lauantai 17. syyskuuta 2016

Villi Elli
Vai että Villi Lapsi ?.....

Tää on niin tätä.

TÄSSÄ, Hyvät Suomlantilaiset Lantapäät Finuiittini, TÄSSÄ on nyt TÄTÄ !!

TÄÄ on TÄTÄ.
Tämä on sitä kun suomalainen ei TAJUA olevansa LÄHES, ja korostan sanaa LÄHES, millä mittarilla tahansa; maailman ykösluokkaa tai luokaSSA. Joilla on ERO. Opi se !

Ja kun Finuiitit YRITTÄVÄT epätoivoon asti, matkia amerikkalaisleffoissa näkemiään elämänTYYLEJÄ ja myös elämänTILOJA tai tasoja. Kuten esim kodittomuutta ja "uuu, mä on täys-SeKoPäÄ!1 Blää!! pysy loitolla! mä itkin kerran kotona lattialla!" tyylistä larppaamista harjoittaen.
Mutta tuo ^ EROAA merkittävästi siitä, että olisi todella OLLUT, ihan oikeasti ja de facto, KODITON jossain vitun Los Änzelesissä, 70-80 luvuilla ja joutunut puolustamaan vaikka vain löytämäänsä mätää banaaninkuorta jotain vitun villihyeenaa tai arosutta ja shakaalia vastaan, ja siitä että syötyään banaanin raadon sitä siirtyy syömään seuraavan vastaantulijan NAAMAA.

Näissä on EROJA !

Se EI OLE mitään vitun "villiä" että itkee lattialla, tai edes huutaa alastomana lattialla kuten Apusonnan Wirtsanen Tontsa on kai tehnyt. Kuvitelkaa sekin vitun plösö kalju läskipaska pyörimässä, maidon valkeana, alasti jossain vitun Heinolalaisen kerrostalokämpän lattialla......ähisten ja näennäiskarjuen... naurettavaa. Mutta myös kiehtovaa !
Kyllä sitä webbikameran kautta tsiigaisi jos mahku olisi.


Tuosta kuvasta päätellen ainakin, kyseessä on vain ihan tavallinen suomalainen nuori nainen / tyttö. Luultavasti piika tai jokin vastaava.
Joka nyt larppaa kai sitten jotain losänzelesiäistä HuLlUaAAaa A!?!?!
KÄKÄKÄKÄKÄKÄKKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !

Ilmeisesti hän myös painaa melkolailla. Elefantin verran, jos tarkkoja ollaan.
En tiä ....mutta jostain tuollainenkin kielikuva juolahti mieleeni...

*

Suomalaiset ! Hoi !
Ettekö te KÄSITÄ, ettei siinä ole MITÄÄN IHAILTAVAA olla kaheli ja koditon !? Ettekö te osaa erottaa sellaista OIKEASTI coolia ja hienoa ja hyvää ja romanttista ....romanttisuutta ja taiteellisuutta ja mielikuvia ja vertauskuvia ja taidetta, siitä sangen aktuaalisesta kurjuudesta ja mielisairaasta roskasta mitä ne ehkä kuvaa ?
Blade Runner esim; sen piti olla DYSTOPIA, eikä mikään vitun opas ja kartta tulevaisuuden maailmaan !
Vitun idiootit !Sitäpaitsi; naiset itkee AINA ja usein. Ei siinä ole mitään äärimmäistä ja ihmeellistä.
Se mikä moista OLISI, olisi se että ne EI itkisi ja sillätavoin yrittäisi vaikuttaa lajin urosten päätöksiin ja mielentilaan yms. Ja toki myös rahoihin yms.


Suomalaiset yrittää siis edelleen, taistella omaa menestystään ja materiaalista mukavuutta vastaan, ja elämän kaikenlaista helpottuneisuutta.
MINÄ en voi kyllin halveksia tuollaista. Mutta kai tämäKIN asia on kuten KAIKKI muutkin asiat; niihin täytyy aada todellisuudelta itseltään se rokotus ja matokuuri. Mutta siihen vain kuluu aikaa rahaa ja vaivaa, ja se vie muut mukanaan pohjaan asti.

Kiitti vain.


Minä kadehdin yhä enenevissä määrin niitä VITUN Japanilaisia. Niitä vitun kilpikonnia ja sammakoita ja makaki-apinoita. Miksi NE(kin) osaa vain elää ja olla ja NAUTTIA, ABSOLUUTTISEN HEDONISTISESTI, SILTIKÄÄN IKINÄ(!!) sekoamatta ?!

Ei vittu sentään.... perkele.... Mutta toisaalta, niin outoa kuin se onkin, ainahan sitä näkee raportoitavan että niillä on ympäripyöreästi KORKEAMPI keskiverto ÄlykkyysOsamäärä kuin edes VALKOISTEN hoi polloilla !!
Joten kai se ON mikä siinä näkyy.

Älykkyys; se onnistuu JOSKUS tulemaan myös esiin, näissäkin asioissa.

Kun taas nämä "Meidän" ja "valkoiset" vitun "Eliitin ja Oppineiden Luokan" ja mitä lie, Edustajat taas painattaa tuolla vitun Suuressa(kin) Maailmassa pitkin ja poikin, kuin jokin vitun krokettimailalla päähänkopautettu "Simple Jack", omasta mielestään "pitäen huolta asioista" joista ei ensinkään TARVITSE kenenkään, koskaan, "pitää huolta". Kuten esim siitä että jokin talo tai seinä pysyy pystyssä yms.

Muuuutta.."huvinsa kullakin".


Tervolla se on känniläisyys ja "omiensa" toruminen ja haukkuminen ja sitä kautta hyvin tyypillinen PerusKommariVasemmistolainen "itsensätutkiskelu" ja "itsekritiikki" - muiden kritiikin ja tutkiskelun muodossa.
Vasurit; ne PROJISOI. Totaalisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti