tiistai 22. elokuuta 2017

Menninkäis-Suomalaiset tiuskii symbooliselle vaginalle

http://www.is.fi/matkat/art-2000005334484.html

Siellä on taas kommenteissa nähtävillä Tämän Maan, uljas ja jalo, älykäs, Kansa - joka hurmaa kaikilta jalat alta  ! Sekä laaja-alaisella ymmärryksellään että avarakatseisuudellaan ja maullaan ja inhimillisyydellään ja kiehtovalla ja persoonallisella näkemyksellä ja ulosannilla.

Siis mitä....ihania kommentteja tuokin taas tulvii ?!?

- joka paikassa vain pimppiä ja pimppiä, yök !
- mielikuvituksenpuutetta !
- buuuu !

Jne.

Ensinnäkin, se ei ole puutetta vaan mielikuvitusta nimenomaan, ja lähinnä ihan automaattinen reaktio meissä joiden virtapiirit toimii ja on hyödyllisiä.
Ja toisekseen; miksi se on jotain KAMALAA jos "jokapaikassa on vain kikkeliä ja römpsää" yms ? Kuinka tiukkapipoinen, rutikuiva, vanhoilliskörttiläinen nuija ja vittupäinen tyhmä vitun mäntti, kuinka pystyynkuollut ja kitkerä vitun vanhapiika sitä pitää olla jotta suuttuu tuollaisestakin !??

Luultavasti yhtä vitun hirvittävä ja kuvottavan luotaantyöntävä kuin joku noista minun "Alastonsuomi Abominaatiot" kuvatuksistani ! VAIN sellainen lopultakaan ÄRSYYNTYY siitä jos jossain on nähtävillä jotain, vähänkin, SEKSIKÄSTÄ.
Tuo luola, paitsi että on komea ja kaunis jne, niin on myös tietenkin ihan päivänselvä pimppi !
(KVG).

Rumalle ja inhottavalle, kuten Soinikarju esim, se on ÄRSYTTÄVÄÄ jos joku on esim ...Sanni verrattuna em. ihmisporsaaseen. Eli nätti tai seksikäs tai "kuuma" tjns. Haluttavakin on hyvä termi.

Tämänkin takia rumat pitäisi vain eutanasioda pois; lopettaa niiden OMAkin kurjuus.

Ja yleensä jokin aidosti todellakin RUMA, on myös PAHA, ja muille ILKEÄ ja haitaksi. Kauneus seuraa luultavasti lähes aina tai ainakin melko usein, sielunkin kauneudesta, tai ainakin sen selkestä Pahuuden Puuttumisesta, mutta rumuus on melko vitun varma merkki kusipäisyydestä ja ilkeydestä ja vastenmielisyydestä ja ärsyttävästä ja inhottavasta "persoonallisuudesta" yms.
Se nähkää ÄRSYTTÄÄ rumaa ja vastenmielistä, OLLA ruma ja vastenmielinen, joten se LUO VÄÄJÄÄMÄTTÄ moisen "persoonallisuuden".

Mutta eniwei, näyn nyt ohjautuvan jo pahasti sivuun alkuperäisestä aiheesta. Pahoitteluni.
Suonette anteeksi ?
Vitun moukat.

Kiitos.

Niin nin, antakaa nyt vitun Alisteiset Statistit vittu jo näiden lehtien toimittajien olla tällaisten juttujen suhteen !
Vittuako siinä saatana valitatte jooooooka vitun asiasta, saatanan muulit ?
Vituttaako kun on koulittu palvomaan (sanoin palvomaan, ja tarkoitan sitä) kyttiä ja "lakia" ja "politiikkaa ja poliitikkoja" ja Noudattamaan Sääntöjä yms, eikä teistä ole ollut puhumaan itsenne puolesta minkään vertaa, tai iskemään milläänlailla takaisin ?!
SEKÖ teitä niin närästää ?

Paska nakki, kuten jotkut sanoisivat. Minäkin kokeilin nyt sanoa noin ! "Paska nakki"......outoa.
En ymmärrä miksi siihen liittyy nakki, mutta whatever.

Sen kun luotatte siihen että ilman kyttiä huohottamassa niskaan ja kerjäämässä kuonoonsa tai pahempaa, jne, EI OLE mitään vitun FIKTIIVISTÄ ja KUVITTEELLISTA "anarkiaa". Enkä ole koskaan ihan täysin käsittänyt mitä Te Muut ylipäätään tarkoitatte puhuessanne "kaaoksesta" ?
MISSÄ vitussa muualla kuin neekerten ja ählämien yms seassa on edes OLEMASSA jotain mitä voisi kutsua KAAOKSEKSI ?

Avatkaa vittu silmänne ja korvanne ja mielenne yms ja TARKKAILKAA ITSE asioita ja päätelkää ja oppikaa ja sisäistäkää ! Ai miin; kuuuuiiinka vitun VAIKEAA tämä VOI olla !?!?
Saatanan pikku paskalävet.


Teidän MAAILMANKUVANNE; SE. On kaaos.
Te. Olette kaaos.


Niin no joo, no, tässä piti nyt puhua tuosta luolasta ja keskittyä siihen.
Lähdin taas sivuraiteille.
Mea culpa.Hieno, joskin täysin pimpannäköinen, luola. Ja sen pitäisi TIETENKIN olla jonkinlaisen suomalaisen PC:n taustakuvana, kuten äpl käyttää sitä sierravuoristoa aina omassa jäykässä OoÄssässään, kuten enk-lanniksi aina sanovat tuubifilmeissä.

Vittu että se kieli pursuaa ulos joka saatanan tuutista. Jos jostain haluatte valittaa ja ihan aiheesta niin miten olisi; englannin kieli ja sen kaikkiallaolevuus ? Samoin kuin "politiikka ja kytät" ym rikolliset paholaiset.


Kiitti.

P.s Herran perkele että voikin muuten olla pillunnäköinen luola !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti