lauantai 19. elokuuta 2017

Turuust vielä (2)...

Tärkeintä tosin on, muistakaa kaikki, se että Unelma™ elää ja on, ja voi hyvin. Ja ettei o Rasismia™ ja että on Maailmanrauha™ ja muslimeilla hyvä tahto.

Jaaa...mitäs muuta... niin sitä, että muistatte sitten myös että TÄRKEINTÄ on kuitenkin jokaisen yksittäisen vasuri"taiteilijan" sekä EGO että KYVYT. Jotka on toki MOLEMMAT heillä vaaaaaaltavan suuria...
..kuten tiedetään..

Niin....muistatte sitten siis että sen ei ole niin väliä jos joku tuolla nyt on Turussa kuolleenakin ollut siinä kadulla jonkun aikaa, kunhan vasurin maailmankuva ja omakuva ei vaarannu, ja ettei heidän maailmankuvaansa ja omakuvaansa haasteta ! Sillä se on E H D O T O N !
Ja juuri Se Oikea.

Ei heitä ole vedetty nenästä ! He on ihan itse järkeilleet ja keksineet ja vastaanottaneet (ylempää) sen kaiken, joten ei sitä paljo kiistetä vitun juntti.
Ne todella Älykästä Väkeä nähkää, nämä vasemmistolaiset. Lähestulkoon Intellektuelleja kaikki !!
Sen voisi päätellä jo niistä niiden tyylikkäistä vetimistä ja siisteistä khuuleista ulkonäöistä ja vaatteista yms.

Ja siitä kuinka he tekevät nättejä(?) linnunpönttöjä ja leikkivät ja laulavat Työpajalla, kuten kunnon Kommunistin ☭ kuuluukin, eivätkä pilaa luontoa millään Saastuttavalla Teknologialla, kuten fuusiomoottorilla tai jollain.

-

Ja muistatte ettei saa Puhua Vihaisesti tai Vihaisena sillä se on epäluonnollista ja Saatanallista ja sekopäistä ja Silkkaa Syntiä - ja kihisevää pahuutta !!

Olette nätisti kiinni siinä lankussanne kuten Kunnon Kansalaisen kuuluu ja ilmaisette mahdollisen mielipiteen vain pohtimalla kuten Pohjois-Koreassakin tehdään, itse itseksenne mitä olette nyt tehneet tai ajatelleet väärin. Syntymähumalaiset typerät kusipäät Valtion Pyhyyden Petturit.

Rakit !
Koirat !

Hoi Polloi !!


Niin tehdään ja ollaan miten Helsingistä säädetään ! Ei ole muuta elämää, eikä muuta mahdollisuutta eikä muuta Oikeamielistä eikä mitään. Muu ei ole edes herran tähden MAHDOLLISTA !!

Kristus teidän kassanne !! Kohta kai väitätte että jumalauta kuuuuhunkin voi saatana lentää !!

Faaaaaaaaaaaaaaak.Tärkeetä on nyt taas vain puhua...puhua.....hu..pupupu puhua..ja p..keskustella ! Hei ! Siinä se ! Minä keksin sen ! RATKAISUN ! KESKUSTELU !! SE se on !!!

Istutte nätisti kädet reisien välissä ja keskustelette. Ad infinitum.


Pari omelettia siellä vain tirisee, Turun katukivillä.


Drastuit Davariz ☭

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti