perjantai 25. elokuuta 2017

Finuiitit Vaatii - Ählämit Kävelee


...Niiiiiiiiiin; ja on kaivanneet koko ajan ! Saatanan kovakalloiset mulkut.
...ihan mahtavaa ! Ei tässä...... .. . .. mitä tässä voi muutakaan sanoa tai tehdä kuin..

JEaaSSSShh!


Tervemenoa vain.


Mutta tuo on vielä ihan "piinatz" - luvun pitäisi olla VÄHINTÄÄN "kymmenet tuhannet murjaanit marssivat Ruotsiin" jotta sillä olisi TODELLISTA merkitystä, ja jotta se huojentaisi oikein kunnolla.
Tämä on vain pientä lepyttelyä ja luultavasti ne vain marssii samantien takaisin, jos lähtevät matkaan ylipäätään ollenkaan.

Mutta onhan tämä toki JOTAIN.

Ja samoin oli uutinen että menevät nyt, kuin rotat laivasta, jenkkilästä kanukkilaan. Hah. Idiootit. Mutta mitä siitä, se on silläpuolen planeettaa ja niiden lokaalien ongelma.


Mutta ovatpahan perkele röyhkeää sakkia, täytyy myöntää. Änkevät tänne kutsumatta väkisin ja ilmaiseksi ja saavat sekalaista kaikkea ilmaiseksi ja ylipäätään lillua täällä ihan muina ählämeinä, ja sitten kun ovat aiheuttaneet tarpeeksi, eli hyvin PALJON, sekalaisia ongelmia ja harmeja ja puukotelleet ja raiskailleet tarpeeksi(?) - ja suomlannin jähmeät finuiitti-idiootit alkaa VIHDOIN heräillä vähän siitä vuosituhantisesta horroksestaan missä he näkevät unta että ovat osa Valtiota ja kyttiä ja lakeja ja että ne on hyviä eikä pahoja, ja tarpeellisia eikä haitaksi jne jne, alkavat ählämit ärtyä ITSE !

Mutta tämä on muutoin hyvä oppikokemus Valtion Lapsille.

Siitä saatanat saatte !
Vitun keskinkertaiset muulit ja idiootit.


Eniwei; menkää vaan ruattiin. Ihan hyvä matkasuunnitelma.
Hyviä hotelleja on kuulemma myös jossain päin Balkkania ja miksei samantien Romaniaa tjns ?Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti