tiistai 22. elokuuta 2017

Niinistön (liukas) Parahdus

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201708222200341928_pi.shtml

Jep!

Säkki samaa paskaa se sittenkin oli kuin kaikki muutkin "poliitikot" eli komentelevat ja olettavat loiset. Sori että olin luullut sitä tuollaseksi näppärän sivuunjääväksi hahmoksi.
Ihan yhtä kusipäinen ja kurja vitun häikäilemätön Piru se on kuin ne muutkin.


Samaan hengenvetoon Niinistö patisti myös eduskuntaa "tekemään sen mikä tehtävissä on" eli täydentämään viranomaisten puutteellisia toimivaltuuksia sekä varmistamaan, että viranomaisilla on myös riittävät resurssit ihmisten turvallisuuden takaamiseen.


Ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei eie ieieiejeijeijeijeijeijei 1!111!!!1!!!11!!!!

Ei tasan tod! Vaan: ...sekä varmistamaan että Viranomaisia ei OLE, ja ettei muslimeita houkutella kylmään pohjoisen maa-alueeseen mitenkään. Ja toivotaan myös että jostain nousee jokin "nostoväki" joka nostaa muslimit ymv ylös ja kantaa Lähi-Itään tjns ja laskee maahan ja kävelee takaisin.
Kiitos.

Tuossa on se korrekti muoto, mitä PITÄISI sanoa ^.Sopimuksia noudatettava

Presidentti muistutti myös suomalaisen maahanmuuttokeskustelun jyrkistä linjoista.

Niinistön mukaan toiset suomalaiset ehdottavat rajojen sulkemista ja toiset vastustavat pakkopalautuksia, kun taas monet eivät näe asiaa niin yksiselitteisenä. Niinistön mukaan jälkimmäiset ovat oikeassa.


Niinistö korosti myös, että Suomi noudattaa kansainvälisiä sopimuksia niin pakolaisten kuin turvapaikanhakijoiden suhteen.


Ensinnäkin: voisin parahtaa samaa kuin kaikki nämä lapsena lobotomisoidut sieluttomat keskinkertaiset imbesillit remmiperserääpäleet eli että "ette tekään noudata edes ITSE omia soppareitanne!" - mutta koska en ole niin vitun käsittämättömän tyhmä että olisin koskaan odottanutkaan sellaista tai luullut että noudattaisitte tai että täytyy olla olemassa "byrokratiaa" ja "politiikkaa" ja "poliitikkoja" ja kyttiä ja "lakeja" yms saatanan perseestä siinneitä metodeita joilla tuhota "kilpailu", niin nin en sano siksi näin.
Se olisi minulle, kuin suuttuisin kissalle siitä että se naukuu ja haistelee kenkiä tjns; se on ihan totaalisen itsestäänselvää ja päivänselvää ja oletettavaa ja odotettavissaolevaa PerusKäytöstä siltä.
Kuten "sopimusten" pettäminen "poliitikoilta".


TODELLISUUDESSA, OIKEA vastalause kuuluu vähintääkin näin; MINÄ en ole IKINÄ tehnyt YHTÄKÄÄN sopimusta kanssanne enkä yhdenkään Euroopan maan, MINÄ en ole koskaan ottanut osaa "Lakeihin" ja niiden laatimiseen ja keksimiseen ja niistä päättämiseen enkä antanut niihin suostumustani enkä lupaani enkä suostunut siihen että ne koskisivat jostain vitun (kuvitellusta) syystä minua. MINÄ en ole koskaan halunnut että on olemassa "politiikkaa" eli kusipäisiä paskoja ja öykkäreitä ja psykopaattisia varkaita jotka pyörivät kalliissa puvuissa pitkin Hallintorakennuksia ja välillä käyvät telkassa komentamasa "Kansan" vähän "vähempiosaisia" ja torumassa ja levittämässä jotakin vitun "ilosanomaa" milloin mistäkin ja vaatimassa lisää itselleen ja jengilleen ja vähemmän kaikille muillle, paitsi rangaistuksia ja pelotteita ja estoja ja kieltoja. Ja lisää toki veroja, eli ryöstöä.

En ole IKINÄ suostunut olemaan missään missä on Hallintoa ja Hallintorakennuksia ja muita ihmisen ihmisille tekemiä Vallan-ahneiden lasten mielisairaita ja typeriä ylimielisiä kontrolliviritelmiä ja rakennelmia ja "ratkaisuja" perus heterojampan monimutkaiseen ja typerään psyykkeeseen ja maailmankuvaan ja biologisperäisiin ongelmiin.

Haistakaa kaikki vittu ! Vittu te minua OMISTA saatanan demoniset perkeleen rakit.
Ja te TIEDÄTTE tämän kyllä, saatanan kurittomat kakarat ja jästipäiset vitun kiusaajat.Perästä kuuluu kyllä, don´t cha worry.

En ole KOSKAAN julistanut olevani OSA jotakin ihmisapina laumaa, te vain OLETATTE niin ja tuohdutte sitten (omaan typeryyteenne ja älyllisesti laiskaan olettavaan vähäpätöisyyteenne) kun teille tuo tämän esiin ja vetoatte siihen että; no, ainakin Kaikki Muut on tässä mukana.
Well jea, thät´s nais. Gud fo them.

Altruismi, käytöstavat eläinten yläpuolisesta maailmasta ja oikea yhteistyö sikäli kun TARPEEN, yms, ovat eri asioita.


Ja toisekseen; MINÄ EN OLE "Suomi" !!!!
Enkä samaistu siihen, toisin kuin vähä-älyiset. "Politiikka" ja "Suomi"....ne ON abaut yksi ja sama, mutta ei MINÄ ja "Suomi".
MINÄ     EN   noudata "Kansainvälisiä sopimuksia neekereistä"  tai mistään muustakaan. TE siellä Helsingissä vain OLETATTE se se käy minulle, mutta hei muulit; ei se käy !

Ja kolmanneksi: mitä ihmeen jankutusta ja papukaijamaista märehtivää toiston toistoa tuo on, että "Suomi sulkeutuisi" jos sen RAJAT sulkeutuisi ?
Vittu se siitä mihinkään muuten sulkeutuisi kuin niin ettei joka vitun neekerinkekkana ja Saudin simpanssi pääsisi kirjaimellisesti vain KÄVELEMÄÄN sisään, kännykkään siinä samalla puhuen ja vähän karvaista kättään heilauttaen Kullivirkailijalle siinä rajalla, laiskasti, ja jatkaen heti samantien, sitä puheluaan - kälättäen isoon ääneen.

Ja "Suomi" tuli kyllä ennen EUCCCPtäkin käsittääkseni melko hyvin toimeen, juntit ja me paremmat, täällä keskenään. Tosin minä inhoan teitä no matter what ! Mutta suosittelen TEILLE että; eläkää ja olkaa ilman nekruja ! Se on meille KAIKILLE parempi.
Muutoin kuljette vain kohti kadotusta ja tuhoa ja sen sellaista, luullen koko ajan vahvasti kuin Hitler Tuhatvuotiseen Valtakuntaan, että NYT!! NYT pojat tulee Se Poikkeus !
Muttei se tu, tulee tuho ja kuolema ja hävitys ja nöyryytys ja tappio ja kato, ja suru ja murhe yms.

C´est la vie.

- - - - -

Eli kuten näitte TAAS, Tyhmät Vitun Lampaat, nöyrät eivät peri kilin vittua, vaan poljetaan surutta suohon. Eli TEIDÄT. TEIDÄT poljetaan suohon.
Mutta odota ! Ei siinä vielä kaikki ! Vai luulitko että tämä makia loppuisi tähän ? Eheheeiii !! Naiivi ja liian nöyrä, pölvästi, ystäväni ! Näet, makiaa tulee mahan täydeltä !
SINÄ!! Kyllä ! SINÄ. Saat nimittäin myös(!) syyyyyyyyn, nääs(!), niskoillesi !
Miksi ?....mmm......kenties vain siksi, että OTAT sen kun sitä tarjotaan ?! Ehkä SIKSI ?!


Vitun ValtavirtaHeteroÄäliö pikkusielu morlokki koiranpaska mutantti typerys vitun heimovilli kommari !

Go fuck yourself. 

(Ookko muuten kysyny waifulta tai joltain Naispuoliselta Henkilöltä, luvan lukea tällaista ? Mitä minä kirjoitan ?......*krööööhöm* !..)

Miten, noin niinkuin omasta(hyvin pienestä) mielestänne, tää juttu meni ? Tää "luatetaan vaan poliitikoihin ja politiikaan ja näin!" ?

Niinistökin heittäytyi lopulta esiin, ja roiskaisi tuollaisen vitun loukkauksen TEIDÄN silmillenne !
Nyt, hetken aikaa (ei tie ole kevyt kaksin kulkea) siellä muutamat primääri"poliitikot" heittelehtii ja ryntäilee näennäisen pöllämystyneinä ympäriinsä, ja heittelee riehuen  käsiään ilmaan ja kohauttelee olkiaan ja kulmiaan  ja raapii ehkäpä umpikieroa rikollisen päätään - ja syyttää Kansaa siitä mitä itse ovat, toki Kansan Äänillä höystettynä(!), saaneet tuotettua, kuin jokin Haliwuud-Studio.

Ne on toisinsanoen kuin koirat jotka käy pureksimasa ympärilläänolevia ihmisiä siksi että on itse paskantaneet pitkin huushollia ja nyt tuohtuneet siihen että "täällä kämpässä löyhkää aina paska!".

Mitä olisi ehkä PITÄNYT sanoa....voisi olla mm että "olen lähettänyt pommikoneet kohti Mekkaa, varhain tänä aamuna klo 08:00, toivokaa ja vaikka rukoilkaa että ne osuvat maaliinsa, eli Kaabaan, johon odotettu saapumisaika on noin..hieman puolenpäivän jälkeen paikallista aikaa (ei siis kivikautta! HUOM!!)..kiitos".

Tai; "Astrid Thors on aiemmin tänään ammuttu tykillä.........................kiitos". Ja "...jos sallitte niin jatkan vielä sen verran että, ´ja hänet haudataan nimellä Astrid Perseenreikä´ kiitos".Ja sanotaan tässä samalla nyt vielä että, se toinen perseenreikä eli Pipilä, on mennyt taas pieraisemaan suustaan jotain sellaista, niinkin viisasta, kuin että "OIKEUS elämään on suurempi kuin yksityisyyteen.." tai jotain muuta tuollaista Lestaadiolaiskollektiivi-Marxismi-kapulakieltä suoraan Saatanan ja Beelsebuubin ytimestä.

Se on tuon pellehiuksisen mielipuolen OMA MIELIPIDE ja näkemys, joka juontuu häiriintyneeksi pinttyneestä typeryydestä. Kuten kaikki muukin "politiikanteko" ja muu kiusanteko ja pahuus ja toisten tauoton häiriköinti läpi elämän.
Ja tämä taasen EI OLE mielipide vaan fakta, ja tarkka kuvaus olemassaolon todellisuudesta tällä planeetalla ja tämän lajin seassa.

Iroonista kyllä; minusta esim juurikin Pipilällä EI OLE, mitään niin erityistä ja tähdellistä, OIKEUTTA elämään ! Kuinkas sattuikaan ?!
HAHAHAhaa....aijaijaijai....

Jos on olemassa ylipäätään jotain "oikeutta elämään" niin missä se ensinkään sanotaan ? Ja se että se ylittää yksityisyyden "oikeuden" ? Ja SE että TE siellä säätelette näitä "oikeuksia" jotka ovat olemassa ITSESTÄÄN ja luonnosta j ns Jumalasta ! Ne EIVÄT OLE teidän säädeltävissä ja muuteltavissa ja päätettävissä ja sensuroitavissa ja takavarikoitavissa ja muunneltavissa ja poistettavissa ja rikottavissa ja jaeltavissa  jne jne ad nauseam VITUN PERKELEEN PASKAPÄÄT SAATANA !
Ja te TIEDÄTTEKIN jo taämän, vitun rienaavat rakit.

Saatanan vitun hävyttömät perkeleen vitun rotat.

HAISTAKAA SAATANA VITTU !
Edessämme on vaikea keskustelu

Just.


Siinä on se ikuisuus ratkaisu "poliitikoilta" silloin kun jotain OIKEASTI olisi ehkä syytä TEHDÄ. Keskustellaan siitä. Ad nauseam !
Se on NAISTEN ja FEMINIINISTEN miehysten, "ratkaisu".

Ja mitä vielä; ne ei IKINÄ kuuntele, sen enempää kuin vouhkaavat ja vauhkot, tyhmät Hoi Polloin perkeleen pässinpäätkään, MINUA tai mitään itsestään liian paljon ylöspäin kohoavaa ja ÄLYKÄSTÄ! Ne vain menee ja kaahottaa kohti jotain umpimielistä, välitöntä ja tyhmää; SE on teidän juttu.

Pitäkää siitä kii.


Hyvin te vedätte.

P.s Katsokaa tuota Niinistön sitaattia siinä piirtoheittimen tai mikä lie, taululla. TUON sanoja on Suomen Tasavallan (mikä vittu sekin lie) Presidentti.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti