sunnuntai 20. elokuuta 2017

Finuiitit vs Bisness

http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005331379.html

http://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000005331126.html

http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005332551.html

Melko pitkälti samansisältöisiä. ^

Samoja asioita vähän eri kulmista niissä päivitellään, eli suomen kauppojen ja sen sellaisten lässähdystä. Eli sitä miten Alaskan Finuiitti ei VIELÄKÄÄN ole päässyt kapitalismista kärryille tai pysy edes jonkinlaisessa EI-kollektivismi-komentotalous menossa mukana.

Suomalaiset VANHAT POLVET on tottuneita jääriä, SIINÄ on Se Syy. Ne on tottuneet vain lepäilemään voivuorensa päällä ja välillä tekemään vähän jotain.....vähän jotain niin, näyttääkseen TEKEVÄNSÄ vähän jotain. Ja välillä annetaan vähän kenkääkin jollekin, palkataan uutta verta ja käydään nalkuttavan ämmän kanssa etelässä ja maksellaan hiljaksiin auton ja talon eriä pois.

Tuo on se Perus Elämä.
Minua se EI kiehdo, eikä ikinä kiehtonut. Minua se lähinnä kuvottaa tai sitten ei aiheuta mitään tuntemuksia. Muuta kuin ehkä vaivaantuneehkon hymähdyksen. Tosin, hyvin hiljaisen hymähdyksen. Ehkä vain näennäisen ja nimellisen, kuten Suomlantilaisten Yritys näyttää Työtätekevältä ylimalkaan.

Se on suomessa VAIN Kommunistinen RITUAALI, ei mitään OIKEAA työtä !

NASAn astronauttien treenaajat ja niitä avaruusaluksia rakentelevat ja lentokoneita suunnittelevat, nämä TEKEVÄT jotakin. Ne Tekevät Työtä tai Töitä.Mutta yleensä ihmiset vain Käy Töissä tai On Töissä.
Jotta lauma kanavoisi heillekin jonkun lantin. Millä maksaa jonkin osamaksun eriä pois. Ja ostaa jotain tyhmää mitä katuu myöhemmin. Tjns. Ja ruokaakin toki, ja ylihintaisen vuokran.
Ja ählämien ja neekerten ja vasemmiston koiranpaskojen menot ja tuottamat Muutkin Menot.
SITÄ ne osaa muuten oikein hyvin TUOTTAA !! Hahahaha "menoja" !! Thahahaa.
Ette sitten varasta tuota ! Suomen Ständapparit yms !

Eniwei.
Tuo on niin toden totta mitä nuo kommentoijatkin, eritoten tuossa ensimmäisessä jutussa sanoo. Ne kannattaisi kai kaikkien Yrittäjien ja "poliitikoiden" eli Yrittäjiä riistävien ja haittaavien ja HIDASTAVIEN loisten, lukea, ihan jopa kaikki. Minä luin.
Näyttäisi että; suomalaiset ei osanneet, peukalo perseessä, varautua edes jumalauta niinkin päivänselvään muutokseen kuin nettikauppoihin ! Mutta mitä Finuiitin tahmeassa ja juopuneessa tundrallesopivassa mielessä nyt yleensä PYÖRIIKÄÄN !?!? Paitsi sinne iskostettua supertyperyyttä ja kommunismia. Kuten 99%:lla planeetan "ihmispopulaatiosta". Ja 100%:lla neekereistä.


On melko KÄSITTÄMÄTÖNTÄ jos jumalauta postikulut Berliinistä Tampereelle (nääs), on halvemmat kuin NOKIALTA siihen viereen !!

Tilasin itsekin juuri jokin aika sitten eräästä pienemmän luokan Saksalaiskaupungista muutaman tuotteen ja ne tuli muutamankin eri Saksalais ja Ruotsalais kaupungin läpi alle viikossa, ja halvalla ! Ja jumalauta TEHTY SAKSASSA ! Vieläpä osa sellaisessa paikassa joka on niitä OIKEIMPIA olemassaolevia TYÖN ja ELÄMÄNTAVAN ja ELINKEINON paikkoja ja tyyssijoja / tyyssioja eli niitä putiikkeja mitkä on siirtyneet isältä pojalle jne jne jne tähän päivään asti, ja mitkä tekee matskua käsin(kin) yhä edelleen.
Ei ihme että Saksa on Saksa ja Suomlanti on Neuvostoliitto.

Kun taas, jos esim tilaa hobihoolista jonkun kurjan vitun kahvinkeittimen tjns, mikä on ensinnäkin Tehty Puolassa, tai jotain muuta mitä ihmiset haluaa......

...niin nin jos tilaat sen, MAKSATKIN jos siis tilaat kuten köyhät yleensä, eli osamaksulla, maksatkin erien jälkeen siitä ehkä 3 tai 4 kertaa enemmän ! Mitä VITTUA ?!?!!?

Eikö teille jumalauta sanonut jo Jumalakin tai Jeesusko se oli, että "koronkiskonta ON syntiä" ?!?!
Ai miin; KUUUUUIINKA paljon selvemmin sen voisi ilmaista ? Se on tyhmää pahaa ja ALHAISTA ja välinpitämätöntä, anti-altruismia ja kusipäistä ja pahaa.
Tämä on sangen yksinkertaista. Vitun idiootit pösilöt.

Suomalaisilta puuttuu lähes TÄYSIN, Oikea Altruismi. SEN olen tässä huomioinut halki elämäni. Olette kuten KAIKKI kommarit kaikkialla; söisitte vaikka rottia ja toistenne äidit ja omanne, jos "pakko" olisi, koska lärvää ei voi menettää tai TAIPUA mihinkään, ikinä ...mistään syystä ! Se olisi "epämiehekästä".
AHAHHah..vitun villi-idiootit. Pysykää perkeleet kivikaudessa minun puolestani, ihan kuten nekrut ja ryssät ja ählyt yms. SIINÄ on sitten se oikea kategorianne ja viiteryhmänne.

Kaikki suomalaisten hyvyys ja kiltteys ja huomioonottavaisuus yms, on useimmiten vain pintaa ja näyteltyä. Pinnan ALLA kuitenkin kiehuu ja kaikki kyttää vain omaa hyötyä muiden kärsimyksistä ja häviöistä yms. SE on tämän paskaläjän SE totuus.
Te olette itseasiassa aivan HELVETIN ILKEITÄ pikkusieluisia paskiaisia.

Cro-Magnonit on piruja toisilleen.
Ja kuten toin joskus esiin, pelkkä kroomagnonin kallokin(!) näyttää jo ilkeältä. Ihan jo tyhjänä pelkkänä kallona. Sillä on ILKEÄ ja JULMA ilme. Tuimannäköinen sotaisa pikkupaska, ja "soturi" eli muinainen primitiivinen riehuja, kuten Persian tappajat eli ählämit, ja nekrut yms. Jotka lienevät niinikää magnonien joitakin versioita. En tiedä toistaiseksi.

-

Kuten jo tiesittekin, ei suomalaisilla ole "bisnes älyä" tai tajua, tai osaamista kaupallisuudesta ja kapitalismista ja "markkinataloudesta" yms. Siihen on melko selkeitä sellaisiakin syitä joita juuri KUKAAN ei ole koskaan osannut ajatella tai ääneen lausua tai edes kirjoittaa, muut kuin se lempiblogailijani ja osittain myös minä.

Enkä nyt lavennakaan asiaa tällä skriivauksella, mutta syitä ON. Se mitä niille on TEHTÄVISSÄ onkin jo toinen juttu. Biologia on hemmetinmoinen vastus !


Täytyy tässä kyllä sanoa, nyt sopivasti MaahanmuuttajaÄhlämin™  tappoiskun jälkimainingeissa, mainita että; oletteko huomanneet Fintiaanit, miten HELPOSTI ählämit on vain tulleet ja VALLANNEET suomen ? Siis esim missä on vielä Kotipizza ? Mutta missä EI olisi ählämien kebab-pitseeria-jokuvitun Pastapaikka - paikkoja ? Tai jotain näennäis "steikshausseja" yms räkälöitä ?

Jopa ÄHLÄMIT herran tähden(!), kaikista maailman olennoista ja demoonisista muodoista, osaa tuon bisneksen NOIN paljon suomalaista paremmin. Ja tiedättekö mitä muuta? Niillä naiset EI OLE "Johtajina" ! Niillä on MIEHET "Johtajina" ja ne TUKEE, käsitättekö junttiheterot TÄTÄ(!?) toinen toisiaan, ne miehet !!! Ne TUKEE toistensa "juttua" eikä säti homoksi, jos toisella on vaikka "liian hienot" kengät tjns.


Emmätiä, menkää te vittu kalaan vain tai jotain. Poimikaa marjoja tjns.
Te ootte nin valkosia että häikäsee.
Hei !

Määäääääääääääään.
Kamoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti