sunnuntai 20. elokuuta 2017

"Paluuta normaalitilaan ei ehkä ole"

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200338325_u0.shtml

Kiitti.


Olin jo ottaa kantaa pelkkään tuohon Niinistön "väärinymmärrys" juttuun, mutten vaivautunut, mutta nyt vaivaudun.
Ensinnäkin, olen tähän tykännyt Niinistöstä suomen kaikkien aikojen parhaana presidenttinä, se kun on mukavan ...tuolla taustalla ja seremoniamestarimainen ja yhdentekevä ja tarpeeksi ei-mitään-niin-selkeää mihinkään suuntaan ja sellainen ympäripyöreän siedettävä juttu. Mutta nyt. Tuota en diggaa että sekin jo haluaa "tiedusteluLAINsäätelyä" kun Turussa ählämi uskoi rauhaan.

Sen kun nyt vain siirretään porukka takaisin omiin karsinoihinsa, ei tämä sen monimutkaisempaa ole. Eikä siihen mitään lupia tarvi kysellä joltain vitun hölisevältä pösilöltä Brysselissä, joka näyttää mulkulta linnulta ja joka ei ole ikinä TEHNYT mitään, muuta kuin nälvinyt muille ja ärsyttänyt ja nauttinut keksejä ja croissantteja ja komennellut muita.

Jossain pohojoosessa on tätä kirjoitettaessa tapahtunut raiskaus. EPÄILEN vahvasti tekijäksi ählämiä. Jäädään katteleen.

KAIKKI, ihan kaikki tästä, olisi vältetty kun olisi selkäranka muuta kuin jotain vitun hyytelöä. Eli jos uskaltaisi toivottaa euroopalle vain hyvää matkaa Helvettiin. Kiitti mut ei kiitti.

Kiitti.


Sillä olisi päästy.
Mutta nyt se vasta perkele suo alkoi ! Voihan jumalauta nimittäin vittu.

Mitä enemmän tätä aattelee, sitä vastenmielisemmäksi se käy; "Suomi" on nyt saatu kastettua mukaan TÄYSIN syyttä suotta, suuren maailman sekopäiden ääliömäisyyksiin ja riitoihin. Kiitti vain vitusti taas tästäkin.


Meijän oikeestaan kaikkienkin puolesta. Kiitti.Olihan täällä toki tylsää mutta; SEKIN oli "politiikan" ja kyttien ja lakien syytä. Ja naisten ja muiden päällepäsmäri määräilijöiden.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti