


Kuvassa hän, Tom, heiluttaa allaanoleville, tai sanotaanko että hän "tervehtää", allaanolevia Hoi Polloin likaisia ja Tavallisia mitättömiä, ja rutiköyhiä, Kuolevaisia - ylemmältä tasoltaan jonka hän siis on nyt vihdoin saavuttanut.

Ja koska tämä on ihan päivänselvästi Aito Ihme, on mm Katollinen (idiootti) Kirkko jo julistanut hänet, Tomin, pannaan ja Paholaiseksi ja Demoniksi ja Saatanaksi ja Epä-Katolliseksi.

Paavi ja hänen kaaderinsa nähtiin pieremässä verta, aiemmin eilen (noin 16.56 jos haluat tarkemman ajan), Vatikaanin salaisilla käytävillä - ja mouruamassa suureen valittavaan ääneen. Joidenkin nähtiin kiipeilevän myös seinillä ja niillä versovissa köynnöksissä.

On jopa huhuttu että Päivi Räsänen olisi heittäytynyt sillalta alas, vaikkakaan tätä ei ole vahvistettu. Tai ehkä se oli Dalai Laama.
Kuka näitä voikaan tietää (heh heh hee).


Jumal-Tomiin on maailmalla reagoitu mitä erinnäisimmin tavoin, jotkut on itkeneet vuolaasti ja jotkut ovat kieltämisen tilassa, he eivät voi uskoa tapahtunutta todeksi, ja mm Suomen ja Yhdysvaltain, molempien, Ilmavoimat on ilmoittaneet että häntä pidetään uhkana ja että "jos hän tunkeutuu Viralliseen Ilmatilaan, ammumme hänet alas kuten minkä tahansa ulkopuolisen uhan". AP.


Kun kysyimme ympäri maailman, Kadunmiehen ja myös naisen, mielipidettä, saimme melko monta hämmästelevää ja ihailevaa kannanottoa, vain yhden kerran turpaamme, ja useita sekopäisiä Uskonnollisia Fanaatikkoja kimppuumme, mutta ylimalkaan tähän näytään suhtautuvan maltillisen järkevästi.
Paitsi se Serbi joka poltti koko omaisuutensa tästä tapahtumasta kiukustuneena, ja elää nyt alasti metsässä, ihonsa raavittuna verille.

Mutta koska emme tavoittaneet itse Teräsmiestä antamaan mitään Virallista Lausuntoa tai edes suuntaa antavaa mielipidettä, valitsimme sen toisiksiparhaan vaihtoehdon sitten.

Sillä kävi niin että Tom ehti jo näyttäytyä monen muun Maan lisäksi, paljon parjatun ja pelätynkin, Pohjois-Korean yläpuolella ja ilmatilassa, joka tarjoaa Rakkaalle ja Suurelle Johtajan plösölle mahdollisuuden kertoa oma mielipiteensä.


" Tchihihihii..tshh..hab´bum´chull´ijoo! tossa she men-jee ! "

Tom näytti Suuresti Ilahduttavan Suurta Johtajaa kuten näette kuvastamme, jossa iloinen ja aina niin positiivinen ja hyväntuulinen Jong-Un osoitteleekin jo paksulla sormellaan, ei(!), ei ketään teloitettavia, vaan taivaalle! Suurta Ihmettä, eli Lentämäänoppinutta Tom Maphoter Cruisea !

Hän taputti kuin vauva, ja kiherteli iloisena kun Tom kierteli ja kaarteli ja suoritti mitä akrobaattisimpia manöövereitä Pohjois-Korean Pyhän ja Isanmaallisen Taivaan yllä, suhahtaen välillä lähes maantasalle asti (!) ja singahtaen taas ylös, ylemmäs ja ylemmäs ! Kohti taivasta ! Ja sen yli !

Un totesi vain että "mä tykkään" kun tiedustelimme mitä hän on tästä mieltä. Ja tilasi samalla sitten jo juustoa, joten katsoimme parhaaksi vain poistua paikalta, vielä kun elimme.


Tom ei ole vielä ilmoittanut mitään Virallista asiasta, suuntaan eikä toiseen, mutta hänen oletetaan ilmestyvän vielä ainakin....usean, maan taivaalle ja näyttäytyvän hurmioituneille massoille ympäri planeetan.
Se on hänen Skientoloogisissa, Jumalaallisissa, käsissään ja missä vain, tehdä niin - ja by god! hän tulee tekemäänkin niin !

Joten hänen suunnitelmistaan tämän uuden(?) Voiman ja kyvyn kanssa, ei vielä tiedetä paljoa, mutta on ollut puhetta että hän aikoisi hyökätä Tuomiovuorelle ja kenties myös Moskovaan. Mutta taaskin; tämä on vain epävirallista muminaa ja huhu, joten se ei ole vuorenvarma.

Hänen tiedetään kylläkin pelastaneen jo ainakin 1 kissa sähkölangalta, lähellä Alabamaa, Amerikan suunnattomalla raitilla.
Kissakin oli hyvillään ja lupasi äänestää Tomppaa jahka kerkee.


Tom on vasta toinen tunnettu Skientoloogi joka on oppinut lentämisen salatun ja jalon taidon. Itse Hubbardin Ronhan se oli se ensimmäinen kun sen hoksasi, eikä miestä olekaan sitten näkynyt ! (Spekuloidaan että hän lensi ihan kuuhunkin asti, ja perusti sinne Uuden Maan. Mutta tätäkään ei ole voinut ja viitsinyt edes esim NASA varmistaa tai kumota).


Haliwuud on luonnollisesti, Juutalaisineen päivineen, saanut jo järkättyä itselleen elokuvaoikeudet tähän tapaukseen, ja huhutaan että Itseään Tom Cruisea esittää, ei enempää eikä vähempää, kuin Itse...............no....
...

..itse ...Samuel El Zäkson.


Elokuva tulee mitä luultavimmin ensi syksyn, ei nyt tulevan, mutta ensi syksyn, kolmannella kvartaalilla yleisön nähtäväksi, ja sen saa arvostella vain Hyväksi tai Järisyttävän, Elämääni Mullistaneen, Käänteentekevän Loistavaksi.

(Mekin anoimme haastiksen päätteeksi Jong-Unille tuon samaisen, täsmällisen, arvostelun.)Tämä on kuulkaa uskomatonta !
Mäkin itken.Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.Täältä Malmin Lennonjohto-Tornista; kiitos ja kuulemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti