lauantai 12. elokuuta 2017

P-Korea & Venetsueela

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708122200322533_ul.shtml

Trump ei sulje pois sotilaallisia toimia Venezuelassa - "Venezuela on vaarallinen sekamelska"

Jumalautaa WAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUU !!!!

Ja vaikka vielä toi...


Kiitti.
V I H D O I N Amerikan heimopäällikkönä häärii joku joka saa jotain jumalauta aikaan !! Ja hyökää tai ainakin aikoo, juuri oikeisiin paikkoihin !HETI(!) kun paikalle meni, siis pressax, joku MUU kuin "poliitikko" eli muita määräilevä kommunistipaskapää-vapaamuurari satiainen, alkoi tapahtua jotain HYÖDYLLISTÄ ja OIKEAMIELISTÄ ja kunnollista, eli ilkiöiden ja loisten ja muiden kommarien grillaus globaalisti !
JEEEEEESSSS !!!

Sikäli kun minä siitä enää mitään edes välitän, niinn aivan mahtavaa.

Kohta saa toivottavasti tuta, SEKÄ Venetsueelan haiseva pyllynreikä, ETTÄ pohjoinen perseenläpi.

Molemmat pitäisi, tottakai, ja kuten hyvin tiedätte itsekkin, pommittaa armotta mustana sauhuavaksi karellepalaneeksi rämeeksi, mikä tosin ei ehkä eroa niiden nykytilastakaan kovin paljoa, ja suurin osa kyseisitä populaatioista vain "sammuttaa" ....tavalla tai toisella. Ja PAISTAA niiden "Johtajat".

Molempien Yleispopulaatio, eli paikalliset loputtomat Gnuu-laumat, olisi mitä helpoin kyllä "ostaa" puolelleen tjns, sen kun vain tarjoat yhden ilmaisen ja toisen halvan, erän, vessapaperia. Sen pitäisi jo riittää.
Siinä on kommuuni-ismin anti taas kerran. (Luultavasti vaan Väärin Sovellettuna, kuten karateisku kadulla tjns.)

Mutta eniwei, mahtavaa ettei "poliitikot" pysty tuon pahemmin tukahduttamaan tuota tyyppiä jolla on kyky, toisin kuin "poliitikoilla", saada jotain OIKEAA ja TODELLISTA ja oikeasti YLEISHYÖDYLLISTÄ aikaiseksi.

SIKSI sitä OIKEASTI inhotaan, ei ole muita syitä.

Muut Syyt on lähinnä jotain vasemmistovammaisten aliälykääpiöiden alitajuista känkkäränkkää tai jotain muuta vastaavaa alitajuista typeryyttä ja sekalaisia tekosyitä ja ehkä jokin oidipaalinen kompleksinen tyhmyyden näytelmä.
Hyvä Trump. Pyllynreikäkorean onkin jo vitun korkea aika lähteä niska-perse otteella takaisin Helvettiin täältä maan päältä haisemasta ja tukahduttelemasta ja tappamasta jne, ja mikä vittu edes ON joku vitun "Venetsueela" ja mihin se kelpaa ?!?

Onko se oikeasti edes olemassa ? MISSÄ sellainen on ? Muualla kuin uutisissa ?

Pommittakaa se minun puolestani.
Jos se on jossakin.
Oikeasti.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti