torstai 10. elokuuta 2017

Noista kisoista...

..Olympialaiset tai mitkä nää nyt on ?

Niin nin, siellä on tällä modernilla kuvanlaadulla ja JÄRKYTTÄVÄNkokoisella kuvalla katsottuna, miellyttäviä pyllyjä / perseitä, ja joistakin voi nähdä jopa pimpinkin muotoja läpi, niistä puvuista !

Juoksun hidastuksissa taas voi katsella mulkkujen / kyrpien muljahtelevan edestakaisin juoksijoiden "etumuksissa" ! ....Toisaalta en minä siitä niin tykkää, täytyy kyllä myöntää.

Se oli TODELLA todella söötti ja/tai kaunis tyttö taasen se Uuden-Seelannin seiväshyppääjä ! Se oli valloittavan ihana.
Miksei sitä näytetty enemmän ja vähän enemmän ?
(Alasti esim?)

Nuo kuulantyöntäjät taas voisi työntää pois ruudusta (jos joku jaksaa [operoida nosturia]) ja vähempi määrä neekereitä yms riittäisi ihan hyvin.
Vaikka Afrikassahan nuo kisat käydään toki, eli ymmärrän. ...Vai ...hetkinen?...siis eix tuo o jokin Afrikka tai jokin ?
Emmätiä.


Mutta sitä lähdin ensi-sijaisesti sanomaan että; miksi se vitun kuva tai kuvakulma pitää heti vaihtaa jos ja kun joku niistä juoksijatytöistä kumartuu tekemään jotain sen ison kameran edessä siinä radan päässä, ja täten pyllistää sille, luultavasti 5K, kameralle ?!

Antakaa sen nyt olla vain perkele !

Ja näyttäkää sitä ihastuttavaa pientä pakettiautoa siinä kuulantyönnön sivussa ! HAHahaa, se on ihan huippu.


Kiitti.


P.s vahtikaa myös ettei jokin Trinidadin ja Tobagon neekeri PASKANNA siihen ja varasta sitä ! Sekä paskaansa että sitä autoa.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti