maanantai 21. elokuuta 2017

Modernien Aikojen SuomiKun sitä vanhenee, suurin osa ihmisistä ja apinoista unohtaa mitä oli olla lapsi tai nuori. Sitä mielentilaa ja maailmankuvaa on vaikeaa saada takaisin muuta kuin välillä, satunnaisina, pieninä pätkinä.
Mutta jos pysähdytte hetkeksi kelaileen asiaa, laittakaa samalla vaikka miettien miltä tuo ^ vaikuttaa ja kuullostaa ja tuntuu ja näyttää Nykynuorten ja lasten maailmankuvassa ja silmin.

Minun nuoruudessani ei olisi kenellekään tullut edes kaukaisena ja outona abstraktiona mieleen, että jonain päivänä Suomessa esiintyisi tarvetta aidata joka tapahtuma rekoilla ja betoniporsailla ja laivamatkustajat pitäisi syynätä kuin jotkin Terroristiepäillyt.
"Kuin"...jotkin Terroristit...


Tämä KAIKKI olisi ollut naurettavan helppo välttää, mutta sitä ei "voitu" välttää koska on olemassa kytät ja "laki" ja "poliitikot ja politiikka" - ja se ei taaskaan käyny niille. Niillä on isommat pippelit nähkää kun muilla, ja SIKSI(!) Oikeus kurmoottaa muita ad nauseam. Niillä on myös löyhä moraali ja kuumeisen tiukkapipoinen ja älykääpiöimäinen ja idioottimaisen VAKAVA maailmankuva ja minäkuva.
Ne pilaa KAIKKIEN planeetallaelävien ihmisten ja apinoiden KOKO elämän, ja SILTI te VITUN IDIOOOOTIT!!!!! Tuette niitä ad nauseam, ja katsotte HEIHIN saadaksenne jotakin...........mitä ikinä laisenne typerät vitun märehtijät sitten kaipaavatkaan...turvaa ? Tietoa ? Pelastusta ? Jotakin tuollaista.

Ei tarvita mitään "turvatoimia" eikä rekkoja ja turvatarkastuksia; islam tulee tuhota ja ählämrotu. Ja samalla suurin osa kaikista ei-valkoisista.
On sääli että traumatisoiduitte, heikkomielisiä ja panikoivia kun olette, niin dramaattiseen extenttiin kaikista Hitler ja Natsit sitä ja tätä mankumisista ja pelotteluista ym.
Haistakaa vittu ja maksakaa hintaa !

Tästä VASTUUSSA ähläm"yksilöiden" lisäksi, on mm Lipponen, Aho, Thors, Käteinen, Stubb, Vanhanen, Halonen jne jne liian monta jotta niitä kaikkia voisi luetella tässä.
NE tulisi toimittaa...................johonkin.
Ja alkaa elämään järkevämmin ja kuunnella MINUA eikä kollektivistisia keskinkertaisia imbesillejä älykääpiöitä.
Mutta minä en välitä enää.

Tehkää muulit mitä lystää, minä valaisen vielä vähän aikaa teitä tällä Viralisella Blogillani ja sitten kaiketi en.

Go fuck yourself.

Mä oon teitä PALJON parempi.

Haistakaa vielä vittu.

Kiitos.

P.s
Näyttääkö kukaan täällä, mitenkään, Oudon Luimuilevalta ja Syylliseltä...?...sellaiselta....ei vittu voi olla?!?...ei Kristus saatana.....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti