torstai 22. syyskuuta 2016

Irakin Öljyn Takavarikko

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016092122352353_ul.shtmlTrump haluaa "takavarikoida" Irakin öljyn !
HAHaa... oooummän...aivan loistavaa !! Vittu tuo on tuollaiseksi, mikä sitten onkin, melko huippu äijä !!
Fuck Yeah !


Mitä KENELLÄKÄÄN, muulla siis kuin Irakiloisilla, tällä planeetalla voisi olla tuota VASTAAN !?!?


Jos nyt miettisitte edes ohikiitävän hetken........ tuleeko jonkin OIKEA SYY mieleenne, olla tuota VASTAAN !??!!

Se on jumalauta koko MAAILMAN, SE, Akilleen kantapää, että olemme EDELLEEN, vittu AD 2016(!!) niin riippuvaisia ÖLJYSTÄ ===> eli riippuvaisia ÄHLÄMEISTÄ, eli ====> Ählämien manipuloitavissa ja tapettavissa yms.
Josta toki tuo aivan vitun omassa luokassaan YKSIN paininut yliNERO, Nicola Tesla, YRITTI "ihmiskunnan" vapauttaa jo tuossa 1800-1900 lukujen taitteen tienoilla... muuutta SE ei nyt sitten kelvannut, kun kerran keskinkertaiset SEKOAISI.bLBWLBLWLBÄWBLWblwBLäblblblb..siitä ja kaikkee.

"Ei niin voi olla!"


Ja intetään myös että se oli se vitun sabotööri ja VARAS, se typerä Jenkinkekkana Toomas vitun Edison, joka keksi hehkulamput summuut, vaikka se nyt toki oooolikin sitten Nikola...mutta...haay?! huu givs a fak !? ämairait ?
Mutta koska SUURIN OSA kaikista ns "ihmisistä" ja KAIKKI neekerit ja murjaanit ja muut ählämit ja aliapinat, on Ihan. Vitun. Tyhmiä. Ja syntyneet yhtä aivoitta kuin myös moraalitta ja käytöstavatta, he karjuvat tätäkin VASTAAN kurkku suorana ja syljen lentäessä. Kuin "väärää tuomiota" karjuva lätkävalmentaja.
Ikäänkuin he ITSE, taaskin, tietäisivät sen paremmin. Jostain helvetin VITUN Helsingin Kallion rähjäisestä narkkariluolasta käsin, tai joku NyyJookTaimssin Kommariniljake munaton NYNNY, sieltä jostain VITUN apartmentistaan käsin, sölköttäen Miten Asioiden Tulisi (Marxismin mielestä) Olla !


Hei munapää !! Mikset vain keskittyisi elämään itse ihan sitä OMAA pientä ja kurjaa elämääsi, ja jättäisit KOKO MAAILMAN vain kiertämään ihan ITSE, omaa rataansa ?!
Mutta koska olet tyhmä ja väärin kasvatettu ja levoton ja ihan VITUN RASITTAVA, pelkkää tuhoa ja kuollutta painoa, sinä et vain PYSTY siihen. Joten olet vain ongelma ja tiellä ja haitaksi, kuten vammaiset. Mutta ne ei ole yhtä AIVOvammaisia kuin Vasurit yms perseenreiästäsiinneet niljakkeet.

Mutta HYVÄ TRUMP !! Go get the oil !

Ei sillä mitkään Ählämin marakatit itse muutenkaan mitään TEE, muuta kuin kiristävät sillä valkoisia länkkäreitä ja pitävät täten omaa kurjaa rotuaan yllä ja olemassa, parasta ennen päiväyksestä vielä piiiiiiiitkän aikaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti