torstai 22. syyskuuta 2016

Risikko ym, haluaa napin otsaansa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092222356410_uu.shtml

Vaikka olen koko ikäni joutunut tottumaan siihen, että elän älykääpiöiden ja absoluuttisten pikku Paholaisten keskellä, onnistuu tämä uusin paskarottien tempaus SILTIKIN jotenkin ottamaan ihan mahasta !

Ai jumalauta että minä sitten himoan ampua koko tuon vitun paskasakin, ai saatana sentään !!

Minäkään en osaa enää sanoa, onko tässä kaikessa kyse TYHMYYDESTÄ vai pahuudesta..... minä en vain osaa. MINÄ yleensä sanoisin itse, että se on vain silkkaa vähämielisten typerien perkeleen kääpiöiden TYHMYYTTÄ, mutta.... toisaalta.... voiko tyhmä olla NOIN ilkeä ja oksettava ja ultratyhmä ja muiden elämään puuttuva ?
Siinä on, eräänlainen hopeatarjottimella Meille tarjottu Vihollisten Nimilista.

"Huominen Ilman Aivoja" kamppanja.

Jonka on YLLÄTTÄEN, kirjoittanut alle, oikein VIIIITTUILLAKSEEN(!!) ...oikeeeiin VIIIIIIIITTUILLAKSEEN(!!!) koko kansalle, lähinnä Stadissa piileskelevät vitun läskipäiset tyhmät ja inhottavat, alkeelliset aliapinat eli NAISET ja niistäkin lähinnä Vihreät ja Vasurit !

Ai miin; mikä vitun yllätys !....


Jos tämä nytkähtää PYKÄLÄNKIN eteenpäin niin toden totta, olette oikeassa; ON aika siirtyä sanoista tekoihin !
Mutta se EI OLE teidän mieleenne SE kyseinen Futuuri ja Skenaario yms.

Minä VAROITAN etenemästä tuohon suuntaan enää YHTÄÄN. VITUN. KÄPYAIVON. ASKELTA.

Do NOT move a fucking inch !
Teillä ei ole "kaikki kotona" ja te ETTE ELÄ todellisuudessa, ja te OLETTE ylimielisempiä kuin yksikään nainen kai on fyysisesti, biologisesti, kykeneväinen ymmärtämään. Mutta sen SEURAUKSET on siltikin hyvin kurjia ja hyvin tosia.
Muistakaa että te ETTE OMISTA TÄTÄ MAAILMAA, eikä teillä ole MITÄÄN oikeutta SANELLA kuin Mao tai Pol Pot tai Hitler tai jokin vitun Kim, miten muiden tulee elää ja olla tai olla elämättä ja olematta. Vitun mielisairaat kusipäät, ja Stadilaiset sekopäiset vittupäät.
Mutta ei tätäkään myyräntyötä mitä olette JO tehneet, saa enää tekemättömäksi. Tämä tie on JO alkanut "vetämään" ja ....*huokaus*.... ei saatan....ei vittu sentään...ei ....ei.
Ei saatana. Tällä tiellä on Totaalinen Kurjuus ja Kärsimys, eli juuri se mitä tuollaiset typerät pallukat, tuollaiset vitun noidanpolttaja pikkusielut AINA levittävät ympärilleen, oli vuosisata sitten mikä tahansa.

KUINKA vaikeaa se todella VOI OLLA, vain; ITS luopua leikistä, ottaa takapakkia ja antaa KAIKEN ja KAIKKIEN olla !??!?!!?!?!?!?

Mutta NAISELLE s ilmeisesti ON, ihan mahdottomuuden rajoilla.

Mutta hei Stadin Marxistit; MINÄ en ole teidän lapsenne !!! Eikä ole "Suomen Kansa"kaan.
Joten pitäkää SE mielessänne.
Te yritätte nyt organisoida kokonaisen, itsellenne vetovieraista koostuvan, MAAN ja KANSAN totaalikontrollia ja kurjistamista ja alistamista ja nöyryytystä, ja SE. EI. Tule päättymään hyvin, TEILLE !!

Uskokaa nyt herran perkele JO, kun minä sanon. Saatana. USKOKAA vittu vielä hyvän sään aikana.

KUUNNELKAA !!Minä TIEDÄN että te olette vähä-älyisiä, tyhmiä ja harhaisia, mutta harhoistanne viis; te teette MUIDEN elävien olentojen elämästä kurjuutta ja alisteista Helvettiä ja LUULETTE SILTI että TEIDÄT säästetään ja pelastetaan ja jumalauta jopa vittu YLENNETÄÄN tai jotain !?!?.....siis... kuinka kiero sitä VOI olla ?!
Te ette tiedä mitä te teette.


MISTÄ tälläistä saatanan silsaa, tälläistä Perkeleen paskaa, sikiää ? Miksi sitä on maailma AINA niin täynnä !!!?? Ei vittu miten elämänhalua sammuttavaa tämä kaikki voi olla.....ei vittu ei vittu ei vittu ei vittu...Ja jos tuo ei vielä riitä niin....


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092222355448_uu.shtml

#Nyt Riitti.

Nyt nimittäin sitten TOTISESTI Vittupää Risikko tai Rusakko, riitti !


Jumalauta että voi olla ämmässä kusta päässä !! Ei jumalauta, ei vittu ei saatana ei perkele !?
Hei Risikko !? ...hei !? Hei; sormettiko sinua joku sukulais-setä lapsena vai MISTÄ moinen tympeän nirppanokkainen minisieluinen KIUKKU todellisuutta kohtaan !?!? Mistä moinen PAHUUS !?


Jukolauta mikä TOTAALINEN vitun vittupää !! Mikä absoluuttinen tunkkainen lantapaakku. Minä jo luulin tuon vitun kalsean eukon kadonneen julkisuudesta, ja vielä vittu mitä !

Ämmä palasi oikein Kostonhimo Mielessään, with a vengeance !


Ainoa lohtu on SE että... ja siis on ensinnäkin aivan aidosti ÄLLISTYTTÄVÄÄ että näitä juttuja saa nykyään jopa KOMMENTOIDA !!! Täällä Länsi-Neuvostoliitossa !! Ai miin....en tiedä enää mitä SIITÄ ajatella.... mutta niin; ainut lohtu on se että kommenttien ja yleisen fiiliksen ja MuTun perusteella, suomalaiset; me olemme JO, KAIKKI HEREILLÄ.

Ei ole enää ketään joka täytyisi HERÄTTÄÄ, kuten minun on pitänyt jo sanoa ihan omassa kirjoituksessaan, jo VIIMEVUODEN puolella, näyttää tämä kirjoittelu siltä että me vaahtoamme täällä lähinnä keskenämme ja toisillemme ja "käännyttelemme" jo "käännytettyjä" tai niitä jotka EIVÄT hoe "imhotep" muun zombilauman keskellä löntystellen, ympäriinsä, aivoja vailla.Ja Risikolle..... ensinnäkin: KUKA vittu sinä LUULET olevasi, saatanan vastenmielinen ärsyttävä ylimielinen perkeleen mulkero !?!?
Ja toisekseen; ymmärrätkö sinä kaivavasi verta nenästäsi ?!?

Ehkä tuo Marxistinen toiminta opetetaan tai iskostetaan teihin "Poliitikkoihin" siellä Vapaamuurarien Linnassa, joka on nyt remontissakin, mutta ihan kaikkea mitä Lucifer setä uskottelee ja lupailee ja saa SINUT USKOMAAN, EI KANNATA USKOA !!
Wud juu biliin thät !?

Vaikka SE sanoo että "sinulla on oikeus!" ...... niin se EI TEE siitä TOTTA.
Te elätte ultra-ylimielisessä HARHASSA, Mayasa, psykoosissa. Jollaisessa KAIKKI maailmanhistorian typerät Perkeleet on aina eläneet, joita kai on "Hallitsijoiksi" yms nimitetty.
Loisia ja kiusaajia ja häiriköitä ja saalistajia ja inhottavia paskaisia rikollisiahan ne OVAT, mutta koska näm muut ihmiset ovat liian kiinnostuneita "status quosta" - kukaan ei ikinä SANO sitä. Joka vain johtaa kuvion / kaavan VAHVISTUMISEEN.

Mutta kuten Raamatussa sanotaan, ja jonka Vasurit ja Juutalaiset ja kaikki "Poliitikot" ja sen sellaiset, ovat jo  ymmärtäneet; "pyytäkää niin teille annetaan!"

Nämä ovat yksinkertaisia asioita, kuten potta ja kissa ja vedenjuonti yms. Mutta suurin osa on näistä pihalla kuin lintulauta, ja ne jotka eivät ole, ovat joko rikollisia tai joitain noista edellämainituista tai jotain vastaavia. Ovelia Piruja.

Kaikkea mitä he ikinä tietävätkin, he käyttävät VAIN muiden tuhoksi ja kiusaksi. Se on Todellista Kusipäisyyttä™.
"Lanseeratakseni" lähes zen-koanimaisen,  sitaatinveroisen käsitteen.Ja suomalaiset HUOM!!
- Se mistä luulisin tässä(kin) olevan OIKEASTI kyse, on SE että "Poliitikot" ym KOMENTELEVAT LOISET, alkaa jo tuntea, jos ei nyt sentään omaatuntoa, niin SEN että ===> TE!!! ALATTE !! HERÄTÄ !!

Te alatte KÄSITTÄÄ jotakin, joskus, jostakin. Eikä vähiten kiitos minun !
Te alatte hoksata; että; hei?!...kappas perkele! Minähän EN TARVITSEKAAN YHTÄKÄÄN, yhtä ainoaa, EDUSTAJAA tai "Lakia" tai kyttää !!.......Tsiisus vitun Kristus...mitä TÄMÄ on !??!


SE, typerykseni, on Valaistus. Satori. Nirvana. Samsarasta vapautumisen yksi ensiaskel. Minä tosin SYNNYIN jo kymmenen askelta tuostakin eteenpäin, mutta koska joudun edelleen olemaan "elossa"...kai tässä on vain pakko venailla teidän lapsi-sielujen tympeää tarpomista ja hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaasta...hiiiiiiidasta ja VAIVALLOISTA(!!) etenemistä siellä takana. Kuten naista ja lastakin, pitää suurinta osaa Teistäkin, aina ODOTTAA.Mutta kuitenkin: tämä koko "Kausti" on nyt edennyt jo NIIIIIIIIIIIIIIN absurdin pitkälle ja VALTAVAN SUUUREXI, että MINÄ olen alkanut epäilemään josko me todistamme tässä ja NYT, ihan tasan oikeasti ja de facto; Vasemmiston End Gamea !

Endgeimiä eli loppupeliä eli suunnitelmien lopullista, Terminaalista, vaihetta... syteen tai saveen.

AJATELKAA asiaa näin !! Pliis. Duuit !
Kokeilkaa !! Se VOI tuotta tulosta ! En tiedä, mutta sanoinhan hyvin selkeällä suomenkielellä että KOKEILKAA !


Tämä kaikki saattaakin olla sittenkin, se pahin loppurutistus, se Marxismi-Vasemmistolaisen Hyperkusipäisyyden ja Älyvammaisuuden, viimeinen psykoottinen riemun ja älähdyksen kiljahdus ja kuolonkorina, ennen heidän vaipumistaan savuten ja lässähtäen, kaiken muun primordiaalisen psykoottisen inhottavan paskan sekaan. Osaksi Maan multaa.


NYT Persut, jos IKINÄ, KOSKAAN, teillä on se Tuhannen Taalan Paikka !!
JOS teissä on yksikin, jota kiinnostaa itse todellisen elämän asiat, ENEMMÄN kuin "Politiikka" ja sen olemassapitäminen, niin vittu ISKEKÄÄ NYT ! Ja iskekää ARMOTTA ja SELITTELEMÄTTÄ !!
Vasemmistolaiset rakkikoirat ovat muutenkin kuten KAIKKI kytät ja muut rikolliset; elukoita jotka kunnioittavat VAIN voimaa / sitä mitä niiden on PAKKO kunnioittaa. VOIMAA ne kunnioittaa, EI fiksuutta ja järkeä ja älyä ja viisautta ja hyvyyttä ja suopeutta ja lempeyttä ja kiltteyttä ja aitoa SUVAITSEVAISUUTTA yms, mitä niille on sitten Toisen Maailmansodan päättymisen, näytetty enemmän kuin liikaa, enemmän kuin rannalla on hiekanjyviä.
Ja MITÄ he ovat TEHNEET tuolla heilleosoitetulla suopeudella ?! ?! Hä ?....
Samaa kuin Obama ja muut NEEKERIT; räkineet päin lärvää ja aukoneet typerää ylimielistä rotanturpaansa ja käyttäneet vain härskisti tilaisuuden hyväkseen, iskeäkseen puukon sekä selkään, että perseeseen ja naamaan. Ja TUHOTAKSEEN KAIKEN ympäriltään. Koska eivät muuhun pysty tai kykene, ja koska sitä Saatanan Siemen vain TEKEE !!
SE on sen juttu.

Se on se sama juttu kuin skorpioonivertauskuvajuttu. Se vain on sen LUONNE tai OLEMUS.

Mitä JANKUTETTAVAA tässä(kin) ON ?!?!?!

Miksi "ihmisten" on niin VITUN VAIKEAA ikinä HYVÄKSYÄ mitään ?!?!.... vitun älykääpiöt perkele.
Vittu minä sitten olen teitä täys, saatana. Ai saatana sentään !


Tässä on tosin SE(KIN) lohtu että; JOS Suomi tukehdutetaan neekereihin ja täytetään islamin rodulla eli ählämeillä; Risikot yms KUOLEE VIIMEISTÄÄN SILLOIN. Ja TÄMÄ, on, FAKTA.

Risikko; sinulta isketään Damaskosmiekalla tai jollain vitun käyräsapelilla PÄÄ IRTI, näytöstyyliin, uskot tai et, sinulta ei kysytä sitä siinä vaiheessa sen enempää kuin sananlaskun pässiltä, sitä vain TELOITAAN jengiä kuin se idiootti Sofie Skoll tai... Schollko se oli. Se.
SIINÄ vaiheessa on MYÖHÄISTÄ, kun haukkoo epäuskoisena henkeään siellä kuoleman sellissä.
Mutta en minä SINUA sure, en sitten yhtään. En pätkääkään, päinvastoin minä ILOITSEN ajatuksesta SUUNNATTOMASTI !! Kuten suuri osa suomalaisista, ehkä jopa kytistä yms.
Minä suren Suomen ja sen ilmaanhaihtuneen elämän, mikä olisi VOINUT OLLA, potentiaalia. Sitä MINÄ suren.
Sinusta ne voi tehdä itselleen vaikka olohuoneen kalusteet ja seinälle nahan, for all i care.


-

No, mutta onneksi tuo Saatanan koijaaminen ei tle onnistumaan tai menemään läpi.
Mutta varmuuden varalle sanon vielä teille "Poliitikon" paskpäät, etä: minä en usko teidän käsittävän nyt LAINKAAN näiden asioiden TODELLISTA VAKAVUUTTA... ?! ..Ai miin...minä en vain näe teidän nyt käsittävän OLLENKAAN miten syvällä tässä TEIDÄN, exklusiivisesti, aiheuttamassa helvetin paskasuossa TODELLA OLLAAN ja mihin se ihan oikein aikuisten TODELLA, vie.
Alkakaa nyt jo perkele sentään vitun oksettavat määräilijät ja typerät vitun nynnykiusaajat HERÄTÄ.
Vittu tämä ei hyvältä näytä !! Ei saatana...mä en vittu voi uskoa tätä välistä enää edes todelliseksi....
Minua han pyörryttää näiden paskakasojen älykääpiliden idioottius ja tajunnan alkeellisuus ja yksinkertaisuus ja siihen yhdistyvä ilkeus ja pikkumaisuus.
Minä VIHASIN teitä TULISESTI jo lapsena, ja minä vihaan teitä yhä edelleen, mutta PALJON TULISEMMIN !!
VITTU te olette muuten TYPERIÄ !!!
Aivan häkellyttävään, tukahduttavaan, epätodellisen ällistyttävään extenttiin !!!Haitskaa vittu ja ottakaa pakkia !


                                                                                    Back The Fuck Up !
Suomalaiset; NYT on kai vain aika alkaa kumota "Politiikka".
Mitä muutakaan hetkeä tässä olisi ?.... kaippa se on nyt tai ei juuri koskaan.
SITÄ nuo "poliitikon" kusiläntit tuossa OIKEASTI kai ärähtelee, ne aistii TÄMÄN. Loinen älähtää kun isäntä on aikeissa rapsuttaa takajaloillaan vähän korvan alapuolta.
SITÄ ne karjuu.

Ottakaamme SIITÄ kaikki irti !! KAIKKI mikä lähtee. AIVAN kaikki. Ihan kaikki. Tuhkat pesästä ja lasku perään.


Se mitä kutsun "lempiblogaajakseni", kirjoitti kerran mm siitä että tämä Kapitalismiksi nimitetty juttu, on periaatteessa se Jeesuksen OIKEA ja TODELLINEN sanoma, ja Jeesus vain NÄKI sen 2TUHATTA(!) vuotta ennen muita, sen miten "asiat lopunkaiken TULEE olemaan" ja sitä voi joko olla osa sitä, tai sitten harata vastaan. Kuten tekee Pohjoinen-Korea ja KAIKKI maat ja "kansat" joilla on "perustuslaki" ja sen profeetat ja jumalat ja tulkit, eli Kytät ja Lainsäätäjät ja Tuomarit ja Poliitikot yms Luciferin kusiset paskapökäleet.

Kysykää keskinkertaiset, kaikesta panikoivat, aivottomat, päättömät, idiootit kanat, itseltänne joskus että; MIHIN tai MIKSI, te TARVITSETTE esim kyttiä tai poliitikkoja tai YHTÄKÄÄN "byrokraattia " !?   Jos teitä EI olisi systemaattisesti alettu vauvana jo taivuttaa AVUTTOMUUDEN ja epä-itsenäisyyden suuntaan, jos olisitte syntyneet villinä ja VAPAANA, olisitteko te TODELLA, halunneet elää mieluummin jonkin vitun irstaan, lihavan plösön paskan (kuten Soini) vasalleina ja alamaisina ? Vai kenteis ihan vain...junou? V A P A I N A ?!?!


Te olette vain syntyneet karsinaan.
Issal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti