tiistai 15. elokuuta 2017

Barryn Twiitti

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708152200326904_ul.shtml

On USKOMATONTA, ja ei sittenkään, että koko idioottien maailma näyttää edelleen syövän tuonkin yhdentekevän neekerinkekkanan kädestä. Mitä ikinä se sanookin tai tekeekin, se on kuin jotain mitä Jeesus tekisi, mutta sellaista mistä moderni kommunisti-"ihminen" oikeasti myös tykkää.

Tuollaista pehmeäpäistä ja ÄLLISTYTTÄVÄN naiivia tolloa ei voi kuin sääliä, mikä tuolla kommentoi että "Obama on Suuri Humanisti ja jolla on Suuri Sydän.." jne.

Siis....kenen sydän sillä oikein ylipäänsä ON ? Jossakin purkissako sillä on oikean humanistin sydän ?

Se ei ole MITÄÄN tuollaista vaan OVELA Marxistinen "mustapantteri" ja jihadisti, juonitteleva laskelmoiva ja ehkä johonkin extenttiin jonkun muun OHJAAMA, yhdentekevä ja tyhjästä nyhjäisty bläkfeissi.


-

Ja tuo itse tapaus; on se ny vittu KAAAAUUUUHEEETA kun YKSI(!!), Y K S I saatanan päätäänaukova ja rääkyvä typerä vitun Marxistinen hilleri menehtyy, mutta SIITÄ ei saatana hiiskuta sanaakaan KUN MUSLIMIT ajelee ympäri eurooppaa KYMMENIEN (kerrallaan) päälle ja RÄJÄYTTELEE KYMMENIÄ (kerrallaan) ja AMMUSKELEE kuin jossain vitun SODAN tulitaistelussa, suurkaupunkien kaduilla, KYMMENIÄ tai jopa noin SATA (kerrallaan) ja tekevät tätä TOISTUVASTI !! TÄMÄ ei näy teille vitun lapsille olevan ongelma eikä mikään. Eheeiii ! Luultavasti se on vain HYVÄ, sillä saahan siinä oikeutetusti osansa Paha Länkkäri.

Sitten samat vitun rääpäleet älykääpiöt huutaa suu vaahdossa kaikille meille EI-vasureille että olemme jotain Breivikin kaltaisia jos emme esim diggaa "Maahanmuuttoa™" (jota tämä EI OLE) - tehden selväksi että Breivikin joukko / massa murha EI KELPAA, mutta TÄSMÄLLEEN sama MUSLIMIEN tekemänä on vain "shit happends" ...sellaista mitä nyt välillä sattuu, minkäs teet junou män...harmi.

Täysin uskomatonta. Täysin.
Mutta sellaisia yksi-silmäisiä petoja vasurit on, ja on aina olleet ja tulevat aina olemaan.


Ja onko tuo tapaus itse mikään ihme ? KAIKEN tämän jälkeen se on hämmästyttävän VÄHÄN, ja PIENI hinta teille.

MIKSI mennä ylipäänsä KADULLE kailottamaan asemaansa ja mielipiteitään ja mitä lie muuta ?

Kunnon ihmiset pysyisivät vain sisällä eivätkä täten joutuisi yliajetuksi.
Mutta vasurit on kuin muutkin juutalaiset; ne ei OSAA, pysty eikä kykene elämään ILMAN jotain omatekoisia ongelmia joista saada näennäinen uhrin asema ja jotain mistä VAAAALITTAA suureen vitun ääneen. Ruma typerä vitun koiranpaskarotan naama typerässä vitun virneessä, ja kitalaki nähtävillä, kameroiden kuvatessa - ja imbesillien ollessa vain ylpeitä itsestään.

Hei luupää: mitä jos vain ...junou? ET, menisi tonne kadulle ja metelöisi tai mellakoisi tai osottas miältäs ?
How about that !?

Muttei se kai käy kun ei ole muutakaan elämän tai pään sisältöä, ja kun se on Se Juttu, ja koska jutkut ja vasurit ym katsoo että heillä on Lupa Ärsyttää.
Aivan TOTAALISESTI ja yli äyräiden.

Se on näille hermostuneille pikku rotille sellainen neuroottinen pakko, mennä ja koetella RAJOJA. Ne ei voi itselleen mitään, siten ne saa edes jonkinlaisen voiman kokemuksen, jonkinlaisen vallan kokemuksen ja tuntea olevansa Meleko Vitun Alfoja.

Minä tsiigaisin mieluummin esim nettiä tjns, kuin menisin kyltin kanssa huutelemaan johonkin tihkusateeseen, ja vieläpä ollen tyhmä ja väärässä ja nöyryyttävän nolo, ja typerä älyllinen ja henkinen kääpiö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti