keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Teflon VeekeritTuollainen oli juutuubissa jonkin videokavalkaadin seassa. Tuo kuva.
Katsokaa nyt perkele !!

Tarviiko tuon "inspiraatiota" kovin kaukaa hakea? se on Amerikka ja sen neekerit ja se niistä LUOTU kuva tai käsitys.

Mutta suomalainen lantajuntti-Finuiitti-Räppäri ei KÄSITÄ tätä !! Siinä missä joku anglosaksi tunnistaa KEKSITYN lannan, keksityksi sonnaksi, samantien ja heti, tekee se paska Finuiittiin vain lähtemättömän vaikutuksen.

Sitä ei voi kuin ihmetellä miten järkyttävän VALTAVA vaikutus Anglo-Amerikkalaisilla ja Juutalaisilla todellakin ON, miltei maailman kaikkiin muihin kansoihin ! SITÄ sietää ihmetellä.

On totisesti kuin "Jumala" olisi heidän puolellaan ja kulmauksessaan ja takanaan, antaen heille eräänlaisen Midaksen kosketuksen.

Tosin tämä EI OLE se miten MINÄ näen heidät ja tuon kaiken, mutta se ON se miten suuuuuurin osa teistä näkee sen.

Se miten MINÄ näen sen, olisi jotakin tähän suuntaan ===> sekalainen valikoima ja lajitelma sekalaisia hulluja ja epätoivoisia / mielisairaitakin, onnenonkijoita, jotka piiskattiin aikoinaan Euroopasta - maailman toiselle puolelle, koska he kävivät sietämättömiksi hihhuleiksi, ja joilla ei ole mitään TODELLISTA ja sikäli "omaa". Ja jotka mm siksi, ja luonteensa takia, räiskivät koko ajan, hädissään, sinne-tänne ja kokeilevat mitä vain ja miten vain, milloin vain ja missä vain, josko jokin toimisi, josko jokin "maksaisi". Mikään ei ole liian mitään. Alhaista tai tyhmää tai mautonta ja alhaista tai tyhmää tai mautonta tai al..tai liian kahelia tai mitään.
Amerikkalaiset EIVÄT ole mitään neroja (joskin he OLIVAT aikanaan, jotkut siis), vaan Kommunistisia Imbesillejä, joita KAUHISTUTTAA ajatus TODELLISESTA Yksilöstä, joka raivaa itse kohtalonsa ...johonkin. Pusikkoon tai aavikolle tai Nyy Jookkiin tai johonkin. Amerikkalaiset ovat vain vähän siinä, juuri ja juuri, karmansa edellä kiiruhtavia ilveilijöitä ja typeryksiä, naiiveja höyniä vailla juuri mitään muuta kuin aivan ilmiömäistä, maailmanhistorian merkittävintä; Moukan Tuuria.

Tuo on se nätti versio siitä miten MINÄ näen heidät.


Kuten minun on usein pitänyt sanoa, minä käytänkin nyt näköjään NYT, tämän sitaatin, yht´äkkiä ja ex tempore, koskien tälläerää Amerikkalaisia ja Amerikkaa!
Eli, kuten joku joskus lausahti; keulakuvat ovat usein (useimmiten?) puuta.

Mutta lantapäiset ja tyhmät, hädintuskin "ihmiset", ihmiset, eivät käsitätä tätä. Vaan pitävät amatööriä ja keskinkertaisuutta jonain äimistyttävinä neroina, jotka omaavat maagisia kykyjä. Kuten hölistä kameralle, samalla huitoen vasemmalta-oikealle ja takaisin(!!), edes-takaisin, käsillään ja välillä hönkäistä jonkun vetelän "jou!"n sinne sekaan, kuin jokin valveunessa kiehnäävä vitun vetelä narkkari, joka puhuu seinille ja itselleen ja ..ei niin kenellekkään.


No, mutta..... ei minun pitänyt NNÄÄÄIIIN pitkää jeremiaadia laatia ja kirjoittaa, tuosta yhdestä vitun kuvasta ! Herran tähden.
Mutta kattokaa sitä. Se on kuin nuo olisivat aatelleet että "ei vtt...heeeei!? mään; me ollaan hukattu koko tähänastinen laiffi tääl suames, täällä landella, hei... koska täällei o niin niitä, tiätsä niitä... niitä sellasii Meksikolaisia niljaskoita ja nulkkeja, niissä etovissa vitun vaatteissaan, niissä beigeissä chinoissaan ja rock-bandanahuiveissaan ja typerissä neekerilenkkareissaan, joita siis käyttää lähinnä höppänät vanhukset ja mielipuolet ..niissä hoitolaitoksissa, nin niissä ja niissä mautttomissa tatskoissaan ja typerissä rihkamakoruissaan tai aidoissa ja ryästetyissä ja näi?!..hei.... ja eihän niitä ja Aitoja Neekereitäkään, siis ikinä ees näy missään Glass-Jätski kiskan eessä poseeraamassa oudoissa ja kyyristelevissä, lähes ..miltei..apinankaltaisissa, asennoissa ?!..ja näi... ja huitomassa sillee siististi ninku niissä kaikissa meijän, muistakko, näkemissä videoisssa ?! joujoujoujoumäääääääään !! Meijän on tuotava niitä siis ite maahan ja näi, ja tehtävä ite joku filmi ! jeeeeaaaa-määän ! joss me heilutaan niitten kaa tos Steissil ja Snägäril ja näi!.."


Kiitti vitusti vitun vitut !

Hei Thänx Gais !P.s TUO, EI OLE, MITÄÄN, AITOA !! Ei mitään ! Ei niin sitten yhtikäs mitään !
Ja jopa TE, tiedätte tämän itsekin, helvetin pellet.
TUO on ....en edes tiedä mikä se korrekti sana olisi, se tarkka ja oikea...?..."epätoivoista" ? Tai jotain.
Tai ei! Hei ! Se onkin ehkä "eksynyttä" ja "epä itsevarmaa" !! SITÄ se on !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti