lauantai 24. syyskuuta 2016

Djangon lyhyt arvostelu

Omituinen, ja lapsellinen leffa. Kaiketi jonkinlainen Musta Komedia......

Eniwei, Tarantiino kai luulee todella OLEVANSA "musta".
Mutta toisaalta sieltä myös tihkuu taustalta SE, että hän näyttää käsittävän neekerin TUHOISUUDEN -Spoileri!- ihan jo sikäli että leffa näemmä loppui taustalla liekehtiviin valkoisten rakentaman kartanon, raunion, liekkeihin jonka edessä keikaroi virnuileva neekeri.
Jos puhutaan ironiasta tai "Froidilaisesta lipsahduksesta" tjns....

Muutenkin kaikki tuo mitä Tarantiino tekee, vaikuttaa siltä kuin siinä joku TODELLA epätoivoinen ja omituinen läski, yrittäisi parhaansa mukaan RAKASTAA jotakin mitä hän OIKEASTI VIHAA, eli neekeriä !

Tarantiino on kuin joku joka yrittää uskotella itselleen ja muille, hienoilla illallisilla, että hän "oooiikeeiin RAKAASTAA!" jotakin ruokaa tai juomaa, mitä todellisuudessa INHOAA yli kaiken, ja siitä seuraa melko vitun vaivaannuttavaa outoa ja koomista kieriskelyä ja vaikerointia ja naamanvääntelyä ja tekopyhiä ja valheellisia julistuksia.

Elokuva oli tyhmä kuin lantakasa, mutta kieltämättä ihan huvittava. Mikä onkin ollut se suunta mihin Tarantiino on mennyt tässä, kaiketi, loppuaan kohden.

Valkoiset esitettiin ...kuten ihan KAIKKI mitä vasurihipin ja muiden häiriintyneiden vitun idioottien ja "monikultturistien" tajunassa koskaan, ikinä, pyörii; eli helvetin sarjakuvamaisen RÄIKEÄNÄ.
TODELLISUUS taasen on KAUKANA kaikesta tuosta.
Ja mahtui tuohon sekin klishee että se joku valkoinen, joka on siinä sen uusimmassakin leffassa, joka "halusi leikata (tai käsitellä sitä) neekerin kikkelin irti" - olikin jokin piilohomo, ja kai sitten SIKSI "Rasisti™" eli henkilö joka ei TYKKÄÄ, erikseen, ja tuo sitä ilmi, neekereistä.

Leonardo oli mitä hurmaavin tyyppi siinä, vaikka oli kai se itse pää-pahis. Ihan....hyvännäköisiä jenkkejä ja hienoja sisätiloja yms... mutta melko vitun OUTO leffa.
Mutta hei; sellaista se ON, kun yrittää puristaa edes jooooootain vitun ylevyyttä ja kunniaa ja kunnioitettavaa yms, ulos, rodusta jolla ei OLE mitään noista piirteistä.

Minun on pitänyt laatia tässä teille valaistus Haliwuudin suhteen, ja teenkin sen myöhemmin, mutta nyt sanon jo että; TUO on ilmeisesti sitä PASKAA, mitä KAIKKI vitun "neekerinrakastajat" katsoo ja kokee VAHVASTI siinä tunteillaan mukana, ja sitten, koska tuossa vitun LEFFASSA(!!) tehdään ja sanotaan noin, täytyy nyt TOSIELÄMÄSSÄ, täällä meillä SUOMESSA ja NYKYAIKANA, tehdä ja sanoa näin ! Tai olla tekemättä ja sanomatta.
Meidät on piirittäneet ja miehittäneet...periaatteessa; idiootit.

Älykääpiöt.
Vähämieliset.

Miksikä niitä nyt sanoo.

Ne on kuunnelleet ja katselleet tuota aivojapehmittävää vitun (naurettavaa) moskaa koko ikänsä ja tulleet SEN "uskoon". Ja nyt ne USKOO mm että neekeri on SAMA kuin valkoinen ihminen ja kelpo kaiffari asumaan esim juurikin suomessa.
Ja mitä vielä!! HYÖDYKSI !

En enää ainakaan aliarvioi PROPAGANDAN voimaa !! AHahahaa.... nähtyäni miten TEHOKASTA se TODELLA ON, näihin keskinkertaisiin ja pienimielisiin, mutta sitäkin intohimoisemmin TUNTEVIIN ja kohkaaviin ja sinnetänne säntäileviin vitun idiootteihin mulkkuihin lantapäisiin muuleihin.


Muistakaa että kyse on ELOKUVASTA !! Te ette siis katsele siinä varsinaisesti mitään aikakoneella kuvattua ....dokumenttia, sen ajan Amerikasta, vaan yhden vitun kiihottuneen ja typerän vitun kahelin "VISIOTA" siitä !!!!!
Ja se on TYHMÄ visio, se. Vaikka jotkin asiat sieltä-täältä pitääkin paikkansa.

Rasittavia muinaisia biisejä ja tyhmiä räppi-hiphoppi-jumputuksia. Mutta onneksi ne saa äänettömälle, kun ei joudu teatterissa tälle aivopesulle alttiiksi.

Muutenkin ihan paskat musat, oli mustaa tai vihreää tai mitä vain vitun liejua.

Näyttelijät oli kyllä hyviä, jopa kaiketi ne nekrut !! Aatella.

Tarantiinon oma "kameo" oli kuten maineensa on, eli melko kökkö ja vaivaannuttava. Typerä aussi-aksentti ja kaikki.
Leffassa myös pyörähti, totisesti(!), jostain syystä se yli-lihava juutalainen vitun plösö tai "Juutalainen Vitun Plösö" - se jokin .....Jonah Hill...valas ? Se. Se tyyppi.
Se oli tuossa jostain käsittämättömästä syystä. Luultavasti siksi, että sen juutalainen haliwuud"posse" ja/tai faija, tai joku, on järkännyt sen siihen. Suorastaan hengittänyt Tarantiinon niskaan ja hiostanut sitä sätkivää, typerää läskiä, että "otasshe siihen ..leffaan!!..chuuletkho?...otasshe!"

KAIKKI leffassa oli, toisin kuin Halla-Aho räikeimillään, eli yliampuvaa.
Kaikki oli kuin jostain vitun steroideillaelävän finnisen ja vihaisen teinin(!) kuumeisista kosto ja väkivalta fantasioista, mutta AIKUISEN Amerikkalaisen miehen tekemänä !!
AIKUISEN, minä sanoin.

Mutta eikö Amerikka ja -laiset, TUNNETA juurikin lapsellisuudesta ennen mitään muuta ?!

Jep. Thei shöör aar.


Mielenkiintoisena yksityiskohtana täytyy mainita, että: halki koko leffan, tuli kiehtovasti esille SE, miten ajat ja ylimalkainen zeitgeist ja yhteiskuntien ilmpiiri ja "asenneilmasto"(?) on muuttuneet !
Nimittäin; ne kohdat joissa yleisön on haluttu tuntevan sympatiaa näitä "sankareita" kohtaan tai jotain, ja HALVEKSIVAN suorastaan, niitä "pahiksia"... jäivät vähintäänkin laimeiksi, ja enemmän kuin vain osittain KOOMISIKSI.
Esim se kun "Schultz" jankutti siellä konttoorin puolella siitä Duma´sista ja kieltäytyi kättelemästä Leon hahmoa, kuin lapsi illalla hammaspesusta tai jotain.
Ne murjottamiset ei vain enää toimi, murjaaneillaratsastavat mulkut paskat.

Mutta sellaistahan se ON, Vasemmistolainen näsäviisaus; vitun rasittavaa ja aivan poskettoman HÄVETTÄVÄÄ lapsen ylimielistä tuhahtelua ja kiukuttelua, yleensä vain todellisuutta sinänsä, ja tervettä järkeä, vastaan.

*Kädet puuskassa* "jaa miten NIIN en muka voi mennä miinakentälle!? HÄ ?!?! ...vittu KUKA KIÄLTÄÄ !!!" *tuhahdus*


Mutta täytyy erityismainita tuo Waltzin Krissi, se ON melko vitun hyvä ja parhaimmillaan jopa miellyttävä, tyyppi ja/tai näyttelijä. Sillä on tuollaista Hiit Ledzerin Jokerin tasoista karismaa lähes roolissa kuin roolissa nykyjään.
Vaikka sitä pallinaamaa alkaa olla jo melko täys. Kuin suomen "Politiikkaa". Joka ei juuri eroa tuosta muunlaisesta Vasurien kiukkuisasta tuhahtelusta. Mutta Siat vain PAKOTTAA vieraita ihmisiä tekemään niinkuin joku tuhiseva typerä eukko ja kalkkuna käskee. Sieltä Stadista käsin. Se on nykyaikaa hei. Tsiigaa vittu guuklesta tai jotai...Myöskin! Tarantiinolla ei vaikuta olevan juuri mitään käsitystä, outoa kyllä, fysiikan laeista !
Ja AIDOSTI tyhmille tiedoksi, että; ai nou, ai NOU !! Se on "tyylikeino" ja sellainen khuuli "jutska" mitä leffoissa tehdään, mutta se oli vaan, se vaan oli, tyhmää että joku lentää tuollaisen "mutkan" ammuksesta kuin olisi ammuttu pikemminkin kanuunalla mahaan. Singahtaen yht´äkkiä jostakin johonkin, kuin olisi auton alle jäänyt.
Mutta onhan se visuaalisesti näyttävää ja khuulia yms.


Naurettavaa Korowai-Kombai heimon pedestalisaatiota, summa summaarum.
Miksi minä IHAILISIN(?) sellaista Lähinnä Apinaa,joka huitoo kepillä metsässä ? Ja on tehnyt, ja VAIN, sitä, viimeiset...mmm.... koko lajinsa tähänastisen olemassaolon ajan. En osaa ihan tarkkoja vuosilukuja nyt lyödä pöytään, Lukija Hyvä, käsittänet ja suonet anteeksi ?! Nou ?
Fuck you then !

Tätä tullaan vielä siellä Oikeassa Tulevaisuudessa nauramaan, ja katsomaan jonain melko outona tekeleenä... jossa NEEKERI on korvannut sen itsestäänselvän valkoisen miehen siinä ruudun ihan keskellä ja edessä. Ihan siinä ruuduSSA, sinänsä.


Se oli muuten aidosti hauskaa, kun se joku lääkärihahmo tokaisi aivan äimistyneenä, että "neekeri hevosen selässä!?" ..ahahahahaaa. Ja se on muuten myös ihan OIKEASTI, mielenkiintoista kyllä, nyt kun se mainittiin, jotain mitä ei useinkaan edes KUVITTELISI !! Neekeriä jumalauta LÄHELLÄKÄÄN hevosta !! Saati sitten sen SELÄSSÄ. Neekeri hepan kyydissä todella ON, melko vitun outo Tapaus.

Samoin kuin moottoripyörän / mopon selässä. Tai jopa auton ratissa. Se ON, edelleenkin, yhtä harvinaista kuin outoakin.Joka tuo neekerin / murjaanin muinaisuuden HYVIN esille ja lähelle.
Se on kuriositeetti. Kuten bulldoggi auton ratilla tai kissa skeittilaudalla. Tokihan sellaista kyllä KÄY ja tapahtuu ja on, mutta se on siltikin harvinaista ja outoa ja siksi huomattavaa.


Ja sanonpahan vielä että se neekerimuija, se pruumhilda, EI ollut KAUNIS, toisin kuin ne vitun hahmot jatkuvasti muisti mainita ! Vaan ruma. Ruma Neekeri on kai se Virallinen Termi.
Luunaamainen, laatikkoleukainen vitun kammotus. Kuten lähes KAIKKI neekerit. Afrikassa niitä on siellä mudassa ja pahvilaatikoiden ja roskien seassa miljardeja !

Olisivat edes valinneet jonkin NÄTIN NEEKERIN siihen rooliin, se Sheba esim, se oli PALJON edustavampi yksilö kuin tuo.

Samuel El Niggerin IHONVÄRI, hauskaa kyllä, oli OMITUINEN !! Vitun outo, kuin jossain lyijyssä pyöritetty. Lähes... hopea? vai?...tai jonkin, harmaa ja ruskea. Outoa kuten sanoin.

Ehkä Tarantiino yrittikin "valkopyykätä" hänet siinä. Joko tietoisesti tai sitten vähän vähemmän tietoisesti. Kuten hän "haukkuu" neekereitä ....neekereiksi, pitkin joka leffaansa ! HAHAHAHA hahaa LOL !
TÄMÄ siis tyypiltä joka niinsanotusti "puolustaa" Mustaa Miestä ja ON, kai, olevinaan Yksi Heistä.

Kuin yksi heistä.


Outo leffa lopunkaiken.
Yritti olla inhottava ja äääääärimmäinen ja paha, ja ilkeä ja naseva ja mitä näitä nyt on, mutta päätyi mielenkiintoiseksi ja sinänsä viihdyttäväksi synkähköksi komediaksi.Fini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti