keskiviikko 30. elokuuta 2017

Linkki "Cosidettoon" (pakolois asiaa)

http://cosiddetto.blogspot.fi/2017/08/tervetuloa-pakolaiset-sanovat-nuoret.html

Mikäli tuo on NOIN, on nuo aika painajaismaisia näkymiä ja lukuja.
Ja minä kun olin luullut että nämä Nykynuoret olisi lähestulkoon Arjalaista Ihannetta Seuraavia ja Valkoista Tulevaisuutta Toivovia uusia Toivoja.
Mutta ehkä ei, ehkä ne ON ihan yhtä typeriä kuin sitä saattaisi pelätä, ja nykyaikaisen ideologisen ja muun aivojensamentamisen uhreja.

Tokihan nuoret on AINA tyhmiä, eritoten kaikessa minkä joutuisin luokittelemaan tämän kurjan materiaalisen todellisuuden "arkirealismiksi" - sille ei vain oikein voi mitään, se kuuluu nuoruuteen ja sekalaiseen tietämättömyyteen ja naiiviuteen, mutta se ei ole kenties ehkäpä KOSKAAN ollut NÄIN vaarallista kuin nykyään.

Ei KOSKAAN.


Nykyisellä typeryydellän on kauemmaksikantavat seuraukset kuin aiemmin, ihan jo siksi että se tavoittaa KAIKKI (haluamansa eritoten) HETKESSÄ ja ympäri planeetan ja voi levitä ihan ennennäkemättömällä tavalla. Pahemmin kuin se sanonnanmukainen "kulovalkea".
Ja TYHMYYS; SE jos mikä TARTTUU !!

HERÄKTÄÄ NUOERT !! Nyt on TOSI kyseessä.
Tämä koko "jupakka" tämä "juttu" - tämä "dikkaatsä neekereist?" juttu, on paljon paljon merkittävämpi asia kuin te vielä käsitätte.

Ja "diggaamalla nekrua" te vedätte mattoa OMAN ITSENNE ja potentiaalisen tulevaisuutenne alta.
KAIKKI SEURAUKSET EI VAIN NÄY HETI. Siinä on se mitä tyhmät ei IKINÄ ole vielä hoksanneet.

Ei miinakentällekkään astunut välttämättä, tietenkään, räjähdä HETI(!) kappaleiksi kun ylittää "Miinakenttä" kyltin osoittaman rajan, mutta ennenpitkää kyllä.
Kyllä räjähtää.

Vähän niinkuin muuten muslimit tai satunnaiset  Kansalaiset eri maissa tai turistit ! HAHHAAa.... THahahahaaa....

Nuoret hoi ! Get your shit together, kuten sanoisitte kai itse, enklannin kielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti