torstai 10. elokuuta 2017

Nekrut Ei Onnittele (Valkoista)

http://www.iltalehti.fi/yleisurheilun-mm-2017/201708102200317526_ya.shtml


Miksei muut juoksijat onnitelleet Norjalaista ?
Se, syy, on hyvin yksinkertainen: ne oli neekereitä.

Neekerillä ei ole MITÄÄN, alkeellisimpiakaan, ihmisen käytöstapoja tai mitään käsitystä mistään. Esim kunnollisesta, tai oikeasta ja väärästä, tahdikkuudesta tai mistään muusta kuin kirmata pitkä kullinsa paljaana pitkin savannia ja viidakoita ja kuivaa ruohoa, iso keihäs tanassa, sulkia pitkin käkkäräpäätään ja pitää typeriä ääniä. Ynnä muuta sellaista.

NEKRUT oli siis syynä. Syynä oli siis neekerit eli nekrut.
Nekrut oli syynä.

Ja niiden lapsellinen kateus ja ylimielisyys kun kaikki ei mennytkään kuten "piti".

Nähkää; NIIN KAUAN nekru saattaa kyetä edes näyttelemään ihmistä tai sivistyksen seassa elämään kykenevää tjns, kun kaikki menee suht. o.k, mutta HETI kun EI mene.........................no sieltä alta kuoriutuukin se "rodullinen pohjalinja" - se essentiaalinen olemus, eli neekeri.

Pelkkä neekeri.


Neekeri on, at the end of the day, vain pelkkä neekeri.

Oppikaa nyt jo hyvähkön sään aikana perkele tämäkin !

*

Mutta ompahan hienoa, ihan huippua ! Helvetin mahtavaa, että valkea Norjalainen voitti ! jumalauta VALKOINEN !! VOITTI !! Nekrut JUOKSUSSA !!

Ihan totaalisen mahtavaa. Hahahahhaa.

Paitsi että kohta jossainpäin maailmaa tai Amerikkaa puhkeaa "spontaani" neekerten mellakka taas, ja juoksua tai urheilua sinänsä tai noita trikoita ja/tai kisajärjestelyitä ja säätä ja tuota juoksuradan mattoa tai mikä lie, syytetään Rasismista™. Ja johon, aivottomaan kiljuntaan, ottaa osaa kaikki saatanan vitun rumat ja tyhmät "Vasemmiston" .....sanotaan nyt vaikka nätisti että "intellektuellit".
(Sekalaiset pohjasakan hampparit siis lähinnä. Ja ehkä Lii Läskipääkin on siellä. En tiä. Vielä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti