torstai 15. syyskuuta 2016

Suomi - U.S.A Pelin huomioita.....

Huomioita Suomi - Amerikka pelistä.


Koko juttu alkoi vähän, ehkä liiankin, kohteliaissa, lähes herrasmiesmäisissä, merkeissä. Rispektii oli ilmassa niin ettei sitä kehdattu oikein tehdä mitään.Amerikkalaiset kuuluttajat on kuin keskittymishäiriöstä kärsiviä lapsenmielisiä simppeltoneja. Kuten koko tuo "juttu" - tuo "amerikka".


Pelin / kaukalon ÄÄNET on aivan suunnattoman kovalla. Ne kuuluu luultavasti yhtäläillä kuin itse pelaajille. Ehkä jopa KOVEMPAA !


Niillä oli Pätrik Kein, meillä Pätrik Lein.Erikoisia kuvakulmia ja harvinaisia tapahtumia. Kiehtovia uusia kuvakulmia, ja muutamia harvinaisia sattumuksia kuten esim se että ne katkot mm ilmasta, oikeasti ONNISTUU ! Ja se klassikkokatko siinä siniviivalla, jotta kiakko pysyis vihollisen alueella. Se ei juuri KOSKAAN toimi / onnistu, mutta nyt onnistui.

Myöskin se oli kiehtovaa ja erilaista, että se yksi Finuiittimme jäi sinne päätyyn, liimautui vallan, siihen laitaan hautomaan kiekkoa, jolloin siitä seurasi mitä kiehtovin uusi kuvakulma. Maalin takaa, ylhäältä alas.


 Kuuluttaja.. se oikein ELÄÄ mukana tilanteissa, ja oikein MMMMURRRJAISEE sanoessaan "powerplay".
Tuo on juuri tuota Ameriggäläist´ä ...shoumänshippiä ja esiintymistä. Kuin mikäkin "käärmeöljykauppias" ja "friikkisirkuksen" tirehtööri. Se kuuluttaja luultavasti näytti täsmälleen samalta kuin jenkkien valmentaja, joka taasen näytti melko vitun "smuuthilta operaattorilta", joltain vitun Vanhemmalta Viettelijä-Mieheltä jonka silkka tuhannen dollarin makea ja khuuli hymy saa naiset ja miehet märiksi ja lankeamaan polvilleen, tai miltei. Mutta oletan selostajalla olleen silinterihattu päässään.
Mutta se valmentaja näytti totaaliselta pleiboilta ja sellaiselta Jenkiltä oikein, mitä on joidenkin purkkienkyljissä ja niissä Amerikkalaisissa grafiikoissa aina ja kaikkialla. Hyvin "All American Male" tyyppisen hahmon näköinen tyyppi.
Ja oudon tutunkin...... ehkä se on ollut ennen pelaajana tai jotakin.. Huu nous.
Ei näitä kukaan tiedä.


Ollakseen Amerikkalaisia, oli KATSOJAT oudon hiljaa !! Paitsi jotkut vähän paukutti pleksiä kuin gorilla eläintarhan ikkunaa sisäpuolelta, ja oli siten osa kaikkea, mukana pelissä. Mutta kaikenkaikkiaan ÄLLISTYTTÄVÄN khuuli ja siisti ja lattea ja platku yleisö.
Joka sisälsi myös ainakin 2 neekeriä !! Siinä perus Raiskaaja-Ryöstäjä-Mellakoitsija luukissa, missä sekä lippis ETTÄ huppu sen päällä !


-

Ja mitä suomen itse peliin tulee; se oli itse asiassa lopunkaiken ihan helvetin HYVÄÄ !!
Vaikka suomalaiset tuntui jääneen ihan TÄÄÄÄYYSIN jyrän alle, ja vain hölmistyneenä pällistelevän omaa kurjuuttaan, iskettiin siinä miltei tasoihin ihan lopussa !
TUOLLA TASOLLA ja noissa olosuhteissa, tuolla kireässä Ameriikan Kapitoolissa ja näköjään jonkinlaisessa snadissa paniikissa, ja mitä vielä, ihan melko huippukin suoritus !! Suomalaiset on nähkää, ja todetkaa myös itse; oppineet NOUSEMAAN SUOSTA !! Eli myöskin pitämään tunteensa ja masokisminsa kurissa !

SILLÄ TIELLÄ  ON  voitto yms.


Saattoi tehdä oikein hyvääkin tulla ravistelluksi noin, nyt kun sillä ei ollut mitään varsinaista väliäkään, muutenkaan. Hyvähyvähyvä.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana; Jenkit näytti jättävän Patrikin melkolailla, ällistyttävän, rauhaan ja lähes yksin. Sen ympärillä oli monen metrin(!) tyhjä ympyrä hyvin hyvin usein. Muun muassa siinä ensimmäisen maalin kohdalla. Siinä se oli yksin ja raaaaauuuuhassa, kuin rannalla rentoutuisi.

Ehkä Pate haisee ? Huu nous...
Mutta EI vertauskuvallisesti. tjns... Pate on aika vitun HYVÄ !!
Joka johtuu jo siitä että se on niin vitun ISO ! Sen ei tarvi kuin vähän läppästä kiekkoa ja se lentää lujempaa kuin pienemmän miehen täys-lämäri. Ja ne sen syötöt on kuin jonki vitun Hulkin roiskaisuja, LUJIA ja melko vitun SUORIA. Sen pitäisi miltei pelata normaalia isommalla kiekolla. Se on liiiiiiiiiiiian tehokas tuolla kiekolla.
Mutta hyvä niin.


SITÄ minä lähinnä ihmettelen, että Suomi on valinnut valmentajakseen noin kasvottoman, pallinaamaisen, perus koti-isän näköisen jantterin kuin "Marjamäki" on. Kuka vittu se edes ON !??! Huu th fak IS thät gai !?


Mainoskatkoja oli AIVAN LIIKAA. Ihan totaalisen liikaa, ja TAAS ne saatanan Nelosen selostajat... vittu voiko sitä enää LAIMEAMPIA selostelijoita olla !??!
Vaikka toki ne edes välillä vitsailivat, jopa onnistuneestikkin, yms mutta melko vitun tunnelmatonta ja kurjaa oli. Kaikki muut kuin Mertsi, tuntuvat vain olevan jotain persoonattomia palkanlaskijoita ja insinörttejä ja toimiston-siivoojia tjns, jotka honottavat jossain vitun peltikopissa ja mikrofoonista liian kaukana, ja pahimmissa tapauksissa; yrittäen apinoida ja emuloida ja jopa simuloida(!!) Metrsiä.
Tässä kai kaikki tältä erää..?!....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti