sunnuntai 20. elokuuta 2017

Typerien Törkeys - Turun Torilla

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708192200337410_u0.shtml

Nohohoooiiin ! Ja sieltä SE tulee ! Marxistien kakka.


Juuri kun pääsin kirjoittamasta, eilen, että mahtaako olla rummutussessio tuloillaan niin bäng! Tulihan se.
Tulihan se.


Kyllähän se sitten tuli.

Mikään ei ole näillä kääpiöille Pyhää.
Juuri tuossa perjantaina joku KUOLI tuohon, missä nämä älyllisesti jälkeenneet ja jäävät, nyt murjottivat keskisormi pystyssä, ja tiuskien käänsivät uhmaikäisen selkänsä, kun joku muu yritti puhua edes hiukankin järkeviä. En tosin kuunnellut kenenkään mitäään puheita tuossa, katsoin vain tekstin, mutta osaan arvata molempien puolten asiasisällön.
Suomi Ensin porukka yrittää maltilla jankuttaa jotakin, korottaen sekä ääntään vähän, välillä, ja kääntäen leukaansa ylöspäin ja siristäen silmiään. Siihen se päätyy kun jästipäiselle ja ilkeälle, pikkusieluiselle typerykselle yrittää puhua jotakin päivänselvää ja järkevää. Mutta ottakaa tästä yksi ilmainen ja TEHOKAS neuvo, jota ette tosin OSAA käyttää, mutta kuitenkin; Vasurille ☭ yms häiriköimäänsyntyneille rääpäleille EI KUULU puhua ikinä itse siitä ASIASTA !! Tässä te menette AINA vikaan ja vipuun ja HÄVIÄTTE.
Kyse EI OLE alkuunkaan, LAINKAAN, siitä mistä SINÄ luulet olevan kyse, eli siitä mistä ON kyse.
Kyse on OIKEASTI Vasurin persoonallisuushäiriöstä ja SINÄ ottaudut hänen psykoloogiseksi hoitajakseen, VAILLA kuitenkaan KYKYÄ ja tietoa TEHDÄ sitä !!

MINÄ ehkä pystyisin siihen muutoin, mutta minua ei kiinnosta AUTTAA heitä, minua kiinnostaa TELOITTAA heidän koko kurja mutanttirotunsa.
Uuniin vain on ihan hyvä parannuskeino heille, ja kun MINÄ sanon näin, se merkitsee paljon enemmän, kuin jos sen laukoo joku tyhmä lihaksikas Suomitatuoitu skini-imbesilli tai jokin muu vitun vatipäinen primitiivi-idiootti.
Vasurit ja skinit on sitäpaitsi molemmat täsmälleen SAMA olento mutta vain parissa erilaisessa säkissä.

-

Yksi keino näyttää Vasurille tai mille vain tietoisuudeltaan suppean haasteiselle olennolle, on, tai luulisi olevan, kuten jo kaaaaaaaauaaan sitten Blogasin; antaa sen tahdon toteutua pidäkkeettä, totaalisesti, laidasta laitaan.
Antakaa heille ihan KAIKKI mitä ikinä keksivätkin pyytää ja lapatkaa vielä lisää syliinsä. Jos SE EI AUTA niin tyhmempikin tajuaa että kyse on mielisairaudesta ja personallisuuden HOITAMATTOMISTA ja kiistetyistä, sublimoiduista, "tabuista" piirteistä ja ongelmista. NIISTÄ "vasuri" rakentuu.

Vasuri on reppana.
(Tuon pitäisi olla jokin Virallinen Slougani!)


USKOKAA kun MINÄ sanon näin. Minä olen myös sanonut että minulla on joitain yhteisiä piirteitä, ja OLLUT, näiden idioottien kanssa, joten ymmärrän heitä ihan "sisältä käsin" myöskin.
Ja kun MINÄ katson vasureita, minä näen niiden kiilusilmäisten hardcore ääliökakaroiden ja riitapukarien ja häiriköiden ja muiden Yleis Ääliöiden seassa hyvin PALJON niitä jotka ovat vain TODELLA(!!), todella paljon vähempi ja alempi ja tyhmempi ja lahjattomampi versio minusta. Eli he ovat joitakuita joita menneisyys on haavoittanut ja se on jättänyt pysyvästi PÄÄLLE (on) korostetun itsepuolustustilan (jonka on ehkä käynnistänyt muinoin jokin ympäripyöreä "leijonakoru skini" tjns) ja se manifestoituu eli tulee esiin nykyelämässään mm tuollaisena KOROSTETTUNA kaunaisena "oikeudenmukaisuuden" vaatimuksena. Ja pyrkimyksenä löytää sitten SITÄ KAUTTA "itsetunto" mikä sekin lie, ja jonkinlainen lauman hyväksyntä, mikä taas MINUA ei ihan ihka OIKEANA ja ultraharvinaisena Persoonallisena Yksilönä kiinnosta halaistua hevon vittua, ja saada ehkä jonkinlainen katharsis.
Nämä "hipit" eivät VIELÄ käsitä ettei ole tässä elämässä olemassakaan sitä katharsista mitä etsivät.

Uskokaa sekin huviinne; sitä ei OLE. Minä sain senkin kokea.
Kun sitä ODOTTAA oikeutta, Maailma ja/tai Jumala iskee vain alemmas ! Ja PAHEMMIN ! Ja LUJEMPAA ! Ja armotta ja tauotta.
Etsitte siis toisinsanoen suotta. Ihan täysin turhaan. Täysin.

Jos LUKISITTE, jotain muutakin kuin toisten kaunaisten älykääpiöiden Manifesteja, esim kuolemanlähikokemuksen läpikäyneiden KOKEMUKSIA, olisitte saattaneet (koskee teitäkin "uskovaiset" vitun kaalipäiset idiootit!!!) huomata että muutamille niistä tyypeistä Jumala on itse suoraan SANONUT että tämä maallisen elämän "on TARKOITUSKIN olla kovaa ja kamalaa" jne. Joten mitä LUUUUUUUULISITTE !?!!?!? Auttaako siihen jokin vitun vastenmielinen ja ärsyttävä ja muita kuolevaisia provosoiva typerä lapsellinen ja solipsistinen, imbesillimäinen uhmakas vittuilu ja mielenosoittelu ja äänekäs rääkyminen ja rummutus Turun torilla !?!?!

Mie luulisin miltei ettäää.....äääm...mm?... EI !?

Te olette vastenmielisen rumiakin vielä ! Ja rumissa rutiköyhien kamalissa rääsyissä. Teidät tulisi vain polttaa. Armotta. Ai miin..huu givs a fak eniwei ?

Te olette VAIN tiellä. Joka tapauksessa. Ja absoluuttiseksi haitaksi, ihan täsmälleen kuten neekeritkin (globaalisti) ja arabian murhaajarättipäät ja aasialaisistakin suuri osa ja sekalaiset idioottivalkoiset ja KAIKKI mustaloiset jne.
Jos em. tahoja ei olisi, tämä olisi kai edelleen Eeden. (EI se kylpylä).


* * * * *

Ja kysytään nyt, turhaan, sillä tämä vaatisi kykyä introvertioon - jota vasemmistolaisilla ei ole eikä ole ikinä ollut (vitun projisoivat Saatanan madot), niin nin kysytään nyt että; kuinka fiksua ja huomaavaista ja tasokasta ja siistiä ja inhimillistä ja myötätuntoista ja mitä lie, tuo noin niinkuin omasta mielestänne on, mennä heti seuraavana päivänä rummutteleen ja aukoon päätään ja näyttämään JUNTTIA(!!), Kristus perkele sentään, paikalle johon joku juuri aiemmin MURHATTIIN / TAPETTIIN ?!??!?!?

Mitä SE, kertoo teistä ja persoonastanne ???


Se on melko häkellyttävää minkä MÄÄRÄN ihmiset ja apinat tarvitsee MERKKEJÄ ja osoituksia OMASTA MIELISAIRAUDESTAAN ennenkuin ne kykenee edes alustavasti hyväksymään asian todellisen laidan ja tilan. Te olette mielisairaita ja tyhmiä. Siinä kaikki.

Kuinka vaikeaa tämä on oikein hoksata ? Snaijata ? Tajuta ja hyväksyä ? Hei ? KUINKA VAIKEA ??
SIKSI ette ikinä löydä sitä Määrittelevää ja lopullistä Syytä ja Syyllistä mistään (itsenne ULKOpuolelta) vitun jästipäiset vastenmieliset typerät jyrsijät.

Ja JOS teillä olisi "silmät nähdä, ja korvat kuulla" - SAAAAAAATTAISITTE NÄHDÄ jo itsekin mikä on teidän se TODELLINEN motiivi; se ei ole mikään jalo eikä oikeamielinen ja inhimillinen, se on KOSTO. Plain and simple. Ja häiriköinti ja ärsytys.
Teille oli TÄRKEÄÄ mennä ja mitätöidä Suomi Ensin tyyppien (luultavasti) melko Asiallinen Esiintyminen, sen sijaan että olisitte vain .........junou.... olleet menemättä ! Häiriköimään, ja sekoittamaan ja rumentamaan tilanne. Ja inhottamaan kaikkia. Vitun typerät perkeleen härkäpäiset muulit.

Ja täytyy taaskin huomauttaa että totisesti; kylteissä on eroja !
Vasurien kyltit on aina jotain karkeita ja rumia, kuten he itse (hahah thahaaha!), lakanoita ja muita  rumia ja tahraisia riepuja ja rääsyjä, kun taasen vastapuolella on melko helvetin siisti Suomi Ensin kilpi tai kyltti. Jota olenkin kehunut, että se on junteilta poikkeavan hyvä graafista ja visuaalista ...materiaalia.

MIKSI te menitte tuonne taaskin ? Ylipäätään, kukaan ?
En voi kehua näitä Suomityyppejäkään ihan täysin, mutta SEN sanon, koska KUKAAN muu ei osaisi tätä ajatella ja sitten tuoda esiin, paitsi tämän jälkeen ja minä en saa siitäkään mitään kunniaa vaan siten se on vain sellainen "kaikkihan nyt TON tiätää! Et sä tota o keksiny!" juttu jos minä sen jollekkin sanon IRL että "..MINÄ itteasiassa tuon ymmärsin ja toin esiin Kapteenin Blogilla". Niin eli; tuossa on SE hyvä puoli, että tuo Tori otettiin nyt "energisesti" SAMANTIEN takaisin haltuun.

Thät´s it.
Jottei siihen jää mitään kammoa, ja paikalliset uskaltaa ylipäänsä taas lähestyä sitä.
Sen demoneita on jo vähän hätistelty. Se on vallattu takaisin ja pelkälle tyhmälle riitelylle.

Kiitos siitä kai sitten.
Mutta että; olette te tahdittomia pikku Perkeleitä ! Ei voi muuta sanoa. Mutta sellainen on kollektivistin "mieli"; todella tyhmä ja sumea.

MINÄ en menisi tuohon torille vaikka asuisin tuossa vieressä, jossain noista Turun toria ympäröivistä kurjista vanhoista rumista tunkkaisista Korbusiaanisista Pyhäinhäväistyksellisistä paskakasoista. Mieluummin sitä vaikka "wänkkäisi kotona" käyttääkseni mitä moderneinta Suomlantilaista kielikuvaa. Tai "skippaisin" tai "missaisin" tuon kohkauksen, käyttääkseni paria muuta vastaavaa kielikuvaa.

-

Ja tässä vaiheessa, asiasta ITSE ASIAAN siirtyäkseni, on 2 kuollutta, ja toinen on 31 v tyttö / nainen. Tuli heti mieleeni ettei kai se vain SE o mikä oli siinä "linkkaamassani" (käyttääkseni taas yht..ääh fak it!) Laivliikvideossa. Millä oli valkoinen paita ja mustat housut, mitä se joku karju siinä paijasi ja suojeli ?

Perhana.


Siihen minulla ei ole mitään sanottavaa.
Vain tyhmät tavalliset idiootit sanoo aina "rip" tai jotain. Se johtuu siitä että ne ei AJATTELE eikä TIEDÄ kuolemasta mitään, sen enempää kuin kyseisestä kuolleestakaan.


TIEDÄTTEKÖ te muuten, ihan tasan 100-varmaksi, että tämä EI OLE Kohtalo ?
Tämä "vain tapahtui" ?... :)

Kaikkee Vain Tapahtuu.


Shit Happends.


Kuvan alkuperä: https://pixabay.com/fi/kallo-kuolema-halloween-karmea-1612504/Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti