lauantai 19. elokuuta 2017

Turun Isku

There we go.

Tulihan se sieltä.
Päästiin Terrorisminkin Ytimeen ja maailmankirjoihin.
Enemmän tai vähemmän se Ensimmäinen Terrori-Isku Suomeen !!
Jee ! Kiitti.

Sinne kai meni Rasismin™ kurja haamukin nyt samalla ? Nyt voidaan huokaista he-le-potuksesta ?

Vai onko jo huomenna tiedossa rummutusmarssi tai muuta musisointia, kadulla, Suvaitsevien™ toimesta ?

Ette te siellä kuulolla o ? Hei ? Halooo ?


H A L O O O O O ?!?!?Sieltä se tuli mitä Ärtyisät Vasemmistolaiset on jo pitkään halunneet ja odottaneet ja tilanneet. Ihan vain "hieroakseen sitä meidän naamaamme" ja "läl läl lää!" yms jne.
Kiitti.
Kaikkien meän pualest, kiitti.

Tässon tääkin: https://www.liveleak.com/view?i=f9b_1503069111


Liveliikkiin on aina hyvä päästä. Siitä(kin) tietää etenevänsä ihan hyvään ja oikeaan suuntaan !

Ääniä vaan Vasemmistolle ja "Politiikalle" jne.

Mutta hahaha ! Kattokaa noiden "poliitikoiden" ihanan vääntyneitä naamoja noissa iltsikoiden jutuissa ! Näyttäisi islamin ilosanoma alkaneen vihdoin upota pehmeisiin kalloihinsa ?

Rouva Ristikkokin siellä kyselee mistä moinen kumpuaa, se on tosi yksinkertaista, se kumpuaa ählämien tyhmyydestä ja pahuudesta ja islamista. Ihan siitä yhdestä ainoasta ja maltillisen valtavirtaisesta "versiosta". Eli siitä mikä on islam. Mikä se on, SE. Siitä. Siitä se kumpuaa !
Se kumpuaa Ristikkoiseni siitä. Siitä se on suoraan kotosin ja siis sen seuraajien biologiasta yms.
Niistä se on kotoisin.

Se on kotoisin niistä.

Ja niin muuten ! Tästä tullaan sanomaan nyt että ME, tämä vasemmiston vastapuoli, ollaan oikein odotettu tätä. SITÄ minä ODOTAN ! AHAHaa, SE tullaan nyt sanomaan.
Se sanotaan.

Jossain tässä lähipäivien ja tuntien sisään. Ja sisällä.
Sellaista tullaan sanomaan.

Ei se mitään. Minä tiedän jo odottaa sitä. Se ei ole mikään yllätyshyökkäys, se on kuten tämäkin lopulta; sangen odotettavissaollut hyökkäys.
Mutta johan siinä kestikin ?! Mikä maksoi ?


Ja Turku !?!? Herran pieksut, paikista maailman paikoista Turku ?!?!? Miksei edes helvetti sentään Helsinki !?!? Se Primääri Persereikä, ja ählyjä ym kuhiseva pesäke ??!
Menkää perkele SINNE puukottelemaan näitä kaikkia ymmärtäväisiä ja nälviviä Opiskelija Mimosia ja tiukkapipoisia Poliitikkotätejä ja muita höyrypäisiä suustaanvaahtoavia kommunistisaarnaaja mulkkuja !

Stadiin siitä muslimit ! Hus !!


* * * * *

Minähän muuten juuri eilen vaiko toissapäivänä siteerasin Anglojen sanontaa; "jos pelaa tyhmiä pelejä, voittaa TYHMIÄ palkintoja!"

Tuota sietäisi ihmisten, ja apinain, aatella vähän useammin.

Monikultturismi™ oli ihan VITUN TYHMÄ peli, ja sen palkinnot on olleet melko makaabereita ja brutaaleja ja mitä kaikkea. Melko surrealistista jopa, etten sanoisi.Täytyy erikseen mainita, kuten on ajateltu iltapäivälehtien toimituksissakin, että hienosti on nostettu tapahtuman keskiöön Tukholmasta kotoisinoleva(?) Ählämi, jonka syliin joku sitten kuoli. Joka on myös melko iroonista. Tulla Ruotsistanista Suomlantiin ja päätyä Uskonveljen riehaantumisen tielle itse ! HAhahaaa.


No, nyt on katu-uskottavuutta sitten suomlannillakin kai. Ainakin nyt alkeet, pientähän tää vielä oli.
Mutta erityismaininta Anssi Kelasta ! Heheeii !? Äjiä oli siellä seassa ! HAhaa....fakboi.

Nyt on Anssissakin taas entistä enemmän syvyyttä tämän jälkeen. Ja oli tai on, varmaan melko siistiä vetää keikka tuon jälkeen. AHAHaa...jäänee snadisti haaleaksi ja latteaksi.

Mutta eniwei.


Hyvin työ vedätte, ei siinä mitään.


Kiitti.P.s Kävihän tässä sitten lopultakin näin, että pääsen laatimaan jonkinlaisen kannanoton ja / tai kirjoituksen jonka nimessä esiintyykin jokin Härmän nevada ja "Isku".
Miltei kyllä ounastelinkin.

Kiitti viä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti