torstai 10. elokuuta 2017

Bruus-Springstiin & PoikkeusMies nimittäin aikoo pyllistää talon katolta. Alas tai sivuun. Sitä ei vielä tiedetä.
Mutta temppu on jopa ilman selkeää ilmansuuntaa melko harvinainen tempaus "Pomolta".
Sillä yleensä jutku vain vetelee kessua jossakin kellarissa ja horisee jotakin kabbalistista hevosensontaa, tai voi se olla aasinkin, ja läpsii palvelijoitaan reisille ja perseille ja jaloille.

Ja myöskin, tyypilliseen juutalaiseen tapaan, hän viettää paljon vapaa (ja työ) -aikaansa kuvittelemalla että hän on hyvä ja pätevä ja maailmanlaajuisestikkin, pidetty muusikko. Ja ylipäätään muusikko.
Tämä on siis juutalaisten rodulle tyypillinen sairaus tai persoonallisuushäiriö, ja mm Madonnan tiedetään kärsineen samasta häiriötilasta tai mahdollisesti kärsii edelleenkin.

-

Mutta ennenkuin sanotte, te nokkelat pirut, että "ei tää paljon pyllistä!", niin älkää hätäilkö, sillä ei "Pomo" usein taivu tällaiseen, tai paskalle (hahahaaa), ja  tapahtuma onkin juuri siksi niin merkittävä.

Tokihan MONI MUU käy pitkin Broodweitä pyllistelemässä mitä erinnäisimpien talojen ja rakennusten ja autojenkin, katoilta, ja kailottamassa että "mä oon maailman kingi!" yms, mutta kun sen tekee itse Bruus-Springstiin niin siitä onkin jo leikki kaukana.

Kuten otsikossa sanotaan, on kyseessä nimenomaan poikkeus ! Nääs ? EI mikään normaali ...juttu tai tällanen. Poikkeus !

Innokkaimmat Fanit ovatkin jo toivoneet etukäteistietoa Bossin mahdollisesta rakennusvalinnasta, jotta voisivat mennä ihan siihen alle ja eteen, mahdollisen päällevirtsaamisen toivossa.
Kuten muistanette, kuten tässä Blogissa on aikoja sitten raportoitu, "Pomo virtsasi yleisön päälle" (tjns)- on hänellä tapana suihkuttaa pissaa esinahattomasta juutalaisesta kullistaan pitkin tyhmää ja maksanutta Yleisöä.

Mutta toiveet isostahädästä on syytä haudata HETI, sillä niitä hän ei tule toteuttamaan muuta kuin musiikkinsa muodossa ja välityksellä, ja ehkä myös tuolla rutikuivalla Vitun Jutkun naamallaan.


Se ei ollut mikään vitsi...?...


No mutta kuitenkin. Tämä on hieno aika olla elossa.....kaiketi.... mutta TAKUULLA ainakin tältäosin.


Tarkkailkaa taivasta ja rakennusten katonreunoja ! Sillä siellä saattaa keikkua kuuluisakin pylly ! Ja...jaa mutta ! VAROITUKSEN sana; älkää sekoittako MaahanmuuttajienPeruskäytöstä™ tähän maailmantähden Erikoiskäytökseen™ !! Joten EROTTAKAA ne toisistaan, mutta muutoin; pitäkää silmät ja korvat auki, ja ihailkaa tätä tulevaa poikkeusta !

Sitä ei ihan jokapäivä näe (ehkä onneksikin !?!).


Kuulemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti