lauantai 26. elokuuta 2017

Kim Dotcom Härmään ?

http://www.iltalehti.fi/digi/201708252200350571_du.shtml

Welcome to my country !


:) hieno homma olisi saada Kim (Dotkom!) tänne. Vaikkei YKSI kapitalisti vielä sosialismia ja kollektivismia kaada, mutta olisihan tuo massiivinen pyöreä poika jo jotakin !?

Meilläkin, niinsanotusti, olisi ihan ikioma Valtava Pyöreä Kim-poika / mies ! HAHaa.

Vitun upea kopterikin sillä näemmä on, ja tuo mese ! Hienoja ! Ja ihan siisti kämppäkin kyllä.

Mutta eniwei, siinä näette "Valtion" ja muiden kusiaisten tyrannikollektivistien todellisen karvan taas; tärkeä kohde ei ole muslimit tai nekrut tai mikään muukaan varsinaisesti haitallinen ja vihollinen, vaan tuollainen melko harmiton tiatsikkaplösö.

Ovat varastaneet äijä tavaratkin taas. Tätä vain kutsutaan nimellä "takavarikko" mutta se ON; varkaus. Varkaus on se mitä se ON, vaikka sitä kuinka juonittelisi ja peittelisi ja muuntelisi sanoja ja käsitteitä ja kiertelisi ja kaartelisi ja kiemurtelisi ja välttelisi totuutta. Se on varkautta.
Valtio =  varkautta suuressa mittakaavassa.

Byrokraatit on loisia jotka elävät koska sinä ET. Se on nin yksinkertaista.
Ja he tekevät KAIKKENSA pitääkseen asianlaidan juuri niin; sinut mudassa ja köyhänä ja alisteisena psyykettäsi myöden, ja itsensä ihmeteltävänä ja kuuluisana ja ihmeellisenä ja rikkaana ja "vallan"kahvassa.

Mutta niin, tuo Kimi, kyllä tänne yksi toinenkin Kimi vielä mahtuu, tervetuloa vain.Tarpeeksi monta tarpeeksi RIKASTA tai jopa MEGArikasta ja bäng; ehkä Valtion tyrannikommarit alkaisi jo hävitä ja vapista ?

Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti