lauantai 10. syyskuuta 2016

Syyriassa Aselepo

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001258109.html

Syyriassa on aselepo. Eli sinne voi vissiinkin alkaa heitteleen ylenmääräisiä hiekkaväkiä takaisinpäin ?

Ja tsiigatkaa lause: Venäjä ja Yhdysvallat ovat tukeneet Syyrian sisällissodassa eri osapuolia. Venäjä on tukenut Syyrian presidentti al-Assadia ja Yhdysvallat hänen hallintoaan vastaan taistelevia oppositiovoimia.

Eli jihadismi ja ählämit ja islamit yms ulosluettuna; tuollaKIN olisi niin rauhallista kuin nyt islamin mailla voi IKINÄ olla, sillä vitun SEKUNNILLA kun nuo 2 kusipäätä, älykääpiötä, hellittäisivät typerät perkeleen otteensa siitä kurjasta hiekkakasasta ja antaisivat niiden sielläolijoiden olla. Siellä.
Mutta ei ! Eiiii, kun pitää perkele mittailla pieniä kalujaan ja otella yhteen ja olla Tärkiää, tossa mikä on toi "Maailman Politiikka", joka siis on, se ON, jumalauta, joku juttu josssain. Aina joskus ainakin, kun se tulee esiin ja näkyviin, kuin kikkeli... joskus ja jossain.
Mutta se taasen kyllä ON!!! olemassa.
SE. ON. totta.


Jos tuokin vitun rutikuivan lankun, peruukilla, näköinen typerä torvi Amerikasta, voisi keskittyä vain omaan "Maahansa" niin ...ehkä se ei olisi täynnä neekereitä ja kaaosta ja sekopää kyttiä !? Nou ?
Ja jos tuo vitun Puuttinin kalju voisi olla vähän vähemmän kiinnostunut siitä mikä rättipää komentelee juuri NYT Syyriaa, ja enemmän omistaan niin ehkä Ryssillä olisi muutakin kuin verhot ja veivattava puhelin suoraan 1970-luvulta ?! nou ?

Tiedättekö muuten, Guuklettamatta(!!), kuka hallitsee tällähetkellä esim...Tongaa ?!?!

Häh ?!....hahahhaa, en minäkään.
Ei voisi vähempää merkitä tai kiinnostaa !!
Sellaista se on kun siihen pystyy !

Iiiiisiii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti