tiistai 20. syyskuuta 2016

Zim-kaustista vielä....

Tämä viesti on kai lähinnä suunnattu "Meille", mutta mikä vitun läskipää oletkin, lue pois !
Valaistut hieman.

Voit sitten taas palata aukomaan päätäsi ja kiljumaan, tonne kadulle, tonne steissille mään, jou jou jou jou.SE mikä MINULLE tulee HYVIN SELVÄKSI, kun en ole lantapäinen Finuiitti apinaidiootti menninkäinen, on SE että; SE mistä näissä KAIKISSA vitun hypernaurettavissa vitun "kausteissa" on kyse, on se että jostain syystä.... näemmä melko SUURI osa suomalaisista ei KOE suomessa vielä olevan sitä YHTÄ ja SELKEÄÄ Johtajaa ja johtojengiä.
Ja koska te keskinkertaiset, ja älyllisesti megalaiskat, paskamuulit ja vittupäät, kommarit, tarvitsette ilmeisesti sellaista (Johtajaa), te yritätte nyt seuloa sellaista esiin tällä ääliömäisellä räiskymisellänne, ja katsotte mikä tai kuka sieltä tulen ja raudan seasta lopultakin jäljelle jää.
Ja seuraatte sitten kai vain sitä !? ...vai jatkatte kiukutteluanne, kuin ne ääliöt mitä OLETTE, ad nauseam, ad infinitum.

Nyt minä olen nähnyt, kiitos netin ja nykyteknologian, että sekin sanonta tai sitaatti pitää enemmän kuin hyvin paikkansa, että kannattaa vain olla hiljaa ja VAIKUTTAA edes jokseenkin älykkäältä, kuin avata suunsa jo poistaa kaikki epäilykset. Sen suhteen siis että "olisko toi sittenkin......jonkinlainen älykääpiö ja idiootti ja paska-aivo ?"


Aiemmin kaikki joko OLI hyvin, sinänsä, tai VAIKUTTI olevan. En tiedä enää.
Ehkä sekin oli vain vaikutelma. Äftrool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti