torstai 10. elokuuta 2017

Riitan Jalat


Kuten tiedetään.

Tuollaiset ne on nyt ^  tai "jälkeen" - ja tässä on kuva "ennen"...


Riitan tavoite ja ihanne jalat.

Syytä tähän tautiin tai tilaan ei ihan täysin tiedetä, mutta on epäilty SEKÄ "kuuden euron pitsaa" ETTÄ sitä kun Riitta kerran Keravalla ui Muslimien jälkeen samassa altaassa.

Parannuskeinoksi on esitetty mm "polttakaa ne!" (kintut) ja ehkä penisiliiniä tai Vahvaa Uskoa Marxiin ja hänen edeltäjäänsä Muhammeddiin ja hänen Oppiinsa.

Päivi Räsänen tosin julisti tämän tilan "Jumalan rangaistukseksi" Riitan "siveettömästä ja moukkamaisen alhaisesta" elämästä ja käytöksestä ja myös napakympin juontamisesta.
(Ja Kari Salmelaisen nussimisesta! [oletus. HUOM!!])

Myös Timo Soinin puremaa on epäilty syyksi tähän mystiseen ja karmaisevaan, kuvottavaankin kyllä, tilaan ja ongelmaan. Siis tähän Riitan jalkojen dilemmaan ! Pysy nyt kärryillä perkele sentään ! Minä EN puhu nyt "politiikasta" enkä mistään "maaaaaaailman tilasta" ! Helvetti sentään !! Vaan kyse on edelleenkin Riitan Jaloista !!

Kristus sentään !

Soinia tosin ei tavoitettu vastaamaan syytökseen, sillä hän oli juuri ja juuri otteemme ulottumattomissa, navetan syvemmissä osissa. Mylvien ja röhkien vaivautuneena.

Punkin puremakin on mahdollinen !

Mutta kuitenkin.
Nyt TIEDÄTTE ainakin, että Riitalla on ongelmia jalkojensa kanssa. Ja TÄMÄ kai lieneekin se merkittävin juttu ja uutinen ja anti ?
Eikö?


Näin.Kiitos.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti