lauantai 10. syyskuuta 2016

Kyttien Edesottamuksia Viimeajoilta (!!)

Tässä on pieni leikekokelma Sikojen edesottamuksia tästä viimeaijoilta. VIIME AJOILTA siis !! Ei siis toooooooooodella piiiiitkältä ajalta, vaan VIIMEAJOILTA !!
Tyhmä Kyttä tajusi itsekkin olevansa....Tyhmä Kyttä ! HAhahaaaaa.


Rukoili apua SIKAA VASTAAN. Muttei se mitään; Tavallisella & Lakiakunnioitttavalla Idiootilla, EI hälytyskellot soi !! Ei vaikka mikä olisi !! Nou fakin wei määän.


Vähän Kyttiä - Paljon turvaa.....nau...hau is THÄT pasibl !?....


Herran tähden miten hyvä uutinen !!....minä en saata käsittää näkemääni / lukemaani !! Ai miin...FAK !! Piipl. Tämä on kuin enne jostakin heräämisestä !!
En nyt nuolaise vielä, mutta hyvältä näyttää !!SIAT ryästi !! HAHaahaaa....ei v... nuff said.


Tua riiossa just.....  ...tua Olymppiakylässä
Nais.


Tuollainen on hyvä juttu, tuo että Poliisi-Siat ihan itte varoittaa ihmisiä itsestään tai toisistaan.
VAROITUS!! VAROITUS!! Alueellanne liikkuu erittäin aggressiivinen ja aseistautunut, vainoharhainen ja pienimielinen, mielisairas ja sadistinen, raivotautinen vitun pähkinäaivoinen ja TÄYSIN amoraalinen, tunteeton ja häiriintynyt, piinkova hullu !! Älkää lähestykö itse!! "

Kiitti.
Sika ajeli "firman" autolla.


Naaaaaiiis.


Siinä onkin jo kuva Siasta, joka on näemmä juuri käymässä kuvaaottaneen "Kansalaisen", joita hän siis Suojelee, päälle. Ja luultavasti aikeissa myös "raudoittaa" tämän, ähistyään ensin hetken hänen kanssaan siinä pystyssä ja sitten maassa.
Jonka jälkeen KUVAAJA saa "syytteen" ja sakot vähintänkin, Virkamulkun vastustamisesa.

Ettexte ees tajuu, hei, et nin Sialle tulee HETI & viipymättä, alistua ?! Vieteistä ja tunteista ja järjestä ja asian oikeutuksesta ja sen sellaisesta viis !
JOUSTA Kansalainen ! Kuten koko elämäsi, koko ajan ja kaikessa.

SE. On osasi.Sika katsoi asiakseen käydä suljeskelemassa toisten ravintoloita ! Ohohoooulrait män ! Naaii...äääsh. NOT nais !Sioilla on ihmeellinen fetissi tuohon Toisten Ihmisten tai ihan vain IHMISTEN, erotuksena sioista itsestään, Sulkemiseen Liian Ahtaisiin Tiloihin - Vailla Ulospääsyä tai Mitään.
TISLATVUM.


Vasemmistolainen Lainkuuliainen Juristi !
TUOLLAISET, säätelee "Lakeja". Käskyjä Lain-Jumalalta, ilman SINUN lupaasi tai suostumustasi tai mitään. Ja sitten nauraa kun SINÄ tuhoudut, ja menee vetään vähän "blossia ja tödee".


Kas noin.
...ja näin...?...Siinä on nyt jo jotain teille vähäisille, Sioista ja heidän .......olemuksestaan yms.


Muuutta... ilman noita olisi se Kaaos ja Anarkia !
Eikä sitä voi olla !! ....aatelkaa mitä kaikkea SE toisi tullessaan !!........kuka vain....joku vitun nappisilmäinen ja umpikiero, tunteeton huohottava seinähullu paska, voisi tulla ja napata mukaansa ! Ja viedä johonkin pieneen tilaan tai jotain !?...tai vaikka TAPPAA saatana !! Tai lätkäistä jonkun uhka-sakon tai jotain !. ... ja saattaisipa joku hurjastella firman autollakin ! omalla ajallaan !! Tai estellä muita ajamasta fillarilla ilman kypärää ja heijasteliiviä ja ihan vain AJAMASTA, millään, missään !
Joku vitun narkkarikin voisi ihan hyvin, yht´vitun ´äkkiä vaikka pysäyttää sinut, tuosta vain!! tuolla jossain tiellä, siihen tiensivuun, ja vaatia ajokorttiasi ja otetta rekisteröinnistä tjns, ja pyytää rahaa Valdelle koska perävalosi on hieman himmeä !...ei vittu hei !! Vittu Ä PELKÄÄN! VITTU MÄ PELKÄÄN !! Hei !!?!11111?!!!?!11!!!!!!?!?...ttu mä T Ä R I S E N !!!
Onnex olen sentään peiton alla ja kellarissa ja sängyn alla !

Aatelka sitä vitun Anarkiaa hei, saatana ! Vittu IHAN varppina, vittu iiiiiiiiiihan varmana, joku jengi tulis ja pakottas noudattaan jonkun vitun Hellsingissämajailevan Valtaklikin itse, keskenään, laatimia käytös ja käyttäytymis Normeja ja sääntöjä ja ....LAKEJA ja muita tälläsii ! Vittu IHAN varmana ! Hei ....khamoon mään ! Mitä muutakaan tekemistä niillä olis !?...AHAHHAA....istua peukalollaan jossain ? vai ?...tai ajella ympäriinsä motskalla tai jotain...tai KESKITTYÄ omaan ELÄMÄÄNSÄ ja ehkä TYÖHÖNSÄ yms ?!...nou faking wei mään !! MINUUN ja vielä enemmän SINUUUN(!!) ne keskittys ! Perkele !
SINÄ, olisit niiden ykköskohde !! Huu th fak els !?!?

Sinä, yksiössäkyyhöttävä työtön vitun (rutiköyhä ja mitätön) paska, olet niiden ykköskohde !! Ne tulis vittu viiiivana, jos ei Kyttiä olis !! Ja veis..sulta..............emmätiä...."kaiken" ?...kuten aina sanotaan ja kuten kaikki tietää.

Ja te lapsiperheet !...AI JUMALAUTA !! Kuulkaa !! Ai jumalaaauuuta !! Kun tietäsitte mitä TEISTÄ ajatellaan Rikollisissa Paholais-Piireissä !! HAHAHahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........AAAAAAAAAAAAH... .!!! Vittu; Rikolliset ei muuta teekkään, kuin miettii vain että "miten minä saisin kaikkein parhaiten ne naiset ja lapset tapettua ja/tai syötyä ja/tai raiskattua!?..."
TE olette myös ihan YKKÖSINÄ niiden "mielessä" !
Niinkuin kengurutkin, kuten HYVIN tiedetään, pohdiskelee lähinnä algebraa ja Italian maanteitä, päivät pitkät...
Kuten myös Kytät, jollette tienneet. Ja luultavasti ETTE tienneet.
Mutta nyt tedätte !
Täällä oppii hyvin paljosta, hyvin paljon !


MINÄKIN aina mietin, että "miten saisin mahdollisimman monen kusipään raiskattua...esim ne kaikki tuhannet lukijat ?...ja näin... ja miten voisin polttaa niiden lapset ? ...nukkuessaanko kenties ?...kenties !...vaiko siellä tarhoissa tjns ?...en tiä...täytyy tsiigata... täyt...hei lätkää! oujeea".
Rauhottukaa ny perkeleen eläimet saatana !! Vittu te olette NAURETTAVIA.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti