keskiviikko 28. syyskuuta 2016

MV-Iljan Noitavaino

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201609270143444_uu.shtml

Hei; rauhottukaa ny sitten jo vitun Marxistiset rakit.
Teidän halamaanne "VallanKumousta" ei KOSKAAN tule !!
Ei ikinä !!
Ei KOSKAAN !!

Ei väliä KUUUUUIIINKA monta "Lakia" luotte ja saatte nämä vitun käpyaivoiset villit idiootit KUNNIOITTAMAAN, tästä ympäriltäni.
Marxisti-Stalinisti-Kommunisti-Kollektivisti-Komentelija-Satanisti-Vapaamuurari Maailma, ei KOSKAAN tule valmiiksi tai tänne, tai mene edes sinne.

Teidän kohtalonne on oleva kurjempi kuin näytte aavistavan.

Mutta sellaistahan pahuus ON, sokeaa.
Aina leffoissakin ne idiootit LUULEE selviävänsä kuin koira veräjästä, ja että se Nerokas Suunnitelma, todella toimii ja ilman merkittäviä seurauksiakaan jne yms. Muttei se niin mene todellisuudessa.Ja mitä tulee MV-lehteen, sille ja Iljalle tulisi, kuten Hankamäkikin sanoi, antaa tiedonjulkistamispalkinto, eikä mitään helvetin huohottavien tihrusilmäisten vitun kusiaisten uhkauksia ja haasteita "käräjille". Vitun läskipäät satanistipaskat !

Jos Ilja sinulla on tarpeeksi hynää; iske takaisin ja haasta HEIDÄT "oikeuteen" !! Siitä ne jutkut tuskin tykkäisi, vaikka todennäköisesti keplottelisivatkin jonkinlaisen "voiton" toisilleen.

Mutta Marxistit ja muut kiusaajat ja paskamöykyt ei TYKKÄÄ siitä, YHTÄÄN, jos iskeekin paineen NIIDEN PÄÄTYYN, kuten TAISTELUSSA kuuluu tehdä.
Heille se on helppoa, koska he ovat alhaisia kuin eläimet, ja alempia, ja luonnevikaisia ja ihan oikeasti häiriintyneitä. Sama kuin kytät ja muut rikolliset.
Ne EI OLE Tavallisia Ihmisiä. Mutta DEMONEITA ihmisen ylimalkaisessa nahassa, ja sekalaisia hitutötteröitä ja harhautuneita idiootteja ja älyllisiä kääpiöitä, vailla suuntaa, vailla tietoisuutta ja omaatuntoa ja kunnollisuutta ja rehellisyyttä ja makua ja sielua ja syvällisyyttä ja kärsivällisyyttä ja hienovaraisuuden ymmärrrystä, ja suihkua, ja reiluuden ja suhteellisuudentajua yms.

He ovat vain TODELLA TODELLA kurjia rääpäleitä, joiden EI olisi pitänyt edes syntyä. Mutta koska ovat täällä ja tänään; miksei tuhota elämää kaikilta ympärillään ja haitata ja häiritä ja metelöidä kuin jokin vitun lastenkodin kehari ?
Miksei KOSTAA omaa oksettavuuttaan kaikille muille ?!

Kuten rikollinen pyrkii tekemään. Oliko se Peyton Quin vai kuka kun sen sanoi. "Rikollisen AINOA todellinen motiivi on vain; kostaa oma syntymänsä, kaikille muille." Suomennettuna.


Siinä kaikki.


P.s MINÄ, voisin, antaa yleismaailmallisen (lennokkikerhon Säännöt mahdollistavat ja OIKEUTTAVAT tämän!) hälyytyksen, ja käskyn, että Heikki Vittupää-Wendorf on pidätettävä HETI kun joku sen kusipään kusiaisen näkeekin, ja vietävä johonkin kuumaan, tuskaisen pieneen laatikkoon tai maksimiissaan selliin, riisuttava alasti, kasteltava joko letkulla tai kulleilla, ja ruoskittava kunnes hän on lähes sininen, kauttaaltaan. Kuten mahdollisesti ihalemansa neekeritkin.

Tällaista on "Lain ja Oikeuden ja YleisenJärjestyksen Maailma!"


Kuten lempi bloggailijani sanoi, ja vei sanat suustani (koska olemme niin ällistyttävän samanlaisia että olemme lähes SYNKROONISSA! Minulla on nämä melko täsmälleen samat sanat pyörineet päässä jo kauan, mutta suomeksi) niin nin kuten se sanoi tästä kaikesta Perustuslaista ja kytistä ja laeista ja muusta vastaavasta; se on SOTA JUMALAA (ja Jeesusta) VASTAAN.

SE on KAIKKI ja AINOASTAAN, ja vain, se mitä se ON.

Mutta koska olette tyhmiä; teille se on jotain Hyvää ja se on Järjestystä ja se on Tarpeellista ja mitä kaikkea !
Hienoa ! Laika on elossa ! Biliivit !!


P.s 2 Alan olla sitä mieltä, että 99%:lla naisista ja tytöistä, tulisi olla jonkinlainen ja näköinen ympäivuorokautinen "saattaja" ja/tai holhoaja.


P.s 3 "Heikki" on ehkä suomenkielisistä nimistä TYPERIN ja TYHMIN ja tunkkaisin ja etovin. Kuin "raikas tuulahdus" suoraan, tunkkaiselta, 70-luvulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti