sunnuntai 20. elokuuta 2017

Murhaaja: Anssi Kela

http://www.iltalehti.fi/viihde/201708192200337246_vi.shtml

Ookke.

Anaa syytetään nyt jo murhasta vallan !

Whooouu, iisi theer piipl.

Ei Ana murhaaja ole, eikä edes syyllinen.

Se toki voi olla osa sitä suht kookasta ja sitäkin ÄÄNEKKÄÄMPÄÄ ja NÄKYVÄMPÄÄ lajitelmaa sekalaista poppoota, jotka "Kannattavat Maahanmuuttoa™" - mutta SYYLLINEN ja MURHAAJA on nyt vain tuo kyseinen Marokkolainen ja edustamansa muinainen murhaajakultti eli islähm.

Ja Ana on myös melko varmasti, melko puhasverinen Neanderthaal. Siitä mm tuo punaisehko karvoitus yms, ja Thaali ei ole mikään sotaisa tai sellaisissa asioissa kykenevä ja kovin hyvin mitään snaijaava olento, Thaali on melko yksinkertainen hölmö joka saattaa äityä vaaraksi omilleen juuri siksi; koska se on vähän sellainen naiivin yltiöhyvä höynä. Suurisilmäinen lapsi. SE on lähemmäs sitä mitä Anssi ON.
Kun taas Perus Suomijuntti on melko puhdasverinen (ja känninen) Cro-Magnon; joka on, ON; sotaisa ja ärtyisä vitun typerä perkeleen statisti villi. Joten nämä teidän toinen toistaan älykääpiömäisemmät näkemykset juontuvat taaskin; biologiasta ja verenperimästä ja näistä tiedostamattomista osistanne ja piirteistänne.


Ja jos joku on myötäsyyllinen ja sikäli itsekin Murhaaja(!) - niin se löytyy Arkadianmäeltä ja niiltä seuduilta muutoinkin. Ja EHDOTTOMASTI myös niistä kaikista rääkyvistä rähjälistön hippiääliöistä jotka ovat väsymättä, tauotta, tehneet vuodesta toiseen sitä VITUN myyräntyötään ja tuhonneet länttä ja suomea sen kun on pystyneet ja kerenneet, tässä on nyt sen "työn" YKSI tulos ja ihan takuuvarmasti vasta pientä alkusoittoa.

Ja muu hinta onkin vain tämän Meidän "Yhteiskuntamme" kurjistuminen sisältäpäin ja vapauden kaventuminen Virallisessa muodossaan yms. Anssi taas on melko suosittu suomlantilainen muusikko.

Opi EROTTAMAAN nämä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti