tiistai 27. syyskuuta 2016

Hyviä tuliaisia Kräkkedistä

Wau.
Ällistyttävää.
Oikeasti hyviä kräkkedin tuliaisia !
Joissa ei yritetä väkisin vääntää jotakin hauskaa, vaan sanotaan vain se itse asia. Hyvin suomalaista etten sanoisi !Kaupungissa syntyminen tekee mielisairaaksi sekopääksi.

Skitsofreenia yms.... "Rasismin™" neuroottinen, hysteerinen, hyperventiloiva Vastustus... : /...


"Älyköt muuttaa Stadiin vai?".....mmmm...EI.

 Ja jos muuttavatkin, eivät pysy älykkäinä kauaa. HAHAHaaaaaaaaa.... minähän olen sanonut !

Huono muisti, surkea keskittymiskyky, ongelmia OPPIA mitään.... ai miin...aHAH...tahahha ... oummään !


Ne eivät kai sitten siis KESKITY seuraamaan / tarkkailemaan nekruja ja muita murjaaneita, jos keskittyvätkin, eivät osaa OPPIA ja YMMÄRTÄÄ siitä mitään, ja vaikka tarkkailisivat ja oppisivat, he UNOHTAISIVAT sen kuitenkin samantien tai ennenpitkää.
: ) ....thahahahaaaaaaaaaaaaaaa.


"Remmiperse".

Vaikka tähän löytyykin joka-vitun-jääräpäinen juntti vastaaninttämään, niin lasten "kuritus" todennäköisesti vain TUHOAA sen(kin vähän mitä siinä on) sielun, ja saa lapsen olemaan katkera ja vihainen; KOKO. LOPPU. ELÄMÄNNE.
Joten...hei; siitä vain ! Piekse jälkikasvuasi vitun idiootti, kuten sinuakin on piesty ja siirrä painolasti ja ongelmat seuraavalle(kin) sukupolvelle !
The Next Generation.


Aha !! TUO ^^ selittääkin sitten jo aimoannoksen SUOMALAISTEN luonnehäiriöitä ja autismia !!
Tämähän ON maa jossa ollaan melko tiuhaan tahtiin kipeinä, ja on oltu ennenwanhaan vielä luultavasti paljon paljon enemmän. Kun on eletty samoissa olosuhteissa kuin elukat. Ja taloissa on vetänyt kuin tuulitunnelissa, ja on kyyhötetty rääsyissä lattialla ja käyty jalkaräteissä ulkohuusissa ja näin päin pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti