torstai 22. syyskuuta 2016

Halla-Aho "ampui" ALI !
Junou..... en tiedä jos tyytyisin vain sanomaan, että; NYT, nähtyäni näinkin paljon elämää kuin olen nähnyt, ja saavuttuani tähänkin ikään, olen melko ällistynyt SIITÄ että MINÄ en sittenkään, toisin kuin jotkut voisivat änkyttää, ole se poika / mies, jolla on kaikkein vähiten testosteroonia tai ns "munaa"  !!!

Minua jatkuvasti hämmentää ja ällistyttää se kuinka Maskuliiniseksi, lähes Super, Machoksi nämä Median paskamyyrät, rilleissään ja typerissä hiustyyleissään, saa MINUT tuntemaan itseni !!
Ai miin; gaad deemn, aim a faking HANK !! A hank-ahankkaböönin...heit tai jotain.


Vaikka toisaalta yksi syy näihin nynnyMarxistipoikiin "mediassa" on vain SE, mikä on myös SUURIMPIA SYITÄ KAIKKEEN tässä ihmis-apina-elämässä, että jotkut vain JATKAA sillä tiellä elämässään, mihin sitä ajautuu jos ei jotenkin KATKAISE sitä automatisoitua luisua, missä ollaan tarhassa-kotona-ala ja ylä-asteella.
Sitä "Virallista" ja sikäli TYTTÖJEN ja NAISTEN toaalikontrolloimaa elämäntapaa ja tyyliä. Sitä mikä on edelleen se ainoa oikea virallisesti hyväksytty ja kunnioitettava tapa olla olemassa ja elää.
Eli ajelehtia vain tuon tympeän zombilauman mukana, kuin se proverbiaalinen   Kuollut Kala.

Nämä on NIITÄ tyyppejä. Niitä jotka myisivät vaikka persettään saadakseen vähän ...en tiedä onko "turva" oikea käsite, mutta..."hyväksyntä" ON. Saadakseen SITÄ.
Pienet sielut EI OLE itsevarmoja ja ne ON hyvin hyvin, takiaismaisen, RIIPPUVAISIA.

Minä INHOAN sellaisia "ihmisiä". Ne ei olekkaan IHMISIÄ minun silmissäni, niinkään, vaan apinaksijääneitä reppanoita, jotka eivät koskaan pääse, rimpuiltuaankaan, irti siitä turvaverkosta johon ovat jääneet auvttomina killumaan. Ja tekemään NaisGaina naaraille palveluksia ja töitä, toinen toisensa perään. vuosiSADASTA toiseen. Uupuen, ärtyen, sydänkohtaukseen tikahtuen.

En tiedä välillä sääliäkkö vaiko inhota. Koska te OLETTE inhottavia. Ette välttämättä AINA ja KAIKKI, mutta hemmetin suuri osa.

Vitun nyhverö; AVAA PERKELE SE TYPERÄ VITUN LEIPÄLÄPESI ja SANO saatana jotakin !! Äläkä siellä kiertele ja kaartele ja miellytä ja ynise !!

Ja voin sanoa SYVÄLLÄ kokemuksen "rintaäänellä" että MIELLYTTÄMINEN. EI. KANNATA.
Siitä ei välitä KUKAAN !!
Maailma ja mikä vain mahdollinen Jumala, vitut välittää ja viis veisaa siitä !

Pahat on tavallaan ikävä kyllä "oikeassa". Miksi EI, tehdä MITÄ VAIN ?!?! Mitä siitäkin muka OIKEASTI seuraa ?!?!

Köyhempi ja alisteinen elämä ainakin, thät´s fo shöö.

Oikea Hyvyys kysyy niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon sitä jotakin "luonnetta" ettei ole ihme ettei meitä ole montaa. SUURIN OSA teistä IHAN - KAIKISTA, menee AINA ===> sieltä missä aita on matalin.

Minä HALVEKSIN teitä.

TEIDÄN takianne Meillä ei voi ikinä olla mitään khuulia / hauskaa jne jne.Haistelkaa vätykset vittua / paskaa.Ja niin juu, P.s Tämän piti siis kertoa tuosta / käsitellä tuota, ylläolevaa Halla-Aho juttua / Halla-Aho jutusta.
Halla-Aho sanoi jotain ihan vitun mauttoman itsestäänselvän platkun mitäänsanomatonta, ja kissallekkin päivänselvyydessään tylsää ja Hankamäkeä siteeratakseni; "Asiallisen Rutikuivaa"- ja jo SE on "yliampuvaa".


En tiä............. pitäiskö kenties käydä pumppaamassa jotain vitun estrogeeninsalpaajaa näihin vitun lehtitalon kummajaisiin ja älykääpiöihin vitun rillipää nörttipoikiin ja muihin vitun mitättömiin nahjuksiin jotka siellä Virallisesti päätään aukovat. Nyt kun ovat SELVINNEET ylä-asteesta FYYSISESTI vammoitta.


Hei Variksen Olli; löysää vähän sitä Monikultturisti-Aikamme Natsi!-Käpyaivo-Loukkaantuja-Maahantunkemismyönteinen-Idiootti-Vastarannankiiski-Pipoasi. Ei nahistu tuo pääsi enää ainakaan yhtään TUON pienemmäksi.
Tai ....hyppää mahallesi sieltä Lasitalon katolta ?...Nou ? Sit sen vois ladata tuubiin tai laivliikkiin GooProosta ja siin olis melko khuul vitun video ! nou ?.....
Miäti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti