torstai 31. elokuuta 2017

Sensuroitu (vanha) pippeli

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708312200362423_ul.shtml

Ja siis, kyseessä EI ole minkäänlainen ...jonkun vanhan "poliittisen" äijänkäppänän naama tai puhe, vaan tuon jutun ^ kuvitus tai kuva.

MIKSI se on SUOMESSA   SENSUROITU !!?!?!?!?!?!?


Se EI OLISI ollut sitä edes 2000-luvun alkupuolella, saati sitten ysärillä saati sitten ennen sitä, mutta nyt, kommari-Marxisti-Feministi-Modernit Fasistit ja Natsit (tosin nimikkeellä "Anti-") aikana se ON.

Mikä mättää ? Paitsi tyhmä vitun päänne.


AJATTELETTEKO te ollenkaan, lainkaan, koskaan ja mitään ? Esim sitä mitä teette ja MIKSI ?!?!


MIKSI Englantilaisten ja Anglo-Amerikkalaisten, joiden kanssa Suomlannin Perus Finuiiteillä eli teillä, ei ole käytännössäkatsoen MITÄÄN yhteistä (edes ROTU!), niin nin miksi HEIDÄN vaivautuneisuutensa ihmisen alastomuuden kanssa, ja heidän yhä tänäkin päivänä "Viktoriaaninen" tiukkapipoinen ja ultrahäveliäs ja itseäänhäpeävä jne näennäisesti "moraalinen" oikeasti PATOLOOGINEN ja ONGELMALLINEN ja EPÄTERVE suhtautumisensa alastomuuteen, on teidän, Suomen Lehdistö, mielestä jotain HYVÄÄ ja KANNATETTAVAA ja suunta johon mennä !?!?!?!?

Vain siksi että "siähän ne anglotkin on!".


Mutta toisaalta, miksi minä mitenkään ikinä "yllätyn" tjns..... ?.. Pikkumaisuus on peruspiirre pikkusieluille.
Siinä kai kaikki.

Ja pitäähän nyt suomestakin hioa kaikki oikeasti vähääkään harvinaiset ja uniikit ja omanlaiset särmät pois, jottei sentään oltais, kuten kollektivismi idässä kieltää, "nauloja jotka seisovat kaikkien muiden yläpuolella..sillä niihin lyödään ensimmäisenä".

-

En tiedä teistä, mutta minusta ei olisi lainkaan kohtuutonta että laadittaisiinkin sitten "Laki" joka käskee, ja ei "lakia" VOI olla tottelematta ! Ei voi ! Se on jotain TODELLISTA ja tulee käymään päälle...niin nin missä vaaditaan ja käsketään ja toivotaan ja kehotetaan kaikkia kulkemaan mahdollisimman kyyryssä.
Niinkuin jokin simpanssi tai "ihmis"vanhus tai Morlokki tai muunlainen örkki tai vastaava. Mieluiten jopa ihan kyykyssä. Toooookihan se hidastaa ehkä jopa "Kokoomuslaisten" "työmatkaa" mutta ei "Lain" edessä selitellä Kansalaiset ! Kyttä pitää kyllä huolen !
Jos ja kun "laki" SANELEE, sinä saatana TOTTELET ! Näin on kyttien isä kytän käpyaivoille teroittanut, ja kyttä ei pelkää SINUA yhtään niin paljon kuin omaa höyrypäistä ja häiriintynyttä, ultrakusipäistä ja typerää isäänsä. Ja kyllä kyttä TIETÄÄ mikä on oikein ja väärin ja mitä SINUN(kin) pitää olla ja tehdä ja miten ja koska ! Älä siinä leiki itsetietoista olentoa, ja itse TIETOISTA olentoa.
Näistähän te tykkäätte, näistä "laeista" - te valitsitte NE yli sen mitä Jeesus ja Jumala tarjoaa, te diggaatte Luciferin sedän meininkiä  enemmän. Minä EN!

Niin nin vielä tuosta "lakiehdotuksesta" - nin eix se olis hyvä ja tasapuolinen ? KAIKKI kulkisi kuin ala-asteen liikkatunnilla, kyykistyneenä ja koukussaolevin jaloin jotka kauhoo tuossa kyljillä vauhtia, ja siten pysyy myös mukavan matalalla, eikä nouse kenenkään YLÄPUOLELLE ja täten litistä jo itseään Kaikkein Ylintä eli Tasa-Arvoa !
Tästä LUUUUUUUULISI jo vasurienkin tykkäävän, ja "poliitikoiden" ja kyttien ja kaikkien muiden vitun märkien länttien.

Ja ehkä kaikilla tulisi myös, ihan jo siisteyden ja "muodon vuoksi", olla vielä rusettikin kaulassa. Kuten suuressa maailmassa Marxisteilla AINA on. Siitä ne kuulemma tunnistaa. Jos jollain julkimolla on rusetti ===> Marxisti läjä. Tai sanotaanko että "läjä höyryävää, kosteaa Marxismia" ?

Tuohon "lakialoitteeseen" voisi vielä lisätä sellaisen "momentin" että; "ja Kansalaisen tulee aina sillointällöin, noin tunnin tai kahden, välein, äännähtää kuin kana / kaakattaa" - jolloin elämä ei olisi ihan niin mundaania ja tylsää kuin se yleensä ehkä on ?
En tiä. Ääänestäkää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti