sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Neekerinpuoltajien Lyhyt Kuvaus...

Neekerin Pedestalisoijat ja "anti-Rasistit™" yms höynäytetyt typerykset, käyttäytyvät kuin jokin känniääliö joka tuppautuu väkisin seuraasi, olit miten rikas ja kuuluisa,ja siihen asti kunnioitettu vain, ja piinaa sinua kysymyksillään, joihin hän hyväksyy vain ja ainoastaan, autistisen jäykästi, yhden ainoan oikean vastauksen. Eli "kyllä!" "kyllä, minä myönnyn ja taivun ja alistun! islam!" ja sitten hän ehkä taputtaa sinua olalle ja vaatii maksua.

Mieleeni tulee myös Nuija & Tosinuija ja se kohtaus kun Häri yrittää esitellä Lloydin Marylle.

Sellaisia "MoKuttajat" on. Ja SE, on helvetin alhaista ja halveksittavaa ja HUONOA, käytöstä. Millä mittarilla tahansa.
Ja.... onhan se sopivaa ja kiintoisaa, eikö, että kyseistä käytöstä on juuri mm tuossa leffassa...


Kaiken voisi tiivistää itse asiassa niin, että: nämä ns MoKuttelijat ja neekertenpelastajat ja Maahantunkemisen suosijat yms sakki, on aivan TOTAALISEN tahdittomia.
Tahditon, on se sana joka teidän tulee muistaa !!
Tahdittomilla ei ole MITÄÄN käsitystä miten huomioida muut. KAIKKI, muut !! Ei vain ne joilla on rahaa ja mainetta ja vaikutusvaltaa, ja sitten ne kurjat nekrut ja tappajaählämit joista maailma ei hyödy mitään, eikä ole koskaan hyötynytkään myyteistä huolimatta, vaan KAIKKI.

On todella todella Ryssän-Slaavin-KollektiiviKommarin-Pohjois-Korean "Ylimmän Johdon" - kusipäistä ja TÖRKEÄÄ ja aivan ällistyttävän "poskekasta", mennä ja tivata joka saatanan Julkimoltakin mielipidettä milloin mistäkin helvetin hevosenpaskasta, josta typerä "Enemmistö" juuri sillähetkellä vouhkaa, ryhmäpaineensa kurimuksessa. Vitun tyhmät tunkkaiset myyrät ja muulit.
Haistakaa kaikki vittu !

Ettekö te ymmärrä HÄIRITSEVÄNNE ?!?! Ja saattavanne toisia ehkäpä melko vitun VAIKEAAN tilanteeseen, niinsanotusti köysiin tai "selkä seinää vasten" ?!?!

Mutta mitäpä te KOHTELIAISUUDESTA ymmärrätte ?!


Vittu mikään laulaja esim, alkanut LAULAA, jotta TE vitun ylimieliset pellossakasvaneet Vasemmistokakarat voisitte mennä ja kusta hänen naamalleen ja maineelleen julkisesti, tivaamalla häneltä jotain "oikeaa" vastausta OMIIN "POLIITTISIIN" TARKOITUSPERIINNE.

Vittu te olette alhaisia ! Kuin mikäkin vitun slaaviryssä tai korean-paskarotta tai jokin muu EI-valkoinen.

Aivan totaalisen törkeää käytöstä. Sellaisia ne on, Kommarit !

Paholaisen Peräreiästä, suoraan ja höyryävänä, hikisenä, tahdittomana ja VITTU ASENTEELLA !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti