keskiviikko 30. elokuuta 2017

Pari Hankislinkkiä ja omaa Saarnaa

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/08/terrori-iskun-jalki-impact.html
"pääministeri Juha Sipilä aikoo käyttää terrori-iskua myös kansalaisten yksityisyydensuojaa heikentävän tiedustelulain läpi runnomiseen."

Aivan niin; tämä juttu !!

Tämä "Tiedustelulaki" kusipäisyys.
Huoh....tämä on taas jo niin paljon kaiken YLI ja tuollepuolen, etten oikein jaksa ärsyyntyäkkään.... minä vain odotan sen sodan alkua tai maailmanloppua tai omaa loppuani tjns, olen jo nähnyt tämän kaiken ja nähnyt mihin Maan Ihminen pystyy ja mihin te älykääpiöt AINA ja toistuvasti ja VÄÄJÄÄMÄTTÄ päädytte ja olen ymmärtänyt ja melko pitkälti jopa hyväksynyt että; teitä EI VOI opettaa, parantaa ja muuttaa.
Kohtalonne on vain rimpuilla Samsarassa ja kiitää kuin päätön kana ympäriinsä, sinne-tänne, inkarnaatiossa ja toisessa.

Minulla vain ON jotain fundamentaalisesti, aprioorisen essentiaalisesti, mitä teillä EI OLE - eikä tule olemaankaan. Mutta tiedänhän minä tämän, ei tämä ole mitään ihmeellistä ja uutta ja yllättävää.
Minua on yllättänyt lähinnä ihmisten typeryyden ja VÄÄRISTYNEISYYDEN ja kaikkinaisen pahuuden ja kusipäisyyden ja väärässäolemisen absoluuttinen extentti ! Sen päääääääääääääääääääättymättömyys.

Siihen en ole näemmä osannut siellä sielu-ulottuvuudessa varautua. Minä LUULIN teitä PALJON viisaammaksi. Mutten luule enää !
Biliiv Mii !


Tässäkin tapauksessa, itse ASIA on tietenkin, kuten KAIKKI TIETÄÄ, HYVIN yksinkertainen; muslimeita maassa = Terroria ja muuta saatanan paskaa. EI mussuja maassa = rauha maassa (siihen mittaan kuin sitä ikinä on koko maailmassa ylipäätään).
Ja tähän RATKAISU on a) ero EUCCCP:stä ja b) murjaanien heivaus yli laidan.
Näihin ei Pipilän paska pysty eikä kykene, vaan kuten kaikki heikot ja alhaiset ja omasta nahastaan huolehtivat typerät huorat; sättii "alempia" eli "omiaan" sensijaan että sättisi itse PAHANTEKIJÄÄ.

SE on jo jumalauta de facto, ROTANtasoista touhua ! ROTAT jyrsii vaikka toisiaan. Mutta että "ihmiset" ?....


Ja tuo on joka tapauksessa AINA(!!!) "poliitikoiden" "ratkaisu" kaikkeen; lisää "lakeja" ja muita vieraiden komentelurituaalikäskyjä yms juutalaista "legalistista" satanismia, ja sitten TOIVOTAAN että "Kansa" on niin vitun tyhmää että nielee kaiken, ja niin ne nielee, nyt ja kaiketi aina. En toivo enää sen kummemmin mitään, raportoin vain.

Siinä on hyvä vinkki myös teille nuoremmille, jos täällä joku ylipäänsä joskus liikkuu ja lukee näitä ylivertaisia tiedonantoja ja Blogi-kirjauksiani, niin nin hyvä neuvo nuorille on että; lopeta toivominen !
Siinä kaikki ! Elät paljon mukavammin ja kärsit, ehkä, vähän vähemmän.


Ja mainittakoon että KAIKEN tämän, ihan KAIKEN, syyllisiä olette TE KAIKKI "sosiaaliset ihmiset" eli kollektivistiset heimovillit vitun apinat.
TEIDÄN ja YKSIN teidän takianne tämä koko vitun PLANEETTA on ainaisen TYHMYYDEN ja kaaoksen peittämän.

Nyttenkin: KUKA tarkalleenottaen on "äänestänyt", vitun älykääpiö kusipää, Pipilän tuonne "päättämään asioista" !??! Esim siitä saako tuulta ja ilman muutakaan liikettä olla olemassa, ja eritoten ilman Valtion Sääntelyä ?
Tai saako kengurut hyppiä vapaasti pitkin Austraalian erämaata, taaskin, ilman Valtion puuttumista ja sääntelyä. Jota ilman siis, teroitettakoon, vallitsee jotain nimeltä "Kaaos".

Kaaos on jos ei ole kyttiä ja "lakeja" ja hyväksikäyttäviä komentelevia ammattiloisia eli "poliitikkoja", tämä on Kaaos. Kaaosta tulee PELÄTÄ !


Ja "poliitikot" toimii AINA kuten rotat; ne hylkää uppoavan laivan, miettimättä kertaakaan, ja pelastautuvat millä vain verukkeella ja/tai lillukanvarrella ja oljenkorrella ja pitkällä nekrunmulkulla jos vain suinkin voivat.

Ei Pipilä ole poikkeus, sen enempää kuin mikään vitun "bisnesmieskään" mitä hänestä usein näkee kirjoitettavan.
Jos Pipilän Jussia bisnekset kiinnostaisi eikä muiden Körttimäinen komentelu; se tekisi bisnestä ja ehkä voittoa ja eläisi itse OMAA vitun kurjaa elämäänsä ! Saatanan Korealaisen pellen näköinen mulkku.


Ja ennenkuin mikään idiootti edes ehtii kiljaista "Trum.." nin; Trump on melko helvetin PÄTEVÄ Bisnesmies(!!) ja hän on "politiikassa" mukana millään muotoa vain yrittääkseen, nähdäkseni, muuttaa sitä / sen ja pelastaakseen Amerikan. Siinä kaikki.

Pipilä on vain kurja mulkku joka ei luultavasti tiedä itsekkään mitä tekee, tai edes missä ON, suurimman osan ajasta. Luultavasti sillä kestää hetki aina tajuta miten avata housunvetskarikin miesten(?) vessassa pähkäillessään.

Ja toisin kuin Trumpia luullakseni, Pipilää ohjaa halu VALTAAN. Ja sen TAVOITE on VALTA ja P O L I T I I K K A itsessään. An sich.
Piste.

Se EI OLE Pipilälle yms vittupäille edes KEINO, herran tähden, johonkin, vaan se ON SE mitä sillä HALUTAAN ja ajetaan takaa. "Politiikan" jatkuminen ad nauseam.

TÄMÄN kun saisin teidät KAIKKI käsittämään niin......wau ! En tietäisi miten olla !

Pöpilää, kuten joku häntä hienosti Blogos-Sfäärissä kutsui, ei kiinnosta "Suomen" pelastaminen sen enempää kuin minua mennä kierimään ulos kylmään ja virtsassa, sitä kiinnostaa pläräillä papereita Helsingissä, erinnäisissä "kanslioissa" ja vastaavissa, ja aina välillä näyttää hölisevältä megaÄRSYTTÄVÄLTÄ typerältä vitun pullistelevalta mulkulta TV:ssä ja kiristellä ihmisten ja Morlokkien hermoja.

NÄMÄ, on niitä asioita jotka KIINNOSTAVAT Juha Sipilää. Alias "Paskapäätä Mulkkua" ja myös "Paskapäätä Mulkkua vitun Vittupäistä Vittua".


Mainittakoon tässä välissä, että "Valtion" täytyy aina välillä "tiedustella" koska se TIETÄÄ vallan vitun mainiosti itsekin, olevansa osa Luciferin Armeijaa niinsanotusti, ja olevansa rikollisjengi kusipäitä mulkkuja jotka omivat luvatta muiden KOKO ELÄMÄN, ja joita KUKAAN ei OIKEASTI halua, kaipaa tai tarvitse. Ja kun tekee PELKKIÄ "rikoksia" tai tässä keississä Pahoja Tekoja ja Syntiä, ad infinitum, tuntee siinä tarvetta "katsella olkansa yli" aina sillointällöin.

Kumpa se vain TOTEUTUISI mitä he tai ne aina pelkää. Ne tekee mitä tekee tasan niin kauan kunnes joku ISKEE TAKAISIN. Se on kusipäiden ja demonien ja häiriköiden ja kiusaajien ja "rikollisten" OLEMUS. Kuten siinä yhdessä videossa se Jordaanin Petterrssonikin sanoi kiusaajista yms. Ne vain työntää ja työntää ja työntää ja työntää KUNNES työnnät takaisin.
Siinä kaikki.

ONGELMA on että NÄMÄ kyseiset vitun SUPERkusipäät ovat varanneet itselleen MYÖS "oikeuden" (joka on olemassa VAIN heidän ja ilmeisesti TEIDÄN, typerissä omissa päissään / päissänne) kostaa se tai "rangaista" siitä jos ja kun HEITÄ rangaistaan teoistaan; eli he pyrkivät usuttamaan ihmisapinakunnan ehdottoman pohjasakan eli "Kytät" kimppumme. Koska eivät vitun lahnat ja reppanat muutakaan keksi ja muuhun taivu tai suostu tai pysty.
Kaikki Paholaiset parkuu APUUN muita paholaisia ollessaan pulassa; se on SAALISTAJILLE (ja joillekkin saaliillekin kieltämättä) tyypillistä käytöstä. Saalistajat ovat, kuten olen sanonut, ällistyttävän reppanoita, raukkamaisia ja pelokkaita olentoja.
SIKSI ne kai saalistavatkin ylipäätään, ja TAUOTTA, kuten kytät; ne "ajattelee" kai että "hyökkäys on paras puolustus".

Jossa on toki paljon totuuttakin, mutta KUNNIAA siinä EI OLE !

Ja SE on VALKOISTEN juttu. Kunnia.
No mutta niin, ajauduin jo sivuun (tavallaan) tuosta Hankamäen jutusta ! SITÄ piti kommentoida. Vaikka sitähän tämä toki onkin.
Hyvä juttu, kannattaa lukea.


Ja samoin on hyvä, ja lähes sama kirjoitus toisen kerran, tämänkin...

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/08/mita-terrori-iskun-kasittely-osoitti.html


Ja täytyy tuosta sanoa, tuosta "ihmisoikeus sopimus" jutusta, että; sellaisia ylipäänsä edes KEKSII, VAIN ne jotka ovat altistuneet lapsena ja halki koko elmänsä aivan liikaa muiden seuralle. Ne jotka eivät vain kertakaikkiaan OSAA pysty halua tai kykene olemaan YKSIN. Eli minun tapauksessani, parhaassa mahdollisessa(!) seurassa, ja heidän keississään kai kiirastulessa.

Jos ei muuta tee kuin "seurustelee" toisten typerysten kanssa halki koko ikänsä.......................pysyy sitä tyhmänä idioottina ja kollektivistina ja heimolaisena.
Eikä löydä IKINÄ omaa itseä, omaa identiteettiä, saati sitten totuutta ja vapautta. Tai jopa "Jumalaa".

Enkä, taaskaan, MINÄ ole sopinut KENENKÄÄN kanssa MITÄÄN. En koskaan enkä kertakaan, joten MIKÄÄN sellainen EI PÄDE minuun eikä minun kotinurkkiini. Kuten valllan vitun hyvin tiedätte saatanan nirppanokat vitut siellä "päättävissä asemissa".

MINÄ(!!) EN OLE teitä valtuuttanut päättämään MINUN ELÄMÄSTÄNI.

Olisin tyytyväisempi Jurakaudella kuin nyt; ainakin olisin saanut syntyä AITOON VAPAUTEEN keskellä suuria aukeita maisemia, aavikoita ja muita ikuisia näkymiä, vapaana tekemään IHAN. MITÄ. VAIN.
IHAN! Mitä vain, ilman minkään vitun Lauman määkimistä ja puuttumista, koko ikäni !
Vittu miten MAHTAVAA se olisi..................wau !......huoh...ja wau.

Teille näyttää olevan KOVIN, KOVIN(!!), vaikeaa käsittää etten ole teidän OMAISUUTTANNE tai ettei OLE mitään Virallista "Meitä".
Toisia EI omisteta tai komenneta. Miksei tämä ole SELVÄ ?!

Mm jo siksi ettei teillä raukoilla ole muutakaan TEKEMISTÄ kuin härnätä toisianne, kiusata kuin kissanpennut toisiaan. Mutta ne on sentään sööttejä hahmoja ja ihan jopa ihastuttavia, mutta teistä ei voi sanoa ihan samaa.


-

Ja sanottakoon TAASKIN, että ymmärtäkään nyt jo herran Perkele sentään "Meidän Jengi" että ainoa SYY miksi tuo Rasismikortti™ on edelleen ylipäätään käytössä on SE että; TE välitätte siitä !!

MINUA ei kiinnosta alkuunkaan, ei lainkaan, jos joku kutsuu minua "rasistiksi" - ja kuten näette; KUKAAN ei ole KERTAAKAAN kutsunut koko Blogin aikana ! Ei KERTAAKAAN. Yhtäkään.
Kai sen vain aistii tyhmempikin etten ole mikään tyhmä möykky sosiaalista taikinaa kuten suurin osa teistä, jota kiinnostaa ihan vitusti "mitä muut aattelee" - minä syöksisin teidät TULEEN ensimmäisen tlaisuuden tullen !!

Ja kyllä; minähän OLEN !!! SATAPROSENTTISEN "rasistinen" ! Minä tiedostan AKUUTISTI nekrun alemmuuden ja kaikkien ei valkoisten rotujen, samoin kuin miehen ja naaraan kaikki erot yms.
Minä elän tässä todellisuudessa ihan sen Maan Kamaralla. No doubt about it.

Eikä minua KIINNOSTA mikään "vaalenpunainen (TYHMÄ) Unelmahöttö" ja sekalaiset alatimuuttuvat "poliittiset" ABSTRAKTIOT. Not at fucking ALL !

Voidaan kai myös tarkentaen sanoa, että MINÄ EN PYRI myöskään VALTAAN !!!

Tätä kannattanee teidän funtsia. MIHIN te oikein PYRITTE milloin milläkin.

MINÄ esim voin HELPOSTI kertoa, itselleni ainakin, mihin pyrin, mutta epäilen että te ETTE.
Minä pystysin tarpeentullen ARTIKULOIMAAN haluni ja päämääräni ja tavoitteeni yms, joten minua on jo siksi sangen ikävä ja vaikea lähteä vääntelemään ja manipuloimaan ja minuun vaikuttamaan, enkä minä lainkaan VÄLTTELE tuskaa ! Päinvastoin; minähän olen itse Atlas !!

Minä kannan JO koko vitun marakattilaa selässäni, joten en ole lainkaan PELOISSANI mistään. Muusta kuin ehkä "laeista" ja niiden vallasta.

Koska olen räikeän paljon jopa "normaalia älykkäämpää" älykkäämpi, osaan mm PELÄTÄ niitä OIKEITA asioita joita TULISIKIN pelätä, ja minä EN pelkää RIKOLLISIA eli mutantteja, mutta minä suuresti kammoan erästä toista demonien ja älykääpiöiden, rystysilläänkulkevaa alhaista laumaa, eli / nimittäin kyttiä.Eli Virkamiehiä eli Poliiseja eli Valtion de facto KÄTYREITÄ eli sieluttomia paholaisen pikku Perkeleitä Paskalakkeja Skoudeja Tinanappeja Sinivuokkoja. Niitä ! Niitä älyltään kääpiöitä, sielultaan olemattomia, moraaliltaan HYPERmatalia demoneita MINÄ kammoan. En tosin niin että se HÄIRITSISI, luultavasti voisin jopa voittaa niistä sangen usean kaksintaistelussa, ja pidän sen AINA(!!!), ihan AINA, mielessäni ja koetan pitää fysiikkani siihen KYKENEVÄISENÄ (treenaan jonkin verran, fyi, ja VAIN tastelu mielssäni, kuten yksi edeltäjäsieluistani kaiketi, eli Bruus Lii)

Kytät tosin on yleensä melko SUURIA fyysisesti, ja se lieneekin yksi vaatimus. Ja tottakai se ONKIN, sillä muita ei VOI kiusata kuin muita ainakin jonkin verran fyysisesti ISOMPI tyyppi. Kukapa olisikaan kuullut kääpiöstä joka kiusaa ? Tai jostain pienestä joka kiusaa itseään isompaa, tai ainakin sellaista joka on jo "hereillä" tähän ulottuvuuteen. Jos se isompi on "katutyhmä" niin SITTEN se on toki mahdollista, mutta harvinaista siltikin.

Sanotaan nyt tämänkin samalla, vaikka tästä piti kirjoittaa oma juttunsa jo ...viimeviikolla ainakin, mutta: näin jokin aikaa sitten muutaman kytän, ja koiransa.
Sanotaan nyt vain että "etenin" heidän editseen samassa ylimalkaisessa tilassa.
Ja halusin vain sanoa että kyttien KATSEESSA on jotakin TODELLA, TODELLA...TOOOOODELLA pelottavan DEMOONISTA ja HÄIRIINTYNYTTÄ.
Mikä onkin HYVIN TARKKA kuvaus siitä mitä niisä on ja elää sisällä; häiriintynyt Demoni.

Ympärilläni on USEITA useita sekalaisia "rikollisia" ja reppanoita ja katuhampuuseja, mutta niistä vain yksi tai 2 (toinen niistä on JO käynyt päälleni ja on yksi suomen ylimalkaisesti Pahimmista Linnakundeista) on milläänlailla huolestuttavia, ja ohittelen niitä lähes päivittäin ja käännän selkäni melko huoletta. Mutta kyttä !?
*Puistatus* !! Hrr...keskiverto KYTTÄ saa minut tarttumaan mielessäni jo vyötärölläolevaan käsiasee..jaa venaas?...eihän MINULLA olekkaan sitä mutta NIILLÄ ON !
Ja SIKSI Tavalliset typerät lobotomisoidut sieluttomat Kusiruutat tuntevat olevansa TURVASSA !!

Heistä on vain HYVÄ että tuollaisella mielettömällä ISOLLA pölvästillä on TAPPAVA ASE käytössään at all times, koko ajan. Ja mitä lie sekundäärisiä aseita. VAIN siksi ettei suostu nielemään totuutta ja TODELLISUUTTA, SITÄ, periaatteessa, ettei saa olla OLEMASSA mitään nimeltä "Hallitus - Valtio - Lait" yms juutalaista satanistista roskaa.

SE on SE SYY miksi kyttä "pidättää" sinut jos pidättää; koska se ei osaa LAINKAAN AJATELLA, eikä se VÄLITÄ siitä alunalkaenkaan.
Se ei vain tule ajatelleeksi eetä "hei....venaas?....teenköhän minä nyt PAHAA jonkin PAHAN puolesta?"....jep ! Niin sä teet.
Siitä EI TULE hyvää karmaa !

Kytän PerusAjatus on että; joko teet niinkuin sinulle SANOTAAN, tai ITKET JA TEET !!

Tämä on sosiopaatin ja myös psykopaatin, sadistin, ja häiriintyneen ja kiusaajan mielenmaisema. EI minkäänlaisen vitun PELASTAJAN ja puolulaisen ja HYVÄN ja hyväntekijän ja sen sellaisen.

Hyvyys ei pakota, asia ON näin, ja näin yksinkertainen, eikä tämä ole mielipide eikä mikään vastaava.

Minä olen teitä KAIKKIA viisaampi ja minä SANON niin.

Muttette te sitä kuuntelisi vaikka sen sanoisi teille SUORAAN itse Henki. Tiedänhän minä(kin) jo tämän.

Poliisit ja papit ja "poliitikot" ovat KAIKKI; Jeesuksen Vihollisia. Ja sikäli Jumalan ja sikäli Todellisuuden.
Tulkitkaa tämän miten lystää, minä EN ole mitään mitä luultavasti luulette, mutten jaksa oikoakkaan käsityksiänne.

Ne on kaikki edellämainitut: Kommunistikapinallisia, eräänlaisia (sielumaailmasta katsottuna) Separatistivillejä, luopioita, Luciferin "Enkeleitä" - tämän Tomun Maailman (omasta mielestään) Herroja ja Hidalgoja.

Ne on niitä jotka rakentelvat talojaan ja "lakejaan" rantahiekoille, ja sitten YLLÄTTYVÄT, ihan AIDOSTI vieläpä(!), jos ja KUN nousuvesi tulee. Ja syyttävät siitä niitä jotka ovat VAROITTANEET nousuvedestä ja vuorovedestä ja maailman Todellisesta Olemuksesta.
Muttei ylimieliset, tyhmät, mielisairaat ja lapset, ikinä kuuntele.

Sellaisia ne ON.


Harha on VAHVA.
Harva on TODELLA, vahva.
Todella.Ai miin; siis TODELLA !!

Lähinnä ne käsittävät kai LAINKAAAAN mistä edes varsinaisesti puhun / kirjoitan, jotka ovat VÄHINTÄÄN joutuneet Muukalaisten sieppaamaksi ja/tai käyneet läpi kuolemanlähikokemuksen tjns. Minä olen AINA ollut sen tason TIETOINEN. Voitte vain KUVITELLA kuinka typerinä minä teitä pidän !!
Eikä se ole että "minä pidän" se on että; se ON.

Niin ON.


Minä en vain aiemmin hoksannut että; tämä ei olekkaan mikään VIRHE tai onnettomuus tjns, vaan TAHALLISTA !!

Luoja on pettänyt minut. Ja tämä maailma on paha ja nurinkurinen ja ääliöitä ja sekopäitä täynnä, TAHALLAAN.
Se on Se Idea for fucks sakes !

*

Mutta ....eniwei.


Tällä rintamalla............ei mitään uutta.

Rimaa siirrellään alemmas, ja sekin alitetaan.
Idiootit kohkaa ja "Johtaa" ja valehtelijat ja petturit ja röyhkeät ja alhaiset ja öykkärit saavat.........mmm...kaiken !
Elämä kuuluu "rikollisille". Ja pedoille.
Jokseenkin myös sekalaisille loisille, mutta niissä on sekalaisia eroja ja oma hierarkia.En nyt toki keskittynyt tuohon Hankamäkeen, mutta Hankiskin on triviaali minuun verrattuna, ja tylsänpulskea. Joskin silti se paras ja ainoa Virallinen toinen. Kai se paras on noista edes Puolivirallisista "kommentaattoreista".

"The show must go on" huh ?🙆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti