lauantai 12. elokuuta 2017

Afrikka 100 hankkeesta taas...

Kun tuossa aiemmassa kirjoituksessa sanoin että on kuin jollakin olisi jokin taju tai jotain, siellä toimituksessa. Niin tässä on yksi esimerkki.Jutussa tai ainakin tuossa kuvakokonaisuudessa, ikäänkuin ihmetellään siinä mainittuja asioita. Ihan kuten pitäisikin. Jumalauta joku VITUN "koodaribussi Afrikassa" !!?!?!?!
Mitä Kristus VITTU voi pyöriä sellaisen saatanan paskapäänkin mielessä joka tuollaista järjenvastaisen naurettavaa typerää sontaa edes KEKSIII !?!?!?

Vittu sellainen on yhtä syntinen ja tyhmä ja haitallinen ja kusipäinen kuin Thomas VITUN Edison !

Vaikken ole TODELLAKAAN mikään vitun "leijonakorut pillu ja sotaveteraanit ja Ar-meij-ja!" idiootti, niin tuo on jo jumalauta kylmää ja yhtä vitun OUTOA, että ritarien muistojuhlaan EI liikene latin latia, mutta johonkin Saatanan vitun Perkeleen AFRIKAN nekruille heitettävään helmeen riittää ?!
Eikö se ole jo pelkkää ilkeyttä ? Eikö siinä ole jopa jo Marxistiksikin liikaa käsistälähtenyttä lapsellista kiusantekoa ja yleistä kusipäisyyttä ?

Vittu AJATELKAA nyt perkele edes VÄHÄN !!

Saatanan lapamadot juntit vitun vittupäät perkele !


HÄVETKÄÄ !!


Tuo Saatanan Sakki joka on tällaisesta(kin) vastuussa, ottaa minua oikein TODELLA sekä mahasta että sydämestä.
Enkä usko että kovin moni tarpeeksi nuori ainakaan, YMMÄRTÄÄ vielä tälläerää tämän kaiken ....sanotaanko nyt että "vakavuutta" tjns. Miten pyhäinhäväistyksellistä tuollainen touhu oikeasti ja todella ON.
Sellaista se ON kun typerät ja keskinkertaiset ja ehdottoman RUMAT, älykääpiöt samojedit finuiitit yrittää olla yhtäaikaa kollektivistisosialisteja ja Marxisteja JA(!) Amerikkalaisia ja mitä lie Maailman Kansalaisia.
Näin siinä käy; angloja siteeratakseni "jos pelaa tyhmiä pelejä, voittaa tyhmiä palkintoja".

On täysin vastenmielistä ja pyhäinhäväistys jo itsessään, ja kerrassaan provosoivan super-ärsyttävää, että tuollainen vitun villieläin-typerys-lauma on päästetty PÄÄTTÄMÄÄN näinkin uniikista ja tärkeästä merkkitapahtumasta ja juhlallisuuksista jne.

Mi..MITEN vittu se VOI OLLA ?!?!?

MITÄ VITUN VITTUA TÄSSÄ OIKEIN TAPAHTUI !?!?!?

MIKÄ teihin idiootteihin NYT, tälläkertaa, meni !? Saatanan kaaliaivot jukolauta perkele sentään !


Tajuatteko te saatanan aasialaiset näsäviisaat vitun tundravillit että; EI tarvitse valita KAHDEN ääripään välillä !?!?!?
EI tarvitse olla JOKO leijonatatuoitu ja leijonakoruin "koristeltu" skini-idiootti TAI jokin ilman housuja takapuolenreikä avoinna kohti neekereitä ja ählyjä kulkeva voivotteleva ämmäkään ?!?

Ja Paleface: sinä näytät ihan täsmälleen Kommunisti-Ryssältä !
Tuo kirkkohirviö: sinä näytät kamalalta. Ja mieheltä. Kamalalta mieheltä.

Eniwei, MIKSI "Suomi 100" tekstiin liittyy MILLÄÄN TAVALLA jumalauta kuva AFRIKASTA ?!?!?!?
TÄTÄ on H Y V I N vaikeaa hahmottaa ja käsittää mitenkään, ja minä olen sentään melko helvetin älykäs !! Mutten keksi mitään ilmiselvää ja edes osittain järkeenkäyvää selitystä asialle.

Paitsi sen että kaikki jotka hankkeeseen, mikä lie se onkin, liittyy - ovat keskinkertaisia ja lahjattomia pikkusieluja ääliöitä. SE selittää kyllä asian, ja nopeasti. Joten se ON se selitys. Ja tiedänhän minä nyt sen, mutta venytin "pointtia" tällaiseksi pieneksi retoriikaksi tässä, for the fuck of it. Piruuttani.

Tämä on taas vain yksi tapa lisää Marxisti-Kommari-känniläisille kostaa oma tyhmyytensä kaikille muille, ja paskantaa muiden kenkiin ja haukkua sitten suu vaahdossa ja sylki lennellen kaikkia muita mistä lie "patologiasta". Luultavasti jos ei Fasismista™ niin vähintäänkin ainakin Rasismista™ - joista kumpaakaan he eivät ole VIELÄKÄÄN milläänlailla määritelleet, koska eivät pysty eivätkä kykene. Koska ne ovat vain jotain mitä niiden suustaa tulee, kuten papukaija rääkäisee ja kissa naukuu ja koira haukkuu, hekin vain ääntelevät.
Nuo ovat periaatteessa vain kollektivistipaviaanin äännähdyksiä, vokalisaatioita, ympäripyöreitä ja vapaasti tulkittavia parahduksenomaisia älähdyksiä ja äänteitä kuten kissan mouruna esim.
Joka on sangen ylimalkaista ja vaikeasti tulkittavaa kokonaisuudessaan. Tai ainakin yksityiskohtaisuuksissa.Ja kuten kaikki asiat, jos tämänkin projektin olisi halunnut tehdä hyvin ja oikein, olisi se pitänyt tehdä ITSE !
Mutta sitten tulee keskinkertaisuuksien mankuva armaada siihen valittamaan ja rääkymään ja keksimään mikä vain syy ja tekosyy jottei se mitä MINÄ sanon, vaaaaan voisi toteutua. Haistakaa saatana vittu !

Minä olenkin IHAN LIIAN LAADUKAS laisillenne vitun kivikautisille typerille ja rumille, Perkeleen pölvästeille. Vitun ääliöt.

Miksette muuten laadi "Juhlavuoden Kunniaksi" suomelle jotain uutta väliaikaista "Juhlalippua" ?! Esim Yks sellanen punanen disaini tulee mieleeni, jossa on jotain työkalujakin ja kaikkee ? Sitä voisi katsoa ?


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti