sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Lisäys "miekkarikirjoitukseen"

Myöhäisiltaa !!


En nyt haluaisi joutua jankkaamaan asiasta, mutta kun unohdin eilisestä "masuunin laskusta" nämä kuvat, niin joudun nyt laatimaan uuden, pienen, lisäkirjoituksen.

Tässä oli siis näitä räyhähenkihippejä siitä Stadin Älyvapaudesta.


Eli olisin halunnut sanoa, että kaikenlaista tuollaista reppana ja paskasakkia siellä on ollut. Ja noita tuollaisia ^^ kyltinkantaja tyyppejä, jotka näyttävät nelikymppisinäkin vielä teineiltä.

Vaikka TOISAALTA se on myös hyvä ja tervetullut uudistus maailmaan, että ihmiset voi nykyään näyttää niinkin nuorilta ja niinkin pitkään.
Muttei se kaikille sovi ja Rajansa Kaikella. Eli NEKIN rajat kiiinni mieluiten, kiitos.


Ja tuo maastohousuhippi tuossa keskimmäisessä kuvassa...?..se näyttää jotenkin oudon tutulta ?...en tiedä... mikä se on? tai "kuka" ? Onko se jotenkin kuuluisa, paitsi nyt tuosta, vai onko se vain tutun NÄKÖINEN vai mitä on tekeillä !?

*

Olen myös lukenut sekalaisia, Teidän Muiden, laatimia kirjoituksia ja kommentteja asiasta. Ja olen ällistynyt kuinka suuri osa ja moni, on JO hereillä ja tajuissaan ja asioiden "päällä" ja oikealla puolella.
Hienoa juntit !! Fak Jeah !!

Pitäkää siitä kiinni !!

Osa osasi jopa "argumentoida" miltei MINUN sanoillani, ja "ottaa kiinni" täysin oikeista "pointeista". Te olette alkaneet oppia !
Haistakaa siltikin vittu.Eniwei, tästä jutusta tuli mieleeni tämä....jota olen niinikään säästellyt jotakin sopivaa, jotakin Erikoista, varten.
Olkaa hyvät !........

" Vanha mies huutaa pilvelle. "


Siinä ^^  on tuo "mielenilmaus" tai "osoitus" pähkinänkuorissa.
Ja kohta tuokin on jo ihan kirjaimellisesti TOTTA. Joku alkaa vielä, uskokaa pois vaan, karjua pilville kun ne EI suostukkaan ihan tuosta noin vain, TOTTELEMAAN ja taipumaan Hänen Majesteettinsa Tahtoon. Vaan kulkevat, Röyhkeät Perkeleet, vain rauhassa Omia Polkujaan.


Kun suomessa ei OLE niin merkittäviä ongelmia joita voisi "mielenosoituksellisesti" vastustaa, niin miksei vain KEKSIÄ niitä ?!? Ja siinä samalla poltaa muutama moderni, upouusi ja kaunis, bussi !!
Siis jos SE ei ole älykkään ja rauhallisen ja maltillisen ja mietteliään ja fiksun ja viisaan ja Pyhän ja rauhaarakastavan ja Pyhimysmäisen ja Jeesusmaisen tyypin teko, nin MIKÄS sitten !?Tässä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti