torstai 22. syyskuuta 2016

"Ela" ukkoutuu vihdoin

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016092222354799_vi.shtml

Ihan samaa siis kun ne kaikki Aidot Amerikan Räppi Neekeritkin....... Tulevat faijaksi ja ostavat talon ja asettuvat ukkoutumaan Normaaliin Elämään.


Tuossa on juuri tuo keskinkertainen VITUN "Heteroelämä" ja sen typerä ja täyttä "fuulaa" oleva tympeys, pähkinänkuoressa.
Tuo on se mitä ne EI niin "aidot" tyypit AINA tekee; ne elää AINA vain sille VITUN heteropersee...perHeelleen, EI sille jollekkin "jutulleen" tai taiteelleen tai tässä tapauksessa tyhmyydelle ja räpille.

Siihen ne lopultakin aina ja kaikki pyrkii, paitsi Maik Monrou. Mutta se onkin ihan TÄYSIN eri luokassa kuin tuo vitun virnuileva armeijanulkin näköinen tyhmä vitun ällötys.

Vittu että minä sitten INHOAN näitä perkeleen typeriä pullistelijoita ja poseeraajia, jotka ovat olevinaan jotakin, mutta ovat KUITENKIN LOPULTA vain ja ainoastaan se sama kurja mitätön ja arkipäiväinen paska, ja nahjus, mikä on hetero-perheen-isä.

Haistakaa vittu !


Mutta onhan tuollaisessa kai SE, että tuo perheellistyminen pitää ne ainakin POISSA ns "lavoilta" ja julkisuudesta. JOS hyvin käy.

Sen sijaan esim Maikki jaksaa heilua !

-

Hei, valtavirtaheterot; pysykää vain vittu POISSA Oikeiden Taiteilijoiden tieltä, ja jättäkää se sellainen "keikarin ja elostelijan" elämä jollekkin joka on SYNTYNYT siihen "rooliin" ja kohtaloon, älkääkä "larpatko" sitä. Se ärsyttää ja vie resursseja ja ihmisten huomiota POIS sellaisesta AIDOSTA ASIASTA, siitä "zenuain artikl"sta.

Te vain pitkästytätte ja ärsytätte, typerällä ja keskinkertaisella, lahjattomalla, vitun vouhkaamisellanne. Ja mikä PAHINTA, te vitun idiootit vain kannustatte ja innostatte TYTTÖJÄ ja NAISIA !
Ja kun idioottia TUKEE, siitä tulee Super-Idiootti ja SE, tuhoaa KOKO vitun "Yhteiskunnan" !!!
(Jonka em. paskapäät katsovat siis eksklusiivisesti omistavansa jo muutenkin.)


Mutta hyvä jos menet pois "Ela". Oikein, todella hyvä !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti