lauantai 24. syyskuuta 2016

iltalehden ulostulo

Minä olen AINA ollut poikkeavan "vastaanottavainen" ja herkkä ja herkästi kaiken aistiva ja "intuitiivinen" hahmo. Ja tänään aamulla, herätessäni, aistin hyvin SELVÄSTI että jokin on muuttunut.
Tämä päivä (lauantai 24.09.2016) alkoi poikkeavan POSITIIVISENA.

Ehkä se on jotain henk.kohtaista sitten, tiedä häntä. Mutta ensin saimme yhden HYVÄN, itseasiassa ÄLLISTYTTÄVÄN HYVÄN uutisen.

Jota en oikein vieläkään usko todeksi.
Nimittäin; iltalehti otti ja alkoi ryhdistäytyä ja puhdistautua ja ottaa itseään niskasta kiinni !!


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092322363848_uu.shtml

Tuosta on toki jo Blogosfäärissä kohistu, muttei vielä TARPEEKSI.
Niin SENSAATIOMAINEN ulostulo ja nöyryyden esiaskel tuo ON. Uskokaa pois. Tuo EI OLE pientä !!!
Tuo kertoo että siellä arvaillaan josko sitä sittenkin voisi taipua ja myöntää jotakin ja vähän ...ottaa jotakin terveellisempää "kantaa" kuin toistaiseksi on ollut.

Joskin sanon samalla jotain mitä on pitänyt USEIN teille Morlokkini, huomauttaa, eli SEN, kun siinä aina Mediaa parjaatte, että; käsitättehän että Media on sentään YLIPÄÄTÄÄN raportoinut ja tiedottanut, ja välillä jopa lähes SELKEÄSTI, sekalaisista asioista ? JOS he olisivat TÄYSIN Meitä vastaan, he olisivat paljon paljon SELKEÄMMIN sitä. NYT se on vain eräänlaista Virallista Kiltteyttä ja sitä sellaista "ei saa olla tuhma" mentaliteettia, mitä liian hyvinkasvatetuilla ja kunnollisilla kaikilla ON sisällään. Älkää kysykö MIKSI MINÄ sen tiedän.

Media vain lienee paljon tukalammassa asemassa kuin olette luulleet. Heidän täytyisi ensiksikin pärjätä jotenkin täysin häkellyttävää ylivoimaista ja vertaistakin, vastustajaa vastaan, eli nettiä. Ja toisekseen, he luultavasti, ainakin jotkut, ovat yhtä YLLÄTTYNEITÄ tämän nykyajan melko yht´äkkisestä ja TOTAALISESTA sekopäisestä hulluudesta kuin suurin osa kaikkia kansoja. Joten Media lienee kiikkunut kuilun reunalla jo pitkään.
Mutta siltikin, after all said and done; Media olisi toki voinut olla vähän SELKEÄMMIN myös TOTUUDEN ja EDES puolueettomuuden puolella. Kuten on sanottu. Ihan VAIN raportoida.
Se EI OLE vaikeaa !

Katsokaa; "tänään mies kaatui Kuopiossa" näettekö ? Ei MINKÄÄNLAISTA ASENNETTA, ei puoleen eikä toiseen.
En välitä hevon vittua, MIKÄ mies tai MISTÄ tai MIKSI tai MITÄ MIELTÄ ARVON TOIMITTAJA ON ASIASTA !!  Tuo TIETO ITSE riittää.
Siinä KAIKKI.

Kuten Vaahteran Pave sanoi; ei tässä olla mitään helvetin "valaistavia alamaisia". MINÄ eritoten. Minähän olen VA-LAI-SIJA !! Herran tähden.

-

Mutta olipahan ODOTTAMATON ulostulo MEDIALTA !! Herran vitun tähden. Ja siellä on jopa KOMMENTIT !.....emmä käsitä....ei saatana ?..
MITÄ on oikein tulossa ?.meteoriitti..vai...ai ? a AHAA !!!! hei ! juu.... siitä kirjoitankin seuraavassa !!
Eli YLEMPÄNÄ ^^^^^ tätä seuraavassa jaksossa.


SIIHEN tämä kaikki positiivinen olikin se vasta-annos ja tasapaino.
Pitihän se perkele arvata !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti