torstai 17. elokuuta 2017

Luokkakokous 2 - Polttarit (Elokuva-Arvostelu)Näin / katsoin tuonkin nyt viimein.

Olin sitä ihan vältellyt, mutta kun nyt sain ilmaiseksi nähdä niin katsoin.

Se oli ihan. täysin .........melko siedettävä.

Ei niin paska kuin luulin, josko ei mikään uusi huippukomediakaan. Mutta in bona fide; ei tämä niin huono ole kuin luulisi. Siinä oli jopa pari ihan LOL hetkeäkin, ja sekalaisia hymyilyttäviä jaksoja. Tämä on oikeastaan, tavallaan, lähes jo (suomalaiseksi) ihan HYVÄ leffa !!


Pääsittekö takaisin tuolille jo ? Nouskaa nouskaa. Niin; ei tää tää o niin paska kun luulet. Luulen ainakin että luulette niin, mutta kyllä tuon kerran tsiigaa yllättävän helposti, ja onhan se armeliaan lyhytkin.


Eli kaikille teille jotka elätte ja asutte joko luolassa tai kivien alla, Linkola esim, nin; tässä on kyseessä leffa jossa 3 miestä menee (autolla lähinnä) sinne-tänne, häihin ja hautajaisiin lähinnä pyrkien. Siinä on Koko Kuva.

Matkalla sattuu ja tapahtuu. On stripparia ja mopojengiä ja pappia ja Kikkeleitä yms, mutta outoa kyllä EI skoudeja ! Ihan mahtavaa. Hei ? Ihanaa ! !!
Ei poliisin poliisia, pilaamassa koko leffaa iljettävällä pullistelevalla typerällä läsnäolollaan. "Kattokaa mua, palvokaa ! Moon kyttä!"
Kiitti. Emmä.
Mä inhoon sua. Kiitti.

Tykkäsin eritoten että toisin kuin Viktoriaanisissa Amerikkalaisleffoissa, joissa sensuroidaan aina kaikki, tässä oli enemmän tai vähemmän paljas kulli ! Ihanaa ! Ihan totaalisen mahtavaa ! Paljasta terskaa hierotaan Aku Hirviliemen silmään ja kaikkee ! Mistä tässä EI tykkäisi ?

Se kyseinen kohtaus, mistä on pätkä jo mainoksessa tai "trailerissa" (mikä vittu sekin lie), näytti ihan sika tyhmältä ja tarpeettomalta, mutta se toimi melko hyvin ja oli ihan huvittavakin lopulta, kokonaisuudessaan. Ja siis plussaa siitä kullista ! SE oli hieno (dildo) se.

Jaajosta minä en tykkää tosielämässä enkä valkokankaalla, mutta kyllä sekin vielä meni. Se vain on minimissäänkin, liian "tahnainen". Se on kuin manaatti, se on piirteetön ja tahnamaisen vaalea ja kalannäköinen kalansilmäinen outo .....Neanderthaali. Se se kai ON.

Aku taas näytti 12-vuotiaalta jolla on viikset.  Ehkä tekoviikset. Ja Heedbäri oli ...Heedbäri.

Mutta täytyy ihan KEHUA(!) Samia nyt sen verran että, tässä se ainakin oli ihan oikein hyvä ja toimiva. Se on näköjään sellainen, mitä epäilinkin, että siitä saa tarpeeksi taitava ohjaaja tai se muu ympärillähäärivä porukka kyllä omalla osaamisellaan sellaisen suht. pätevän ympäripyöreän (no pun intended) kompuroivan ja haparoivan koomisen ja kömpelön hahmon. Se on eräänlainen väljähtänyt ja Suomalainen, Paksukainen. Ja ei, tämä ei nyt, tälläkertaa, ollut sen kummempi arvostelu.

Sit täs oli joitain muitaki ja näi...
Emmä tiä.

Jaa niin, oli siinä PeePeePeekin. Koska tottakai oli ! Koska suomessa ei voi tehdä mitään missä sitä EI olisi ! Se selostaa kohta lätkänkin ! Uskokaa pois vain. Kuulitte tuon sitten täällä ensikertaa !

-

Elokuva oli sangen moderni ja tyylikäs, suomalaiset on hämmästyttävänkin hyvin päässeet kyllä elokuvanteon TEKNISENpuolen kärryille, mutta "Kantaväestön" lamaannuttava keskinkertaisuus ja sosialistinen persoonattomuus on edelleen se Akilleen kantapää.

Nämä Suomileffat näyttävät kyllä melko vitun UPEILTA jo sinänsä, kun asiaa vähänkin aattelee, joten pisteet siitä ainakin.
Mutta se äänipuoli on EDELLEEN jotenkin outo ja honottava ja vähempi kuin Hollywoodin kuvissa. En tiedä itse sanoa miksi. MIKÄ tarkalleenottaen se ON mikä sen eron luo ja todeksi tekee, mutta se on selvästi kuultavissa. Suomlannin leffat KUULOSTAA aina jotenkin oudoilta ja halvoilta ja mitättömiltä, verrattuna suuren maailman ihan Oikeisiin Elokuviin.

Äänipuoli hoi ? Mikä mättää ?

-

Plussaa siitäkin että muistaakseni tässä oli vain tasan YKSI(!!) Kiintiöneekeri. Eli kirjaimellisesti; tässä oli kiintiöneekeri.

Sekin vain VILAHTI ruudulla, tanssien jossain klubissa Reino Nordiinin "mä haluun olla khuuli neekeri Amerii´iigastaa" biisin tahdissa.


(Reino: ei neekerit ole khuul ! Olet erehtynyt ja tekemässä itsestäsi pellen / ilveilijän.)

Saundträkistä ei juuri muuta jäänytkään mieleen, se oli kuin Jaajon hahmon se levy; se joutaa fönäristä pihalle.


Tämä oli kaikenkaikkiaan hyvä sellaiseksi mikä on, mutta onhan se vähän kehnoa, nou(?), että suomalaiset näin epätoivoisesti koettaa aina apinoiden matkia Amerikkalaisia villityksiä ?

Se synnyttää aina sellaisen vähän vaivaannuttavan olon katsojalle, ja pahempaakin, koska se ei ole AITOA. Se on päälleliimattua kiiltokuvaa....eli siis periaatteessa valehtelua toisinsanoen.

Ehkä te joskus hoksaatte tämän, en tiä.
MINÄ tekisin kolmannesta tuosta, mikä lähes vääjäämättä TULEE, uskokaa pois vain, paaaaljon paremman !
PALJON !

Tai olisin ainakin ennen tehnyt, mutta nyt olen niin vitun over´än´aut etten tiedä. Ehkä. Ehkä en.✭✭✰✰✰


Summa Summaarum: Kuolleen Kaverin Kikkeli.


: |

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti