lauantai 3. syyskuuta 2016

Hallitus & Duunit yms

http://www.iltalehti.fi/tyoelama/2016090222249407_tb.shtml

Kuten näette; tällä Apinoiden Planeetalla, MIKÄÄN ei KOSKAAN muutu.

Vittu se sanotaan jo Raamatussakin, eli pari TUHATTA v taaksepäin, että "ne joilla ei ole, niiltä viedään viimeisetkin, ja ne joilla on, saavat lisää".
En nyt muista tarkkaa sanamuotoa, mutta tuo on asiasisältö.

Raha menee rahan luo.

SE on IHME jos jokin !! Sitä ei voi lakata ihmettelemästä.

Miljonääri voittaa myös lotossa, todennäköisemmin kuin köyhä hoi polloin edustaja.

*

Ja itse tuosta asiasta, että Hallitus-psykot "säästelee" nyt köyhiltä; ette viittis esim LOPETTAA "Maahanmuuttoa™" eli tätä Poliittista Projektia jonka OSA on tuo että maahanOTETAAN, mitään mistään välittämättä ja ketään KUUUUNTELEMATTA ja kuulematta, neekereitä ja ählämeitä, pilvin pimein, ja VAIN neekereitä ja ählämeitä(!!), ja heittää jo maahanhaalimianne, saatanan läskipäät paskat, murjaaneja ULOS ja POIS ?!?!?!

Vai kiehtooko teitä TODELLA murskata "Suomi" ja tehdä siitä Bosnia / Brasilia / Ryssä ?!?! Nimittäin se TULEE kyllä käymään ennenpitkää.
Ja sitä LUUUUULISI että tätä haluaisi nimenomaan VÄLTTÄÄ !! Mutta ei.

Kun on lantapäät "päättämässä" ja toiset vastaavat "äänestämässä" niin näin käy. Ja tämä on vielä suht siedettävää PAHIPAAN verrattuna !!

Tyhmät osaavat tuhota, kyllä. Np.

Demokratia; se vain EI toimi. Koska maailmassa on liikaa sekopäitä ja idiootteja ja oppimattomia typeryksiä ja Machiavellistisia psykopaatteja yms.


Suomalaiset; te ette KOSKAAN pääsee kurjuuden ylle, "Politiikalla" ja "äänestämisellä" ja muulla primitiivisellä, Satanistisella, hevonpaskalla.
IKINÄ.

Se että LUULEE "Politiikan" tai "äänestämisen" AUTTAVAN jotakin, on kuin luulisi että asioita voi muutella SILLÄ, minkävärinen tai mistä materiaalista tehty, viitta, koirallasi on.
Kyse ei ole MISTÄÄN vitun viitasta vitun typerys ! Perkele !!

Ei EDES sittenkään, EI minä sanoin(!!), vaikka se olisi kimaltelevan hopeinen !
Ei EDES sitten !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti